20 Mayıs 2010

Lanet olsun!!!


Bekledik ama olmadı. Mucizeler her zaman gerçekleşmiyor.

Böylesi bir işte taşeronlaştırmaya göz yumanlara, insanların çaresizliğinden faydalanarak, "İki kişi 10 ton çıkartmadan gelmeyin" diyen yavşaklara, her kaza sonrası "Biz daha yeni denetim yaptık" diyen devlet yetkililerine, basına "Olay yerine gitmeyin" diyen bakana, ağzıma ne gelirse sayıyorum.

Umarım, sizin de canınızın parçası kopar gider.

3 yorum:

tenten dedi ki...

allah rahmet eylesin... bu kadar olum oluyor ama yine de tedbir alinmiyor...

Devrim dedi ki...

Zulme,kan dökmeye,can almaya doymadılar doymayacaklar.Ama gün gelecek o yer altında ezilenler yeryüzüne seslenip sizleri döktüğünüz kanda boğacak.

Saunders82 dedi ki...

O değil de daha maden ocağını denetleyemeyen zihniyet hangi akla uyarak 1 ay sonra İran'dan Türkiye'ye 1200 kg Uranyum "emanet" alacak? Sanki dünyanın en güvenli ülkesinde yaşıyoruz, ya da dünyanın en tecrübeli nükleer mühendislerine sahibiz de Uranyum emanet alacağız.

Artık es kaza patlarsa da kader diyip geçerler. Ya da birileri patlatırsa "Alçaklar" diye başlık atarlar, Türkiye'nin büyük bir kısmı yok olur biter...

2011'de şutlanacaklarından emin oldukları için o tarihe kadar ellerinden geleni ardlarına koymayacaklar bu çok açık belli oldu artık. Yağmalaycaklar her şekilde...