9 Temmuz 2010

Çalım diye Lugano gelirse


İlk kez dün duydum, bugün haber niyetine düşmeye başlamış basına. Adnan Polat'ın dün basın toplantısında söz ettiği, Fenerbahçe'ye çalım eğer Lugano olursa, çok net ve açık biçimde söylüyorum; Galatasaraylılığımı Adnan Polat, yönetimi ve Lugano gidene kadar sonlandırırım.

1980'lerden kalan, "Sen benim elimden oyuncu alırsan, ben de can evinden vururum" tarzı yöneticiliğin rafa kalktığını tahmin ediyordum. Ancak konuşulanlar bunun süregeldiğini hatta hortladığını gösteriyor.

İstediği kadar iyi oyuncu olsun, istediği kadar yetenekli olsun, Lugano gibi saha içi terbiyesizi bir herifin o formayı giymesine tahammül edemem.

Derdim "Aman Fenerbahçe'den futbolcu almayalım" değil. Gerekirse alırsın. Ama Volkan, Lugano, Bilica ve minik Emre asla ve asla Galatasaray'da forma giyemez. O formayı Lugano'nun üstünde görürsem, Florya'ya gidip suratına tükürmezsem adam değilim.

O formayı herkes giymesin mümkünse, herkes giyerse Galatasaray formasının bir anlamı kalmaz. Futbol sahalarındaki bir pislik o formayı giymesin.

Lugano ne lan? Suratımıza yapıştırılan her tükürüğe eyvallah mı diyeceğiz?

Umuyorum tüm bunlar saçma sapan dedikodulardan ibarettir. Böyle bir şey bile olabileceğine ihtimal vermek istemiyorum.

9 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

keita'nın kaka'ya yaptığı hareketten dolayı büyük hicap duydum diyen adnan polat lugano'yu alırsa karşı yakanın takımından etik ve ahlaki değerler açısından ne gibi bir farkımız kalacak acaba ? O zaman sormazlar mı ahlaksız diye gönderdiğin keita ile lugano'dan ne fark var diye.. Yok abi gün geçtikçe daha fazla fenerbahçeleşiyoruz bunun başka açıklaması yok !

koala dedi ki...

@ ksenophanes; umarım hepsi dedikodudur

Görkem dedi ki...

Dün ntv'de bu ismin Hazard olduğu söyleniyordu.

koala dedi ki...

@ Görkem; Krasic ve Hazard isimlerini ben de duydum ama Hazard zor iş

aksilaz dedi ki...

Spekülasyondan başka birşey değil. Polatın söylemiş olduğu cümleyi çarpıtmışlar sadece. Ne lugano gelir nede Galatasaray Luganoyu ister.

koala dedi ki...

@ aksilaz; öyle olacağını umut ediyorum

Saunders82 dedi ki...

Alır, oturturuz tribünde mis gibin +2 kuralı boşuna mı çıktı? Rakibin en önemli adamını ucuza al, tribünde oturt :)

koala dedi ki...

@ Saunders82; olmaz öyle şey. İstemiyorum bu çirkin ve pis herifi

Ozan dedi ki...

aynen ya bu adama gerek yok keitayı karaktersiz diye yolladılar bu keitadan beter karaktersiz herif adam rahat durmuyor ki piçlik için fırsat kolluyor emreye yaptığını unutmadım gelirse her maç küfür ederim