4 Temmuz 2010

Aşağılık insan (!) portreleri


Yahu nasıl bir insanlık anlayışı vardır, bu ülkede anlayabilmiş değilim. Ne kadar adilik, şerefsizlik varsa bizim insanımızdan çıkıyor.

Hangi ruh hali, şu zavallı hayvanın ağzına kanca geçirmeyi aklının ucundan geçirir. Bunu yapan piçleri bulup, götüne kanca takıp, hava sallandırmak gerekir.

İğreniyorum, şu toplumdan iyiden iyiye. İnsanların yüzüne bakmaya dayanamıyorum artık. Bütün bir toplum, psikopatlardan mı oluşur? Bütün bir toplumun bireyleri insanlıktan, başka bir boyuta mı geçer?

Şöyle bir şey yapılırken, rastgelmeyi çok isterdim. Sanırım, cezaevine giden en kısa yolu bulmuş olurum.

Not: Yorum kısmında İzmir demiştim, düzeltirim. Olay İzmit'te yaşanmış..

12 yorum:

Aslı Aker dedi ki...

Nerede yaşanmış bu hadise? Gezegenin neresinde yaşansa iğrenç ne yazık ki ama burada yaşandığından emin miyiz merak ettim?

90 + 3 dedi ki...

Arkadaki aracın kapısında Amsterdam yazıyor, bizde olmamış olabilir mi acaba üstad?

Unknown dedi ki...

2 tane kuzenim var. sokakta 1 kedi bulup onu dana yaptılar resmen. ardından yağmurda kalan 4 kedi yavrusuna evlerini açtılar. sonrasında onlara ev buldular. hatta ilerleyen zamanlarda 3 tane daha bulup onlara da ev buldular falan da filan.

hayvanları sevdiğimi söyleyemem, ki insanları ne kadar sevdiğimi de düşünmem gerek:) her neyse fotoğrafa bakınca ilk başta ensesinden tutulan bir kedi zannettim. ne demek istediğimi şu an ben de bilmiyorum; ama bu hareketi yapanın aklına sıçayım!

koala dedi ki...

İzmir'de yaşanmış bu olay. İtfaiye aracı Hollanda üretimi olduğundan üstündeki yazı öyle.

Selocan dedi ki...

Abi haberin orjinali nerede bilmiyorum da, itfaiye aracının (belki de çöp kamyonu) kapısının orada Amsterdam falan yazıyor :) Türkiye olduğundan emin misin ? He ama olmasa bile yazına tamamen katılıyorum, biz böyle adamlarız.

Selocan dedi ki...

Bu arada ben de geçen gün annesiz kalmış 2 yavru kediyi evlatlık aldım, birine bu tarz bir vahşet uygulanmış olabilir. Ayakları tutmuyor çünkü.

koala dedi ki...

@ Selocan; eminim, İzmir'de. Yarın gazetelerde görürsünüz zaten. Valla şahane bir şey yapmışsın. Benim kızım da, sokaktan alınma.

Saunders82 dedi ki...

Mümkünse birlikteyken yakalayalım bu tarz bir hadise işlenirken... Bak o zaman gör sen eğlenceyi... SAW'ın çekilecek olanları ile birlikte 10 filmini gölgede bırakmazsam, sen adımı değiştirirsin!!!!!

Hatta şimdi aklıma gelen bile var.

Bu itleri topluca yakalayıp uçsuz bucaksız insansız bir yere (terk edilmiş bir fabrika, ev, sera vb.) götürüp oraya ufak çaplı bir kafes yapıp, içine ufak çaplı bir su tankını dolu koyup belirli aralıklarla damlatmasını sağlayacaksın. Ufak bir kamera sistemi ile olayın record edilmesini de es geçmemek gerekir.

Bu piçlerin ellerini kollarını ayaklarını çözülemeyecek bir şekilde zincirle bağlayıp 2-3 gün aç kalmış 10 kediyle aynı kafese koyup orayı 2-3 aylığına terk edeceksin.

Su tankının ne zaman tamamen boşaldığını hesapladığın gün geri dönüp kedileri serbest bırakacaksın. Alan memnun, satan memnun herkes tatmin olmuş bir şekilde hayatına devam edecek...

Saunders82 dedi ki...

Bu kadar olur şu mesajı yazdıktan yarım saat sonra zil çaldı adamın biri megafondan aşağıda bi kesi var kapıya sıkışmış boğuluyor dedi. Hemen indik aşağıya arabaların kumandayla açtığı bahçe kapısına boynundan sıkışmış ağzından kan geliyordu ve boğulma sesleri çıkartıyordu. Hemen arabadan kumandayı alıp açtık ve neyse ki yaşıyor ve durumu şimdi daha iyi.

Bu aralar ne düşünsem onunla ilgili birşeyler gerçekleşiyor ama çok olmaya başladı artık...

Mario Jardel dedi ki...

böyle orospu çocuklarını dövmek için (blogger da birşeyler karaladığımdan bu yana en ağır küfürüm oldu) bloglar arasında bir zirve düzenlenmesi taraftarıyım.. Ulan nasıl bir vicdandır bu ! İş yerimize yavrulayan bir anne ve miniminnacık 4 yavrusunu erkek kedilerden endişe edip evimizin içine alıp büyüttük, geçen gün kapımızın önüne gelen 1 aylık kediye internetten yaptığım duyuru ile sırf dışarda ölmesin diye yuva buldum ve sağnak yağış altında taa çatalcadan büyükçekmeceye götürdüm.. Piç kuruluğudur bu yapılan !

Ozan dedi ki...

abi kusura bakma bu orospu çocuklarını sikinden tavana kancayla asıcaksın şerefsiz bunlar ya

Kayser dedi ki...

Yolda yürürken bile,şu hadiselere görünce kendi insanıma bakarken bir kenara kusacam en sonunda. Yaw arkadaş,dünyada kendiaklını,fikirlerini sırf ibnelik olsun diye kullanan ikinci bir ülke var mıdır merak ediyorum?