14 Ocak 2010

Keşke sezon başında olsaydı


İkinci Avustralyalı da geldi. Koala gücümle Viduka'yı da aldırırsam kimse şaşırmasın.

Şaka bir yana, gediklerden biri kapatıldı. Sezon başında olsaydı, çok daha iyi olurdu ama Neill biraz mecbur kaldı, bu transferde. Everton da, elden çıkarmak istiyordu çünkü.

Defans kurgumuz gitgide ağırlaşıyor gibi. Hakan Balta-Servet-Neill-?. Kare asın dördüncüsü kim olursa fark etmez, ona büyük iş düşer. Sabri takımın değişmezi olur, söylemedi demeyin. Bu kadar ağır adam arasına, hızlı, seri birini koymak şart.

Servet'in transferinde erken konuşmamayı öğrendim, o yüzden gereksiz yere ukalalık yapmayacağım. Gelmesine çok sevindim öte taraftan da ağır oluşu beni biraz düşündürüyor.

Amannn, Reinhard Stumpf da ağırdı. İzleyip, göreceğiz. O zaman ak kök kara kök ortaya çıkacak.

3 yorum:

Oyuncakçı ADAM dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun , inşallah yararlı bir transfer olur

akakiyeviç dedi ki...

TSL'de 4 ( 5de olabilir) tane Avustralyalı milli futbolcu vardı.Bu da geldi 5 oldu.Bir de sen Koala gücünle Vidukayı getirirsen.Avustralyanın tüm futbolcuları neredeyse bizim ligde oynamış olacak.
Artık Avustralyalılar da bizim ligi naklen verirler herhalde.

Saunders82 dedi ki...

İyi oldu iyi.. Dün gece gece yarısından sonra açıklandı. Arayacaktim seni ama uyumuşsundur diye aramadım. Mart'ta 32 yaşında olacak. Yaşı bizim için dezavantaj ancak bu göz önünde tutularak 1.5 yıllık sözleşme yapılmış. Kewell'e da arkadaş geldi. Belki biraz da Kewell takımda kalsın diye yapılmıştır. Ailesini getiremediler Neill'ı getirdiler :)

Yine de Dünya Kupası'nda oynayacak bir oyunucuyu daha kadroya katmak bizim açımızdan keyifli olacak...