11 Aralık 2009

Walcott'tan çocuk hikâyeleri


Arsenal’in genç yıldızı Theo Walcott, çocuk hikâyeleri yazdı.

20 yaşındaki genç oyuncu Walcott’un, "Okula giden bir erkek çocuğunun nasıl futbol yıldızı olduğunu" anlattığı iki hikayesi, gelecek Nisan ayında satışa sunulacak bir çocuk kitabında yer alacak.

Walcott, hikayelerinde "TJ" adını verdiği karakter için kendi çocukluğunda yaşadıklarından ve tecrübelerinden esinlendiğini, ayrıca hikâyelerini seri haline getirmeyi planladığını ifade etti.

İngiltere’de bir genç futbolcuya verilen en fazla transfer parası olan 12.5 milyon sterlinle, 2006 yılından bu yana Arsenal’de oynayan Theo Walcott, bu sezon forma giydiği 4 maçta 1 gol attı.

3 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Aslında hikayesi güzelse,iyi bir çizgi karakter de çıkar.
Tsubasadan sonra böyle bir çizgi filmin eksikliği var.Umarım güzel bir hikayedir de çizgi filmini de yaparlar.Bizde çocuklar gibi kilitleniriz çizgi filme :D

koala dedi ki...

Hiçbir şey Tsubasa'nın yerini tutamaz. O güzel şutlar, havada asılı kalan kaleciler unutulur mu o günler :)

akakiyeviç dedi ki...

Unutulur mu hiç.
Ben tsubasa'yı değilde Misagi'yi daha çok severdim.Babası ressamdı herhalde.Çocukken çok dalaşırdık arkadaşlarla ben Tsubasayım Seni Misagisin falan diye,güzel çizgi filmdi.Bide bize bu şahıs dünyanın yuvarlak olduğunu açık ve net biçimde göstermiştirbu çizgi filmde.