25 Ocak 2010

Real Madrid'de ikinci 'sığır' vakası


Dünkü Malaga maçında Jan Mtiliga'nın burnunu kıran Ronaldo, bugün yaptığının yanlış olmadığını ve Mtiliga'dan kurtulmaya çabaladığını söylemiş.

Ronaldo, "Futbol oynayan beni anlar" demiş ama kusura bakmazsa, rakipten kurtulmak için hayvanlık yapılması gerektiğinin futbolun içinde olduğunu kimseye kabul ettiremez.

Israrlı bir biçimde sevemedim bu herifi. Acayip büyük yetenek ama sevmiyorum işte. Bir Messi'nin verdiği sıcaklığı veremiyor, onun gibi tatlı sevimli değil.

Neyse zaten Real Madrid'de sığır sayısının ne kadar fazla olduğunu biliyoruz. Pepe'yi unutmuş değiliz.



Ruud Van Nistelrooy yeni takımıyle sözleşme imzaladı. Hollandalı golcülere hep güvenim vardır ve severim eskiden beri. Yaşları, sakatlık durumları ne olursa olsun, takımları için hep maksimum düzeyde oynarlar.

Hamburg'un kendisiyle en az bir vites daha atacağını tahmin ediyorum. Çünkü Ruud büyük bir golcü.

5 yorum:

Schumy dedi ki...

Abi tamam Barcelona'yı tutuyosun ama şu olayla Pepe olayını nasıl karşılaştırırsın aklım almıyor.

Pepe bildiğin şerefsizlik yaptı o pozisyonda fakat Ronaldo'nun gözü adamda bile değil. Arkadan yapışıyor adam o da bırak gideyim gibilerinden kolunu sallıyor, bugün baksan her futbolcu yapıyor bunu.

Eğer burnunu kırmak için vurduğu bir pozisyon olsa ben de eleştirirdim ama Pepe ile kıyaslama...

koala dedi ki...

@ Schumy; tamam itiraf ediyorum, hatta yazının içinde de ettim. sevmiyorum bu herifi. alenen yanlı ve taraflı bir biçimde yazdım. ayrıca real madrid'i hiç sevmiyorum.

ama öte yandan, futbolcu kolunu öyle hayvan gibi sallamamalı, herif açıklama yapmış, "Boyu uzun olsaydı, göğsüne gelirdi" diye. yani göğsüne gelebilir. Kabul et, çirkef takımsınız

Schumy dedi ki...

Adımız çıkmış bir kere ne yapalım. Ronaldo da antipatikliğinin kurbanı oldu. Ama bu pozisyonda 10 üzerinden 2'dir suçu, o da orada bulunmak. Hani trafik cezalarındaki hesap :)

Unknown dedi ki...

Meseleye ortadan gireceğim kusura bakmayın; İspanya'da mevzuya ilişkin söz alanlar da benzer bir şekilde ikiye bölünmüş. "Ronaldo oynamak istiyordu, böyle kazalar olur" şeklinde diyenler nedense, "yıldız futbolcu", "profesyonellik" gibi endüstrinin nizamına girenlerden oluşuyor. Vahim olan Valdona'nın yöneticiliğine dayanarak aynı yorumu yapması, zira futbol üzerine güzel hikayeler olan bir kitabı vardı..."

koala dedi ki...

@ Nuh Köklü; ben açıkça belirttim. Real Madrid konusunda tarafım o yüzden de sevimli bir yorum beklemesin kimse. Hele konu Ronaldo'ysa daha da tarafım. Valdano'yu futbolcuyken çok severdim ancak yönetici pozisyonuna geçtikten sonra neredeyse tüm açıklamaları çok batıyor. Keşke hep futbolcu olarak kalsaydı.