26 Ocak 2010

Ben şimdiden uyarıyorum


Nonda: Takımda golcü kalmadı, beni yollamazlar bir yere.
Kewell: Elimi sallasam ellisi. Zaten menajerime haber de yollamış Demirören.

Şimdi iddiamı ortaya koyuyorum. Bu sakatlıktan sonra Kewell'ın Ada'ya gitmesi pek mümkün değil gibi. Zaten sicili bu konuda temiz değil. Kewell'ın sözleşmesi feshedilirse sezon sonu ya Fenerbahçe'dedir, ya Beşiktaş'ta.

Fenerbahçe şampiyonluğu kaçırırsa, Aziz Yıldırım '3 şampiyonluk' sözünü, bu transfer hamlesiyle tamamen suya gömer.

Beşiktaş, halen Gökhan Zan hamlesini unutmuş değil. Bunun acısı çıkar, çok canlar yanar. Ben şimdiden uyarıyorum.

4 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

abi kesinlikle katılıyorum.. Bizim için en acısı da bu olur işte.. İnsan evladının gözleri önünde kötü yola düşmesine nasıl dayanabilir ? şaka olsun bunlar lütfen artık şu belirsizlik havası sona ersin.. rijkaard duy sesimizi !!!

koala dedi ki...

@ ksenophanes; benim tahminim eğer mukavelesi feshedilirse Türkiye'de kalır. Gayet iyi giden her şey bir transferle çomaklandı. Altta da yazdım, Dos Santos'un gelişi çok şeylere gebe Galatasaray tribünlerinde. Umuyorum tahmin ettiklerim gerçekleşmez.

Adsız dedi ki...

futbolda duygusallığı bıraktığımız gün çok başarılı olacağız kesin 31 yaşında 90 dakikanın genelinde temposu tartışılır bir adam kwell caner ile birlikte gs sol kanadı sağ kulvarı gibi olur

Selocan dedi ki...

Sportif başarı geldiği takdirde kimsenin olay çıkaracağını sanmıyorum. Yönetime ve en önemlisi Rijkaard Neeskens ikilisine güvenmek lazım. Biz başarılı olduğumuz sürece futbolcunun neden gittiğini neden gitmediğini kimse tartışmaz.