22 Mart 2010

Ulan ölüm kahpesin


Şu kulübün başında gördüğüm en büyük adamdı benim için. Gözü dönmüş taraftardan tepki alacağını bile bile, rakibinin elini sıkmayı bilen bir centilmendi.

Spor adamıydı, adamdı.

Ulan bazen yazmak zor oluyor. Sarıyla-kırmızıyla birlikte yat başkanım. Sevdiğim ilk başkandın, duruşunla. Öyle kalmaya devam edeceksin.

2 yorum:

Saunders82 dedi ki...

Hala daha arkasından konuşanlar var. En nefret ettikleri başkanmış. 4 yıllık şampiyonluk periyodu ve UEFA şampiyonluğu döneminde, normal şartlar altında Fenerli olacak bir yoğun genç insan başarılı olan Galatasaray'ı takım olarak tutma ihtiyacı hisetti. Ben başka bir neden göremiyorum artık.

17 şampiyonluğun 10 tanesini gören biri olarak bu 10 şampiyonluğun en güzelini bana yaşatan bir takımın başkanıdır hala gözümde. Daima da öyle kalacaktır.

Galatasaray'ın en zor döneminde elini taşın altına sokup, o borçları kendi borcuymuş gibi stres altına girerek kendi sağlığından olması bile bazılarının gerzek olarak doğduğunun en büyük ispatıdır.

Onun iyi yürekliliğinden yararlanmak isteyen kurtlar sofrası denk gelen ancak o aç kurtlara dahi duruşuyla ders veren ve yem olmayan biridir Canaydın...

Saunders82 dedi ki...

"Galatasaray'ın eski kalecisi ve şu anda Almanya Bundesliga takımlarından Köln'de forma giyen Mondragon, sarı-kırmızılı kulübün vefat eden eski başkanı Özhan Canaydın'ın cenaze törenine gelmek istedi ama kulübünden izin alamadı. Kolombiyalı kaleci bunun üzerine cenazeye çiçek gönderdi ve başkanın oğlu Muratcan Aydın ile telefonda uzun uzun konuştu. Kolombiyalı kalecinin telefonda uzun süre ağladığı öğrenildi."

Canım benim ya :) Çok seviyorum ben bu adamı çok!