15 Nisan 2010

Ağız ishali yaşıyor


Kurt, puslu havayı sever misali ortaya çıkıyor ve ağzına geleni söylüyor. Baksan, sevgi adamı. Her cümlesinde mesaj verme telaşı yaşıyor.

Bıkkıntı getirdi artık, ciddi anlamda tiksiniyorum bu herif ve vermeye çalıştığı mesajlardan.

İstediğini almak için başbakan kapılarını aşındırmaktan üşenmeyen, takım sırlarını basına açıklayan, her şeyini borçlu olduğu kulübü seviyormuş gibi davranan ama aslında yemek yediği kapa pisleyen iğrenç bir herif.

Bırakmıyorlar Galatasaray'ın yakasını, pis bir kene gibi yapıştılar ve kan emiyorlar.

El birliğiyle o aldığınız UEFA Kupası'na bile lanet okutturdunuz, leşçiler...

17 yorum:

Adsız dedi ki...

bi uefa aldılar die kendilerini bi bok sanıolar hadi olmasa bok alırlardı o kupayı

akakiyeviç dedi ki...

O değilde üstteki banner bayaı güzel olmuş :)

koala dedi ki...

@ arif; eyvallah, sağolasın

bonaventure dedi ki...

bu adamı federasyonda işe alsınlarda tarafsızlık adı altında sussa artık. bence tek çıkar yol bu.

koala dedi ki...

@ bonaventure; o siyasete atılır bir sonraki dönem, bakan yaparlar, o zaman kurtulabiliriz

victor orbis dedi ki...

ben de küçük hakan kadar tiksinti oluşturuyor artık...bu eski oyuncuların Galatasaray'dan , yönetimden istedikleri nedir anlamıyorum...yok gelecekle ilgili planlarını açıklarsa önünü keserlermiş , yok teknik direktör olmak istemiyormuş...ne olursan ol Galatasaray'dan uzak dur..

Çağrı dedi ki...

@adsız

yok bi uefa kupasını alınca kendisini bi bok zannetmiş yok hagi olmasa biraz zor alırmış, bre cahil adam hagi olmasa uefa alınmazdı da peki hakan olmasa hagi alabilir miydi o kupayı diye sormak lazım ...

Hakan'ın Galatasaraylılığını sorgulayanlar önce '16 dakika şampiyonluğu' nu ve hakan şükür'ün gözyaşlarını izlesin ondan sonra aynaya dönüp iyice kendini izlesin ..

Hakan'a bazen çok kızıyorum keşke fenerbahçeye gitseydin be hakan, keşke sinir olsaydık, sana küfür etseydik ama burnu kalkık biz galatasaray taraftarına bir ders olsaydı ...

Siz siz olsun Hakan'ın Galatasaraylılığını sorgulamak ve küçümsemek cehaletinde bulunmayın, adama sen kimsin, senin ne gibi hizmetin oldu klübe diye sorarlar sonra...

Saunders82 dedi ki...

@Çağrı; Futbolculuğuna kimse laf etmiyor zaten. Sorun kişiliği, karakteri, görüşleri...

Zaten Tanrı ona biraz akıl verseydi gelmiş, geçmiş en büyük forvet olurdu zannımca...

Saunders82 dedi ki...

Bu arada banner'ini hiç beğenmedim, hayırsız olsun :D

koala dedi ki...

@ Saunders82; tam iş çıkışı yardın beni salak...

Adsız dedi ki...

hay salak seni sen parkda kumda oynarken bu adamlar galatasaray için çalışıyolardı iyiki sizler metin oktayın dönemine denk gelmemişiniz onada bok atmaktan çekinmezdiniz , blog açmışın ama olayları gözünle yorumla götünle değil, bu adam senelerce galatasaray için ter akıttı sen naptın kaçsezon forma aldın takıma nekadar destek oldun, aynada kendine bir bak he boyun aynanın asılı olduğu yerden çok ufakda onuda biliyorum

koala dedi ki...

@ Adsız; sevgili embesil, öncelikle ben parkta kumda oynarken, bu adamlar da parkta kumda oynuyordu, aynı yaşlardayız çünkü. Metin Oktay'la Hakan Şükür isimlerini yan yana getirmen senin beyninin kiraz çekirdiği büyüklüğünde olduğunun kanıtı zaten. Kaç sezon forma aldım, ne aldım, istersen söylemeyeyim. Zaten forma almakla, sahada ter akıtmanın eşdeğer olduğunu düşünmüyorum.

Eğer yazılanları anlama kapasiten olsaydı, Hakan Şükür'ün futbolculuğuna tek bir sözüm bile olmadığını anlardın.

Adsız dedi ki...

uzatilan her mikrofona konusur; famousheart. Bunu buyuk Galatasarayli olarak sunanlara sormak istiyorum: gecen yil Sivas bu yil Bursa sampiyon olsun diyen adam nasil bir Galatasarylidir?..

Adsız dedi ki...

bu admin adının Galatasaray'la anılmasından nefret ediyorum: zaman zaman keske UEFA, Super Kupa falan kazanmasaydık diyorum. Biz sizinle Galatasaray'lı olmadık; bu takım 2. lige düşsede biz Galatasarylı olacaktık. Adam TRT'de maç analizi falan yapmıyor sadece dedikodu yapıyor. Galatasaray bu yıl şampiyon olsa üzülecek; yemin ederim.

eşref buttanrı dedi ki...

cahillik yapmayın hakan şükürün galatasaraya yaptığı hizmetleri tüm türkiye biliyor.yok hagi olmasaydı uefa kupası alınmazmışta yok adam çok konuşuyormuşta.peki adamın süperligde attığı 249 gol avrupada attığı 38 gol ne cahiller

koala dedi ki...

@ ramazan; valla Tanju Çolak da tonla gol attı. aynen de öyle Hagi'den önce ve sonrasına bir bak bakalım. Ayrıca birader savunmak istiyorsanız siktirip gidin TRT'nin önüne orada götünü mü yalarsınız ne yaparsanız yapın.

Adsız dedi ki...

artık götünü mü başka yerini mi yalarlar.

http://haber.gazetevatan.com/hakan-sukur-buyuk-oynuyor/345592/5/Manset

o tarafa doğru gidiyo zaten.