17 Ekim 2010

Fatma Nine'ye şu futbolu layık gören Baros hariç herkesin a.k.


Böylesi durumlarda maç yazısı filan olmaz. Ben de yazmayı düşünmüyorum. Sahada Servet diye bir adam vardı. 90 dakika boyunca dikkatle izledim. Bir takım nasıl sabote edilir, nasıl bir teknik direktör gönderilir müthiş örnekler sundu. Şimdi bahanesi hazırdır "Yüzümde maske vardı" diye.

'Delikanlı' filan diyorlar ya Servet için, ben onun delikanlılığını sikeyim.

Sabri'den tut, Ayhan'a; Pino'dan, Hakan Balta'ya, Aykut'undan Aydın'ı da kadar hepiniz siktirip gidin, bu takımdan.

Birinizde Baros kadar onur yok, birinizde Baros'taki yürek yok, birinizde Baros'taki hırs yok. Hepinizin aldığı para dibine kadar haram olsun, içinde bir kuruş hakkım varsa. O bir kuruşu da helal etmiyorum kimseye.

İki tane ibne, kırmızı kart görmeye çalışıyor Fenerbahçe derbisinde oynamamak için. Servet denen kişiliksiz Fatih Terim göreve gelsin diye götünü yırtıyor. Mustafa Sarp denen yeteneksiz, bir adım ötesindeki adama pas vermekten aciz. Sabri denen adam 10 yıldır futbol oynuyor hâlâ orta yapmayı bilmiyor. Say say nereye kadar lan.

Tribünlerden yükselen "Fatih Terim" seslerini duyunca, televizyonu kırmamak için hızla uzaklaştım. Zaten alayı ya sürüdeki koyun, ya üç-beş bilete kendini satan piçlerden oluşuyor.

Arda konusunda Aziz Yıldırım'ın gösterdiği dirayeti gösteremeyen bir adam tarafından yönetiliyor bu kulüp. Futbol dışındaki tüm branşlarda, önüne atılan kemiklere tamah ederek yaşıyorsun, futbolda Feldkamp, Skibbe, Bülent Korkmaz ve şimdi de Frank Rijkaard'ı gönderme çabasındalar. Fatih Terim mi gelecek? Bu kulübün bu denli borca girmesini sağlayan adam yani. İyi yanına Mehmet Ağar'ı da getirmeyi unutmayın o zaman. Terim'in bonusu nasılsa kendisi.

Üstüne gelmeyen kalmamış, üç kuruşluk herifler "Amına koyduk" bile demiş, sesini çıkartamıyorsun. Üstelik heriflerin ayağına kadar gidip röportaj veriyorsun. Sizin yönetiminizi de sikeyim.

Madem transferleri Adnan Sezgin yapacak, ne gerek var ki, Rijkaard'a Neeskens'e? Bak hem ne güzel Adnan Sezgin'le 6 haftada şampiyonluk da yaşadın. Değil mi ama?

Sezon başında başımıza gelecekleri tahmin ediyordum ve o yüzden bu takımdan "Bir bok olmaz" diye yazmıştım. Görünen köy kılavuz istemez. Sorun Servet, Rijkaard, Pino sorunu değildir. Sorun Galatasaray'ın benim hatırladığın ve gördüğüm 30 yıldan bu yana kulübün en kötü biçimde yönetilmesidir.

Adnan Polat bu kulüpten gitmediği sürece, Adnan Sezgin denen herif bu kulübün etrafında olduğu müddetçe Galatasaray dibin dibini görecektir, bundan emin olur.

Başarı, sonuç, skor filan istemiyorum. İte-köpeğe boyun eğmeyen bir, onların kucağına düşmeyen, kaptanına adam gibi sahip çıkan bir yönetim ve başkan istiyorum.

Şu kadına, 105 yaşındaki Fatma Nine'ye gösterdiğiniz futbol için Baros hariç hepinizin amına koyayım.

13 yorum:

Görkem dedi ki...

Ben Baros'a üzülürüm ,adamın sakatlanması bile takım için, sahada toplasan 10 kişinin fazlasını yapmaya çalışmasındandı.Daha önce hiç bu kadar olumsuz düşünmemiştim ama cidden bu yönetim basiretsizliğin zirvesinde! Baros ve Kewell'ı ayırıyorum gerisi bomboş koskocaman bir sıfır..

Nihat ONUR dedi ki...

Klavyene saglık ..
Alayının a.q. tamam da ..Rijjkarda da var be hocam suc .!!Sen hala Servet+Sarp+Ayhan'ı tercih edersen bunlar da kendini bir bok sanarsa sonuc bu olurrr.....Al kardeşim A2 den gencleri Musayı+Cumhuru+Emre Çolak+Ahmet +Sinan gönder len bu piçleri takımdan bu cocukları oynat ki yenilse bile biz alkıslayalım ..Elano kenarda Sarp denen o.ç 90 dk sahada ...

Ozan dedi ki...

abi inan artık galatasaray kaybediyor diye üzülmüyorum rijkaarda sallıyorlar diye üzülüyorum ve hala futbolcuya dayalı düzen mi olur canım diyenler var oha aq diyorum bu nedir ya karaktersiz taraftar ya

Ozan dedi ki...

2 sene önce skibbe yollanırken kendini yırtan lincoln ve o zaman ki faşizanlığımla skibbe siktir Allah ebnim belamı versin Allah benim belamı versin ki 2008'deki şampyionlukta açtım kitabı dua ettim şampiyon olalım diye keşke etmeseydim Allah belamı versin bu düzene prim verdik

Ozan dedi ki...

ben galatasaray taraftarı değilim artık taraftarlık değerleri ayaklar altına alındı taraftar = yavşaklık skor taraftarı vs. galatasaray aşığıyım yada sevdalısıyım

Cihan dedi ki...

Baros ve birkaçının şerefli mücadelesi değil diğerlerinin şerefsizlikleri kazanacak yine. Sırf bu sefer kazanmasınlar diye her şartta Rijkaard'ın kalmasını savundum. Bu sefer o devrim olacak diye bekledim. Ne yazık ki Galatasaraydaki o yeniçeri düzeni, çok köklü ve güçlü. Rijkaard'ı bile aştı. Rijkaard'dan sonra bu adamlar bana şampiyonluk verseler ne kadar sevinebilirim ki? Bugünün gelmesinden korkuyordum. Aynı düzen devam eder birkaç başarı da getirebilir ama o başarı ileri de bize yeni Hakan Ünsallar olarak geri döner. vs. vs.

Ozan dedi ki...

yavşağa gel abi

"Ben Galatasaray'a ilk geldiğim zaman da söylemiştim, bana güvenilen yerde başarılı olurum. Eğer takımım benden fayda elde etmek istiyorsa, yöneticisi ve hocası bana güven duymalı. Bu her futbolcu için geçerlidir. Güven olursa, performans yükselir. Bana güvenin olduğu her ortamda başarılı olacağımı düşünüyorum"

Servet Çetin, 2-4 kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası

Cihan dedi ki...

'Bana güven duymayan kişiyi sabote etme adına takımı satmaktan hiç çekinmem. Galatasaray da neymiş? Önemli olan biz futbolcular...'
Açıklamasının devamı...

koala dedi ki...

Servet yaptığı açıklamayla kişiliğini ortaya koymuştur ve benim gibi birçok insanın yanılmadığını kanıtlamıştır...

Saunders82 dedi ki...

"Bu yıl Frank'in son şansı"

Rijkaard'ın tertibi Servet Çetin'in sezon başı açıklaması...

Ozan dedi ki...

2 sene önce bu servet malı diyorki terry ferdinand da topu oyuna sokuyor çok ekstra işler yapmıyor biz yapıyoruz falan diyor aykut malı diyor ki cech buffon gelemeyecekse yabancı kaleciye gerek yok işte bu mallar anlayamaz neden yabancılar krallar gibi karşılanıyor neden neill baros kewell'sız galatasaray galatasaray değil anlayamazlar o barosun taşşaklarına kurban be hizipçi köpekler egolarını sikeyim onların yaşadığım ülkeden uatandım bu şerefsizler yüzünden

Mario Jardel dedi ki...

Abi acaba dün "imparator terim" deyip tribünde laylaylomdan başka bir şey bilmeyen ve ali sami yen cehennemini cennete çeviren seyirci profili ikinci terim dönemi sonlarında ne diyordu "terim istifa" diye inletiyorlardı tribünleri. İşte böyle bir kitle var tribünlerde.. 3-4 hafta önce laylay lay rijkaard deyip bu gün rijkaard istifa diyebilen bir kitle. Bu arada fener maçında oynamamak için sorumluluk almaktan kaçan tipi ben full maçı izleyemeyenler için açıklayayım. Bu adam "Ayhan Akman" dır. Hani rusya'da uefa elenişinden sonra hava alanında "taraftar geldi mi" diyen ayhan akman. Dün sarı kartı olmasına ve rakip futbolcu kendisini hiçbir şekilde tahrik etmemesine karşın ikinci sarıyı görmek için iki defa ankaragücülü futbolcunun sırtına daldı.. Bunun gibi nice kansızlarla doldu takım...

Ozan dedi ki...

@Mario jardel dün forumda bir saat tartışdım diyorum terimede istifa diyecekseniz yokdiyorllar anlamamak için direniyorlar o gün uyku hapı alıp yatıcam he maçı izlememek için çünkü sinirlerim çok bozulacak ya