19 Ekim 2010

Bu ve bunlar

Bu moruk.


Bu savunma futbolu oynatıyor.


Bunun futbolculuk kariyeri yok.


Bu çingene.


Bunun Barcelona'dan başka başarısı yok.


Bir bunlar biliyor a.k.


Bir de bunlar biliyor. Başka da bu işi bilen kimse yok.

18 yorum:

BasitOyna Blog dedi ki...

Bir de bu adamlar geldiğinde 5 yıl sabır yemini edip 1 sene sonunda bozuk para gibi harcayanlar...

TribunselSevda dedi ki...

Şu konularda yüzünden gazetecilik yapmaktan vazgeçirecek tiplerle karşılaştığım için acaip üzgünüm abi anlatamam. Hani biz tribündeyken sallıyoruz basın yalan yazıyor falan diye ama içine girince daha beter olduklarını gördüm.

Adsız dedi ki...

akşam akşam iyi güldürdün beni sağol:)))))

Görkem dedi ki...

az ve öz :)

Adsız dedi ki...

Gerets'e "savunma futbolu oynatıyor" diyen olduğunu sanmıyorum ama dediyseler de hakkaten içten bir yuh demek istiyorum.

koala dedi ki...

@ Adsız; Hıncal haftalarca "Bu adam korkak, Galatasaray'a savunma futbolu oynatıyor" diye yırtındı. Dendi yani, sallamıyorum inan.

maRco dedi ki...

çok biliyolar abi çok

Saunders82 dedi ki...

Forumda Belçika'dan biri yazmış. 4 arkadaşıyla son maçı izlemişler bizim.

"Rijkaarda futboldan anlamiyor dendi ya zaten bu adamin kalmasinada gerek yok.Hala kor gozler birseyleri gormek istemiyor Skibbe'de ayni sekilde gonderildi.Hadi biz turkler duygusaliz.Ama maci dun tekrar seyrettik bir italyan bir tunuslu birde belcikali bir arkadasla;hepsi futbolcularin hocayi gondermek istediklerini anladilar tavirlardan.Heleki Ayhanin haraketlerine sok oldular.38 tane futbolcu adi vereceksin bir tanesi alinmayacak sen suclu olacaksin.Bosver Rijkaard al tazminatini sen git.Bizim vizyonla mizyonla isimiz olmaz.Aslinda sende hatalisin futbolculari adam yerine koydugun icin,onlari profosyonel bir isci olarak gordugun icin,yonetime hic sikayette bulunmadigin icin."

fabianernst dedi ki...

öncelikle bir beşiktaşlı olarak mukemmelin bile otesinde inanılmaz iyi bir post olmuş lakın final fotosuna eleştirim olacak onu en son soyleyecegimm..
şimdi galatasarayda taraftarlarin reykard a sallayanlarin buyuk çoğunluğunda sunu gormek mumkun abi olsun yeniçeri vs. gene de şampiyon olalım bakiniz 2008 diyorlar bloglarda sohbetlerde turlu yerlerde dikkatle izliyorum açık açık soylemeselerde gelsin şampiyonluk koy gotune rahman gitsin durumu yani..
neyse bence siz asıl savaşı 2008 de şampiyon olarak kaybbettinz bu anlayışa çunku artik altyapidaki 13 yaşındaki çoçuklar floryada eminim bu duşunceyi savunup devam ettirecekler ileride o belli ornek aldiklari alacakalari adamlar boyle çunku..
ya birde gene turlu turlu yerde reykard ı savunanlara karşı sallayanlarin ya arkadas dervall a da salladi bu taraftar terim sloganlarinı temize çekme durumu var gozunuzden kaçmamıştir..
derwall doneminyle ilgili bir yazi yazarsaniz cidden iyi olur çunku çok kaynak yok yalnizca 3 5 cumle ile anlatılıyor..gelelim taraftar boyutuna bence endustriyel futbolla ve ozellıkle dengesiz bir millet olan biz turklerde artik daha çok ne olursa olsun kazanalım anlayışı hakimleşiyor bizde bile hakanın kotu oynadigıni herkes kabul ettiği halde onu yuhlayarak daha kotu yapanlar var neyse gerekli cevabi aldilar orasi ayri konu..bence galatasaray taraftarinda da bu duruma skor 2-1 ken maç saldir 3-1 ken imparator terim sloganlari ile ornek gosterilebilir aynisı karpatiy maçinda da yaşandi..
ve gelelim eleştirime eleştiride degil yani keşke adnanlarin fotosuna hıncal ridvan hakan şukur hakan unsalı da koymaniz lazimdı fotshopla o zamn işte yandaki yorum tadından yenmezdi..çunku bunlar da taraftar nezdinde cidden yonlerdirici etkenler oluyor. medyadaki bazıları barçayi bende şampiyon yaparimdan ezik skibbeye kadar yorumlar yaptılar.gene bu adamlar tabelacılığın kralini yapiyorlar yalnizca çakar ve toroğlu gibi diksıyonlari daha duzgun olduklarindan daha çok konuya vakıf zannedilıyor yoksa bunlarinda zihniyetleri ayni..
son olarak korkarim ki gs deki bu yeniçerilik zihniyeti ( buna benzer olaylar her zamn yurt içinde de yurt dışında da onlarca kez olmuştur ama bu kadarini gormedim) artik ihraç eder kıvama geldi bu olaylar yayılabilr ümit karanın bile ilk çok çektigi soylenıyordu sonra oda alışti bu işe sonra bir baktik es es rizanin açıklamaları ve sonrasındaki gelişmelerle oda boyle olmuş..tehlikenin farkındamıyız

fabianernst dedi ki...

ya birde son olarak gorduğum terimci tayfanın son aymazlığı abi iyi guzel de reykard da buraya birşey vermeye gelmemiş bak hala istifa etmiyor tazminat yuzunden diyenler de var..yani ulan bu adam babasinin olduğunun ertesinde maça çıktı desek boş yani balık hafizalıyız hepimiz tabelacıyız malesef...bjk da da var bu anlaıyış giderek bu kafadaki insanlarin çoğalması kotu bir de futbol romantigi demiyorlar mı karşı kontra da bizim gibi insanlara deli oluyorum...

ozdmroz dedi ki...

Gerçekten de bi bunlar biliyor amk. ağlayacam ya cidden ağlayacam sinirden, abi niye sabır yok bizde Ferguson yazını okudum, pes diyorum ya tam 7 yıl, sonuç ortada, TR'de top oynamamış kabzımal pezevenkler, sakatlık yüzünden bi bok olmamış şeytan kılıklı o. çocukları yönetiyor bu ülkeyi. Abi bişey diyim mi? Bu Ülkeden bi bok olmaaaaaz! Bu milletten bi bok çıkmaaaaz! Zamanında mavi gözlü adamın biri çıkmış onun sayesinde gelmişiz buralara, yoksa kendiliğinden gelirmiydi bu ülke bu hale. Ne siyaseti ne futbolu beş para eder bu ülkenin.

Black Pearl dedi ki...

Hollanda haberinde Hagi gelicek yaziyor, ona ne diyecekler acaba?

Mario Jardel dedi ki...

abi her yerde söyledim, yine söylüyorum o moruk denilen kalli'ye yönetim kol kanat gerseydi bu gün rijkaard'ı satan, dün skibbe'yi satan yarında kimleri satacağı meşhur olan tayfanın kökü ilelebet kazanacaktı ama yönetim 1 senelik şampiyonluğu galatasaray'ın geleceğine tercih etti.. Hakan şükür ve hasan şaş'ın ismini kadroya yazmadığı günden sonra çıkan isyan ne kadar büyük bir isyanmış ki bir hocayı değiştirtiyor. Olacak iş değil ! o hocayı değiştiren tayfanın bir başka uzantısının bu gün illegal yollardan hocalarına siktir çektiğini görmek utanç verici

Ozan dedi ki...

gitti amına koyayım ben böyle yönetimin ya

Dreamtime dedi ki...

Ortada ''büyük takım'' namına hiç bir şey kalmadı artık.Rijkaard da gitti.Yönetimi mi eleştireyim, futbolcuları mı bilemedim.Yazık. şurda 2-3 tane adam gibi uğraşan, sorumluluğunu bilen futbolculara üzülüyorum.Kendilerini bu takımda boşuna harcamasınlar bence.

Allah vere de bu sene küme düşmesek.

Temur dedi ki...

Ne diyeyim. Eline sağlık. Sabahtan beri denk geldiğim herkese okutturuyorum

koala dedi ki...

@ Temur; eyvallah Temur.

Adsız dedi ki...

geretse "savunma oynatıyor" diyeni duymadım. saçma bir post olmuş..