25 Mayıs 2010

Dövme sonrası transfer -transfer kesinleşti-


Dövme yeni yapılmış, kulüple anlaşılmış, Çağlar Birinci Galatasaray'a geliyormuş...

Ben haber vereyim dedim. Kewell'dan ötesi yalan. Hele ki, Semih'i almaya kalkarlarsa... O zaman yazarım.

Bu arada, Çağlar'a birisi söylesin, o aslan değil kaplan.

Biz bunları yazdıkan sonra Denizlispor Başkanı Ali İpek, Çağlar'ı 4 futbolcu ve bir miktar para karşılığında Galatasaray'a sattıklarını açıkladı.

Bu 4 futbolcu; Murat Akça, Erhan Şentürk, Semih Kaya ve Serdar Eyilik.

16 yorum:

Görkem dedi ki...

Galatasaray'a geliyor diye mi aslan dövmesi yaptırmış yani?? gelsin,hayırlısı olsun..

Atilla Çelik dedi ki...

Dövmenin de allahı kitabı varmış hani. :)

Sevgili Ozan,

İyi ki Fenerbahçe ya da Trabzonspor'a gitmiyor. Kanarya ve hamsi dövmeleri pek uymazdı. :))

koala dedi ki...

@Atilla; işyerinde insanların bana garip garip bakmalarına neden oldun :))

O değil de, kanarya gibi masum bir hayvan daimi olarak Fenerbahçe ürünlerinde bir kartal, bir şahin havası ile yansıtılıyor. Halen anlam verebilmiş değilimdir.

Ozan dedi ki...

şişme kanarya :D

Mario Jardel dedi ki...

serdar eylik ve murat akça'nın verildiği söyleniyor.. Çağlar birinci bundan daha fazla ne oyun ortaya koyabilecek ki ? Potansiyeli nedir ? Serdar eylik'i veriyoruz inanamıyorum ! Murat akça'da gidiyor.. Yönetim bu sene ne yapacağını, kime saldıracağını neleri elinden çıkardığını bilmiyor..

Imagine dedi ki...

Dövme güzel olmuş da Çağlar için bu 4 genç futbolcuyu vermeye değer mi? Pek sanmıyorum.

koala dedi ki...

@ Imagine, ksenophanes; valla Denizlispor biraz daha zorlasa altyapının tamamını alacakmış. Ne getirir, ne götürür bilinmez doğrusu ama bu gençler zaten her şartta takıma giremeyeceklerdi o kesin. Küme düşen takımın sol kanadını alıp, 4 tane yetenekli adamı vermek benim düşünceme göre çok da parlak bir hamle değil. Bir yorum yapamıyorum, sıtkım sıyrıldı şu Kewell hadisesinden sonra. Eski heyecanıma kavuşacağımı da sanmıyorum.

Len Imagine, insan bir arar. Yazın bekliyoruz..

Imagine dedi ki...

Kewell hadisesinden sonra benim de hiç hevesim kalmadı yeni sezona dair ama geri gelir umarım.

Blogda sıkı takipteyim her gün :D LYS'lere de İstanbul'da gireceğim zaten görüşürüz artıkın yakında!

Burak Eren dedi ki...

Koala, transferle ilgili yazılar yazarken fotoğrafı kullanabilir miyim.

Ozan dedi ki...

ya yuh be serdar eylik satılır mı ya bu yönetim iyice saçmalamaya başladı aferim böyle gitsinler artık güvenim kalmadı adnan sezgin mi ilgileniyor bu transferle

koala dedi ki...

Burak lafı olmaz, tabii ki kullanabilirsin

Ozan dedi ki...

yöetim hedef küçülttü şimdi içerde başarı için kadro topluyorlar gene gözümüz boyanacak yani

Adsız dedi ki...

bu gençlerden bi cacık olmaz yıllardır gs li bazı yazarlar altyapıda şöyle oyuncu böyle oyuncu var masalını bize yediriyorlar oyuncuda varsa arda gibi kafalarına bam bam vura vura ortaya çıkar örneğin serdar orduda kaç maç oynamış

Emrah dedi ki...

Hocam dert bu dört oyuncunun gitmesi değil bana göre. Dert bu 4 tane gelecek vaad eden oyuncunun gelişimini tamamlatamamak. Serdar Eylik'in fiziksel gelişimini tamamlatamamak. Bu seneki Emre Çolak, daha önce Arda Turan. Yahu altyapıdan çıkan oyuncuların %90ı mı çırpı gibi olur. Altyapı senin A takımında kullanacağın oyuncuları yetiştirme yeri değil midir? O zaman bu lig için son derece kuvvetli oyuncular yetişmesi gerekmez mi? Hadi mental gelişimi geçtim zira Galatasaray altyapısının başındaki kadronun hatta Galatasaray yönetimindeki insanların mental gelişim açısından nerede olduklarını iki gün tartışabiliriz sizinle.

Ama fiziksel gelişim bile tamamlanamıyorsa bu işte ciddi yanlışlar var demektir ve bu yanlışlar kapatılmadığı sürece biz daha çok takas haberleri duyacağız.

Yahu Adnan Polat devrimden bahsediyorken bile, o devrimi yapacak adamın sözleşmesini uzatmak adına bir şey yapmıyorsa ne altyapısından bahsediyoruz ki biz. Sene başında Jan Derks gelir, ortasında Tugay gelir Derks'in gideceği açıklanır. Sonra Tugaya bir bakarız yönetimle birikte maç izlemekte. Bir kaç bloga oyuncu izlediğini de okudum. Bildiğin scoutluk yani. Çok garip işler dönmekte klüp içinde ve daha bakın amatör branşlar demedim bile zira oralara girsek çıkamayız.

Saunders82 dedi ki...

O 15 yıl önce Appiah ile birlikte getirdikleri Ganalı çocukları hala dün gibi hatırlıyorum. Makarna ile besliyorlarmış çocukları. 2-3 yıl altyapıda kaldılar hiç büyümediler. En basit örnekle her gün en azından 1 litre süt içirip haftanın 1-2 günü antreman olarak yıldız basketbol takımı ile de basket oynatsalar hiç biri 1.80 den aşağı adam olmaz.

Nerde bunu düşünecek kafa. Aptal adamlar topçu oluyor, sonra o aptal adamlar bırakınca gençlere hoca oluyor. Ne anladım ben bu işten? İki ısınma-germe sonra çift kale maçı ben de yaptırırım o çocuklara...

Ozan dedi ki...

demekki devrim hoca getirmeke olmuyor sistemi temelli değiştirmek yenilemekle oluyor futbolda sözde devrim yapıyoruz laf çok icraat yok transferlerle göz boyuyorlar