11 Şubat 2010

Galatasaray-Antalyaspor pankartları







2 yorum:

Saunders82 dedi ki...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25056750/

habere bakar mısın? Defans oyuncularının asıl görevi gol atmakmış gibi bir haberi ...lerinden yazmışlar. Eleştirecekler ya nasıl eleştireceklerini bilemiyorlar, bulamıyorlar böyle şapkadan çıkarır gibi yazıyorlar. Valla sen de denesene maksat eleştirmek için aradabir yazı yaz ya sen de huy edin. Adamlar spor sayfası hazırlıyor. Dün ecel terleri döken Fener ve Dahi Daum pas geçiliyor ve Galatasaray'ın defans oyuncuları "gol atamadıkları" için eleştiriliyorlar. Hayatımda böyle komedi görmedim. Komik bile değil. Mide bulandırıcı resmen...

Bu arada haber içinde geçen istatistikleri de şayet doğruysa, geçen yıl 53 maçta 86 gol atmışız. Bu yıl şimdiye kadar 39 resmi yap yapıp yine 86 gol atmışız. Bu resmen bir rekora doğru koşuyoruz gibime geliyor. Sezonu tamamladığımızda attığımız gol sayısını sabırla bekliyorum bu kadar forvetsizliğe rağmen. Bir de sakatlanmalar olmasaydı bu rakam kaça fırlayacaktı çok merak ediyorum.

Not: Arda da sakatlanmış. İlk maç yokmuş anlaşılan. Şimdiye kadar 40 maç yapmış takım. Sezonu erken açmak + Kasaplar ligi + Milli oyunculara sahip olmak + Süper Salak Sağlık Kurulu bunları getiriyor anlaşılan. Geçen yıl da bu dönemler de bu sayı doruğa çıkmıştı. Buna nasıl çözüm bulurlar bilmiyorum. Ama Hakan Balta, Sabri gibi sakatlık yaşamayan adamlar bile dökülüyorsa bi yerde sorunlara çözüm bulmayı gerektiriyor. Böyle değerli adamları getireceklerse bundan sonra şayet adam akıllı ve tecrübeli yabancı bir spor doktoru da transfer etsinler.

Atletico maçı umarım oynayacak olan oyuncular için bir şans olur. Bu kadar forvet sakatladığından sonra mecburiyetten defans futboluna ağırlık vermek zorunda olmaları da belki bir şanstır diye düşünüyorum. Kayseri maçındaki gibi sağlam oynayıp golsüz beraber kalsak veya kontratakla bir gol bulsak bizim için kafidir. Yine de bilemiyorum. Kupada şans golleriyle elendik bir kez de şans golleri ile biz tur atlayalım. 2 kere gidelim kalelerine 2 side gol olsun ne diim :)

2. Not: Necati bunları yaptıysa Agüero, Forlan, Simao napar bilemiyorum :D

koala dedi ki...

Ya canım ciğerim, takma hiç boşuna. Gökhan Karataş denen şahıs Habertürk'te takılıyordu. Çoluk çocuk. Öyle oturup, sonra kıçımdan ne yazsam diye düşünür. Otursan iki kelime Türkçe'yi konuşamaz garantisini veririm. Bunları takarsan, kendisini adam sanır. Gerek yok.