16 Mart 2010

Taraftar ruhum ayağa kalktı


Verin Galatasaray'a bir yıl saha kapatma cezası, hatta yeni statı da kapsamalı bu ceza.

Bitecek olan Türk Telekom Arena'da maç oynanmasın.

Kombine satılması yasaklansın.

Yetmedi mi?

Rijkaard'ın teknik direktörlük diplomasını Türkiye'de geçersiz kılın.

Servet'e 10 maç.

Sabri'ye 15 maç.

Hakan Balta'ya 20 maç.

Keita'ya 25 maç.

Baros'a 30 maç.

Kewell'a 35 maç.

Jo'ya 40 maç.

Neill'a ömür boyu men....

Bunlar da mı yetmedi.

Rijkaard'dan sonra Neeskens için de sınır dışı kararı alın.

Haldun Üstünel'i, yöneticilik görevinden,

Adnan Polat'ı başkanlıktan alın.

Bunlarda mı yetmedi?

Galatasaray Spor Kulübü'nü kapattırın.

Seyircili, seyircisiz; Keita'sız, Kewell'sız da olsa Ali Sami Yen'de oynamaktan korkan beyinsizlerle tek bir maç oynamamıza izin verin ama. Sonra bu sıralanların hepsini yapın.

Son bir maç yapalım ama olur mu?

Size Daum gibi sahtekârlar müstahaktır, sizin çapınız Veselonoviç kadardır. 10 yıldır "stat stat" diye ağlamaktan, 6-0'ı konuşmaktan başka bir argümanınız yok elinizde.

O süreçte neler yaşanmış neler? Biz salyalar akıtmışız ağzınızdan, ağlatmadık taraftarınızı bırakmamışız; Nonda'nın kafası girmiş sizin kaleye, büyük planlar yapmaktan vazgeçirmişiz, küçük yerel mutluluklarla kendinizi avutmuşsunuz.

Şimdi bir rüzgâr estirilmeye çalışılıyor, Fenerbahçe maçı seyircisiz oynansın diye. Seyircili, seyircisiz fark etmez, ayda bile oynansa bu kez yırtamayacaksınız. 22 bin kişinin olmasından korkuyor, kooooooooskoca camia.

Galatasaray olmasa hayat ne kolay olurdu değil mi? Ulan anlayın artık be, sizin büyüklüğünüz 17 şampiyonluk kadar. O kadar büyüksünüz, fazlasını hayal bile edemezsiniz. Ancak ve ancak bizi yendiğiniz zaman kendinizi büyük hissediyorsunuz değil mi? İşte biz bu yüzden büyüğüz zaten.

12 yorum:

Aslı Aker dedi ki...

"Nasıl koyduk ama" demek gibi bir şey olmuş bu...

Dolmuşsun belli ki olan şeylere, bir alttaki yazıda kime nasıl giydirdiğini de biliyorum, genel olarak duruşunu da.

Ama böyle "söke söke" söylemli "fanatik" haller çeliştiriyor seni kendinle sanki. Tahrik edici her şeyden önce.

HardKelm dedi ki...

Mükemmeldi okuması. Okudukça gaza geldim.

Önce Trabzonspor, sonra Fenerbahçe. Allahım sana geliyorum.

aradadusunur dedi ki...

tabiki de bunların hiç biri bizim sığır taraftarların yaptıkları işi, haklı çıkaramaz. ceza verilmesi taraftarıyım her kim olursa.

mirmak dedi ki...

valla güzel yazmışsın, özellikle fenerli arkadaşlara kapak olsun. Ama böyle bir olayın yaşanması yine de hiç iyi olmadı, çamur at izi kalsın...herhalde anlaşılır bundan ne demek istediğim. Fakat cezalar da uygulanacaksa herkese uygulanmalı. Ayrıca dayak yiyecek biri olsam kendimi yine de aşağı atmazdım. gidip çatının ucuna oturucam aşağıdakilerle sohbet edicem. sonra da birileri gelip dayak atıcak bana. eğer biri dövecek diye oraya gittiysem çatıdan uzaklaşmaya çalışırdım, o tribünü terkederdim. o adamın aklından şüphe ediyorum.

ilginizi çekerse ben de biraz uzun da olsa blogum da yazdım...

http://captainlogbook.blogspot.com/2010/03/tribunden-dusen-adam-ve-saha-kapatma.html

mischa dedi ki...

Ya abi delircem. Ortada görüntü var. Görüntünün üstüne hala "tribünden atılan taraftar" diyolar. Ben mi körüm abi? Ne atılması? Bi yorum yap rica ediyorum ya.

Adsız dedi ki...

hastayım yazılarına :)

koala dedi ki...

@ Aslı Aker; "Nasıl koyduk ama" demek için kazanmak gerekir, ki ortada daha oynanmamış bir maç var. Maçın seyircisiz oynanması için yoğun bir kampanya yürütülüyor benim kızgınlığım buna. Haa, o gün yapılan işin cezası seyircisiz oynatmaksa oynatılsın ama yoğun kampanya yürütülüp değil, yapılması gerektiği için yapılsın.

mischa; yapılanan doğru olduğunu kimse iddia edemez. bir adam beşiktaşlı ya da fenerbahçeli de olabilir ama bu, o adamı dövmeyi haklı çıkartmaz. tekrar edeyim, benim tepkim medyada yürütülen kampanyaya.

selaminko dedi ki...

aynen imzamı atıyorum. FBli medya hemen başladı yaygaraya. Ama bu sene olmayacak. Bizimkiler bu sene çok kötü koyacak. bana öyle geliyor. Bu maç farklı bitecek. Jüpiter de bile oynansa

mirmak dedi ki...

Bu arada Gala's düşen adamın son 10 dakika stada girdiğini yazdı ve kesin bilgiymiş. Bİlemedim nerde okumuş, eğer adamın kombinesi varsa ve son 10 dakika milleti tahrik etmek için girdiyse stada bunun arkasında artniyet var demektir.

BarFly dedi ki...

O maçı seyircisiz oynasak bile söke söke alırız.

Korkuyorlar.Rezil olmaktan korkuyorlar. 3 sene üstüste nin yalan olmasından korkuyorlar.

Hele Emre dua ediyordur Sami yen de seyirciyle karşılaşmamak için.

Çok korkuyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok.

Seyircisiz bile oynansa o maç,en az 3-0 bizim.

Adsız dedi ki...

ne kadar salak bir adamsin sen, bak bakalim fenerbahce yonetimi agzini acmis mi kapansin diye.. aglayan zirlayan, gundem yaratan, ulkeye $ikeyi sokan, 1 gecede dev$irme yapan, fransiz cincon camiasi mi bu yaziyi yaziyor, haha gotumuzle guilelim.. bakin bakalim en az cezalari kimler almis federasyon tarafindan.. $aibenin merkez ussu galatasaray..

koala dedi ki...

@ Adsız; sen ne zeki bir adamsın ki, medyada yürütülen kampanyanın tek başına kendiliğinden çıktığını sanıyorsun.