5 Ocak 2010

Ha gayret az kaldı bitirmeye


Kırk yılda bir dünya futbolu düzeyinde bir yıldız çıktı Türkiye'den, onu da bitirmek için herkes elbirliği ile çalışıyor.

Sezon başı Aziz Yıldırım'ın teklifi kabul edilse, bugün Fenerbahçe'de forma giyseydi, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu olmuştu bile.

Hepiniz yavşaksınız, hem de en ileri gideninden....

2 yorum:

Saunders82 dedi ki...

Ne oldu ki yine? Marş geyiği devam mı ediyor? Belki de çocuk çok kitap okuduğu için Fener marşının faşist Franco'nun marşından çalıntı olduğunu biliyordur ne dersin? Ona da sinirleniyordur...

Avrupa'ya gitmek istediğini yineledi bu arada. Bunda basının büyük payı var sürekli açığı aranıyor, en ufak olayda yorganı yakıyorlar, kız arkadaşıyla sürekli takip ediliyor. Tabii menejeri de git İngiltere'ye kafa olarak rahat et kız arkadaşınla diyordur... Şimdi gitmezsen bi daha zor gidersin, tam yaşındasın, Kalırsan Hasan Şaş'a dönersin vb. neler söylüyordur kim bilir belki bunlardan daha ağır şeyler söylüyordur. Eee tabi £12.000.000'lardan bahsediliyor arkadaş kimbilir ne kadar komisyon alıcak Galatasaray umrunda olur mu? Altyapsında yetişen adamı kendi para hırsı uğruna zorla sattıracak. Bence Arda önce menejerini değiştirmeli daha büyük oyuncu olmak istiyorsa... Yoksa tosun emre'nin gittiği yolu ona da çizer Ahmet Bulut...

Önce Avrupa kupası kaldırmadan burdan gidemez deniyordu şimdi bu yıl için şampiyon olduktan sonra giderime döndü... Nedir şu Ahmet Bulut ... 'den çektiğimiz?

MizahiGeveze dedi ki...

Ben olsam Fener marşını çalana tecavüz etmiştim . Hiçte etkilenemz bu tr şeylerden Arda.Boşuan kaptan olmadı.Herşeyin o da farkında.Ama Aziz boşuna uğraşıyor... Kupa bize istifa sana kalır azizim.