8 Mayıs 2010

Uğurlamayı bile beceremediniz


İş arasında bölük pörçük bakabildim maça. Çok şey yazmayacağım. Taraftarı uğurlamayı bile beceremediler. Oynanan futbol, kağnı düzeninde.

İnsanın işine saygısı olmalı, oraya giden taraftarlara saygısı olmalı, kendine saygısı olmalı. Bunların hiçbirisi yok. Kiralık oyunculardan kurulu bir takımın başarılı olamayacağını düşünüyordum, öyle de oldu.

Çok hata yapıldı, hafta arası bir iç dökümü yapacağım bu konuda ama Nonda gönderildiği gün içim burkulmuştu.

Seneye yapılması gereken çok şey var. Bir kere, Aykut'la olmaz, Sabri'yle olmaz, Barış'la olmaz, Caner'le olmaz, Mustafa Sarp'la olmaz; olmazoğlu olmaz işte.

Şimdiden 'savaşan takım yaratacağız' sözleri dolaşıyor ortalarda. Baltalardan kurulu bir takım sinyalleri geliyor. Haksız da sayılmazlar aslında. Bütün bir sezon herkes tekmeledi Galatasaraylı futbolcuları, hakemler öylece uzaktan izledi. O yüzden seneye herkesten daha fazla kasap, herkesten daha fazla 'ayı'larla kurulu bir takım kurulsun.

Ömer'e lafım yok. Atarsın 3 tane, oturtursun yerine. Kendimiz gol atmayı beceremedik bile. Yazık

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Şunu anlayabilmiş değilim; kendini kontrol edemeyip küfür edersin ama bilinçli küfrün ne amaçla edildiğini çözemedim.Ömer'e küfür O'nu maça daha da motive hale getiriyor.Halbuki uğraşmasak bu kadar olay olmayacak.Ha bugün Ömer'e top bile gelmedi doğru düzgün.Çuvaldızı insert ediyoruz burada!
Bugün sahada ne yaptığını bilen bir tek Neill ve Keita vardı gerisi için yorum bile fazla.
Şunu anladım bu takıma karşı değil Mehmet Özdilek'e şansımız tutmuyor, aynen Bülent Uygun'lu Sivasspor'a karşı olduğu gibi.

Mehmet Özdilek'in Galatasaray ile ilgili ne zoru varsa adam garip bir hırsla çıkıyor maçlara anlamadım gitti.Aynı performanslarını nedense renklerine aşık olduğu takıma karşı oynayamıyor.Ama bizim maçlardan önce sataşmalar vs..Bu Mehmet'i hiç sevmedim arkadaş halbuki eskiden bana hep sempatik gelirdi, yazık..

bir yasam tarzidir futbol dedi ki...

bu yazının üstüne söylenecek ne varki, berbat hissediyorum....

Saunders82 dedi ki...

Gökçek, şampiyonluğu etkileyecek kritik maç öncesi Ankaragücü’nün Arjantinli savunma oyuncusu Ariel Broggi’ye İspanya’dan arayan bir kişinin maçta kırmızı kart görmesi ve kötü oynaması halinde 200 bin euro teklif ettiğini söyledi. Broggi’nin söz konusu teklifi alır almaz konuyu takım arkadaşları ve yöneticilere ilettiğini kaydeden Gökçek, “ İki kere telefon edilmiş. Bu oyuncudan adresi istenmiş. Kimin aradığını ispatlamak zor. Provakatör de olabilir” dedi.

Bunu duyduktan sonra İspanya'dan Leo Franco'yu aramış ve anlaşmış olmaları hiçte sürpriz sayılmaz. Broggi'ye 200.000€ veren Franco'ya 500.000€ rahat teklif eder. Belki de fazlası verilmiştir.

Belki de GS'lilerin hiçbirinin bu adama sezon başından beri ısınamamasının bununla ilintili olduğunu düşünmeye başladım.

Saunders82 dedi ki...

A.Gücü-F.Bahçe maçı için suç duyurusu !

GÜMÇED (Güney Marmara Doğal Ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği) Genel Başkanı Adnan Önürmen, Ankaragücü-Fenerbahçe maçını Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na taşıdı. Ankara Başsavcılığı'na verilen suç duyurusunda şu ifadeler kullanıldı;


"Ankaragücü - Fenerbahçe futbol karşılaşması hakkında suç teşkil eden, spor ahlakı ve etiğine uymayan çok sayıda iddia ortaya atılmıştır. Ankaraspor Onursal Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Kanaltürk televizyonu canlı yayınına telefonla bağlanarak bir yabancı Ankaragücü futbolcusunun cep telefonundan aranarak kötü oynaması ve kırmızı kart görmesi karşılığında 200 bin Euro tutarında şike teklif edildiğini açıklamıştır. Ayrıca Ankaragücü kalesini koruyan Serkan Kırıntılı yine Kanaltürk televizyonu canlı yayınında Ankaragücü Fenerbahçe karşılaşması öncesinde kendi aracıyla İzmit'e arkadaş ziyaretine gittiğini oradan da İstanbul Bağdat Caddesine gittiği yönündeki iddiaları teyit etmiştir. Bağdat Caddesinde çok sayıda güvenlik kamerası bulunduğu için Kırıntılı'nın burada kimlerle görüştüğü tespit edilebilir. Uzman bilirkişiler, görüşülen şahısların kim olduğunu belirleyebilir. Kaleci Serkan Kırıntılı hakkındaki diğer bir iddia da Ankaragücü Amigosu Fatih'in aranarak Kırıntılı'ya verilmek üzere 100 milyar teklif ettiğidir. Söz konusu "Amigo Fatih" ve Ankaragücü yöneticilerinin ifadesiyle bu olay da aydınlanabilir. Dilekçemde yer alan basına da geniş şekilde yansıyan iddiaların araştırılmasını, telefon görüşmelerinin incelenmesini, ilgili kişilerin ifadelerini başvurularak hukuku derin şekilde zedeleyen şike iddialarıyla ilgili gereken yargı sürecinin başlatılmasını saygılarımla arz ederim."

Öte yandan Önürmen, "Spor kültürdür. Spor kulüpleri ahlak okullarıdır. Spor kulüplerinde ahlaksızlık girmişse temiz futbol beklenemez. Futbolu bencil, kirli çıkarları uğruna kullananlar hesap vermelidirler" dedi.

Önürmen, sessiz kalınmaması ve suç duyurularının devam etmesinin önemini tüm kamuoyuna sunduklarını belirtti.