28 Ocak 2010

Hoşçakal Nonda, yeniden merhaba Kewell



Aldığın para sapına kadar helal olsun. Verdiğin hizmetleri asla unutmayacağım. Doğru olan bu muydu bilmiyorum ama Galatasaray'ın geleceği açısından en doğru karar verildi. Taraftarın bahanesi kalmadı senin gidişinle.

Şu kafayı vurduğun gün, hayatımın en mutlu günlerinden biriydi. Yolun açık olsun.

Edit: Yuhalanarak gönderilmemeliydin. Bu da bizim ayıbımız oldu.



Çok az futbolcu Galatasaray tarihinde senin kadar sevildi. Yüzlerce gol atanlar, senin adamlığının yanına bile yaklaşamadı. Dahaa atacağın çok goller, vereceğin çok paslar var Galatasaray'da.

Yüzündeki gülümsemeyi, başka yüzlerde gülümseyeme çevirdiğin için sana da teşekkürler. Dönüşünü bekliyoruz, hem de onbinlerce kişiyle birlikte.

5 yorum:

tenten dedi ki...

oyle ya da boyle dogru karar oldugunu dusunuyorum. aslında belki de leo franco gitmeliydi... ama secim cok da yanlis degil... senin de dedigin gibi nonda o kafayi vurdugunda stadda yer bulamadigim icin mesale deydim... bende orada bir lambaya kafayi vurup kirmistim... mutluluktan :):)

Mario Jardel dedi ki...

kewell'ın gidişine o kadar konstantre olmuşuz ki nonda gidince neler hissettiğimizi şu an tarif bile edemiyoruz.. Ama doğrusu da hakikaten buydu galiba ya.. i love you harry kewell'ı kör olası çöpçüler namesi ile daha çok söyleyeceğiz ohh bee :)

SirEvo dedi ki...

"Dahaa atacağın çok goller, vereceğin çok paslar var Galatasaray'da."
Gol veya pas değil, değer var vereceği. Kewell gibi değerli oyuncun olsun...

koala dedi ki...

@ SirEvo; "Yüzündeki gülümsemeyi, başka yüzlerde gülümseyeme çevirdiğin için sana da teşekkürler" o anlama geliyordu zaten :)

SirEvo dedi ki...

Temem. :P