11 Ekim 2010

Galatasaray kahramanı olma fırsatını ıskalamak


Kuzenim pilotluk sınavı için Almanya'ya gitmişti. Cumartesi günü öğlen saatlerinde buraya döndü.

Uçakta kimler olduğunu söylediğinde, "Niye bombalamadın uçağı, Galatasaray kahramanı olma fırsatını kaçırdın" diye takıldım.

Öyle bir eylemde bulunsa Aslantepe'nin girişine heykeli yaptırılırdı muhtemelen.

Uçakta kimler mi varmış? Ercan Saatçi, Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen, Burcu Esmersoy, Sergen Yalçın, Levent Kızıl. Birkaç tane vardı ama isimleri unuttum. Yemin ediyorum, Dream Team havası varmış uçakta.

O değil de, uçakta eğer ben olsaydım, inişimde ne yapar eder Ercan Saatçi ile kavga gürültü koparmaya çalışırdım. O fırsat kaçar mı hiç? Hiç olmadı arkadan ayağına basar, özür bile dilemez, onun sataşmasını beklerdim.

Eleman; bloğa bakınırsan hatırlat isimleri. Oldu mu?

3 yorum:

brk dedi ki...

gerçekten en azından biri ercan saatçiye ayakkabısını falan fırlatsa en azından :)

aksilaz dedi ki...

Hiç değilse Damat Ercan diye bagırsaymış :)

Saunders82 dedi ki...

Adnan Sezgin, Aurelio, Mustafa Doğan, İbrahim Kutluay da vardı. Hatta Burcu Esmersoy'la fotoğrafımı çekmesi için makineyi Mustafa Doğan'a verdim bi fotoğraf dahi çekemedi gerzek. Başkasına vermek zorunda kaldım. Bu arada Rıdvan'ın aklı ermediği için olsa gerek dandik bir Nokia telefon kullanıyordu. Yakından görünce farklı oluyomuş. Rıdvan bildiğin at hırsızına benziyor. Ben bu kadar insana benzyen bir canlı daha görmedim. Adnan Sezgin duty free'de Malboro Light karton paketlere saldırıyordu. Sanırsın 3 kuruş maaş alıyorlar. Daha bi çok detay gördüm de aklıma bunlar geldi şimdilik...