8 Temmuz 2010

Galatasaray'da bir UNICEF elçisi


Bak şimdi görün siz basındaki dezenformasyonu. Lorik Cana için neler yazılıp çizilecek bu ülkede. Kasaplıktan tut, hayvanlığa kadar gider. Şimdiden potansiyel kırmızı kart suçlusu olarak ortalara salınacak bu fikirler ve herkesin beynine kazınmasını sağlayacak.

Ben kendi adıma notumu düşeyim, sonra hatırlatmasını da biliriz. Lorik Cana, UNICEF elçisidir, fotoğrafta görüldüğü üzere. Arnavutluk ve Kosova'da iki halk adına barış elçiliğini yürütüyor.

Lorik Cana için daha şimdiden çirkin haberler başladı ama bunun şiddeti dehşet artacaktır eminim bundan. Valla işin bir kötü yanı da, elemanın soyadından fena malzeme çıkar basına.

Futbolunun sertliği, geçmişinden kaynaklanıyor. Kendisi bir mülteci çocuğu. Şimdiden kanım kaynadı, sevdim, benimsedim. Cana'ya laf eden karşısında beni bulur.



Bu da benden olsun. Malum basındanız, kafamız böylesine mal işlere basıyor...

16 yorum:

Ozan dedi ki...

inşallah abi hayırlı olur ben galatasaraya gelen her futbolcu için iyi niyetli düşünmüşümdür inşallah şu orta sahadakilere iyi bir ders verir

koala dedi ki...

@ Ozan; Mehmet Topal'dan daha ucuz olduğunu düşünürsek emin ol daha iyi olacaktır. En büyük sorunu karttır. Sezonda kafadan 7-8 maç oynamaz :)

Ozan dedi ki...

olsun abi hırçın adam iyidir beni düşündüren sadece ortasahayı yenilemek gerekirken boşu boşuna takımı dağıttılar inşallah yeni takım çabuk oturur

Imagine dedi ki...

Bu transfer orta sahaya ilaç gelicek gibi geliyor bana umarım yanılmam, Unicef adına böyle bir görev yaptığını da bilmiyordum çok hoşuma gitti öğrenince.Ayrıca Juan Pablo Pino'yu da almışız sanırım o da iyi bir oyuncuya benziyor Keita'yı aratmayacak gibi.

mirmak dedi ki...

Gözümüz aydın pek mutlu oldum. Sabah videoları izleyince iyice gaza gelmiştim açıklanınca çok sevindim. Sanki Galatasaray benimle sözleşme imzaladı.
Topal'dan daha iyi olacak inşallah. Bu senede biz onlardan birini sakatlayalım :)

Bu adamın hırçınlığını düşünüyorum da, Eric Cantona'nın yaptığı gibi, Fenerli Emre'yi şortundan ensesinden tutup yuvarlasa kenara, saha karışsa, çekil hobbit önümden dese...

Tabi abarttım ama insanın içinden bunlar geçiyor o videoları izledikten sonra napıyım...:)

koala dedi ki...

@ CaptainIrmak; valla ne yalan söyleyeyim Emre'yi şöyle topaç gibi çevirse hiç şikayet etmem.

@ Imagine; evet Pino ismi de dolanıyor muhtemelen bitmiş gibi. yine de kulüp açıklamadan itibar etmemek gerekir. sert bir takım olacağız o anlaşıldı

Hüseyin A. dedi ki...

harikasınız siz ya elinize sağlık

koala dedi ki...

@ Hüseyin Ataş; yok be Hüseyin ortada harika bir şey yok.

cihan dedi ki...

Ya bırakalım zırlayan zırlasın. Nasılsa hiç susmuyorlar. Kendi işimize bakalım. Bütün rakipleri şöyle döve döve, ağlata ağlata yenelim. Sonra yine isteyen konuşabilir. Yeter ki sonuçlar lehimize gelişsin

Ozan dedi ki...

zaten lazım sert takım takım resmen dayak yedi bu sene 2-3 adam sert olsun bakın bakalım tekme atarak oynamaya kalkarlarmı :D

il Capitano dedi ki...

abi küçük emre ile ilgili dileklere katılıyorum.emre'yi sahada dövsün isterse 5 maç oynamasın :D

Saunders82 dedi ki...

Valla Neill gibi 3-4 adam olsa diyorduk ondan da iyisini getirdiler.

Baros+Neill+Cana+?+?+?+?

Hırsıyla ve zekasıyla top oyanayan bir takım oluşacak başka çare yok!

Not: Mümkünse Leo Franco'ya biri talip olsun! Yok mu kaleci arayan?

Burak Eren dedi ki...

Abi izninle resmi alıntılıyorum senden :)

koala dedi ki...

@ Burak Eren; tabii ki alabilirsin

Imagine dedi ki...

Bu arada Cana'nın babası Ntvspor'a bağlandı, Türk'müş aynı zamanda kendisi, zamanında Gençlerbirliği'nde oynamış.Bu bilgi de aklımıza Cana'nın da kolaylıkla Türk vatandaşı olabileceği fikrini getiriyor.

Saunders82 dedi ki...

Boliçlerin, Baliçlerin yıllarca Türk olarak oynadığını düşünürsek babasının elinde Türk nüfus cüzdanı taşıması onu Mehmet Orelyo'dan daha çok Türk yapar. Umarım olur ve kadroyu daha da güçlendiririz.