24 Kasım 2010

Lan hepiniz cehennem ateşinde yanacaksınız


Bugün TRT çalışanları pek çok yerde eylemde. Bülent Arınç'a bağlanan TRT'de ağız yapısı bozuk, konuşamayan insanlar spiker kadrosunda, yabancı dil bilmeyenler dış haberler masasında, bugüne dek hiçbir habercilik geçmişi olmayan insanlar haber masalarına atandı.

Senelerini TRT'ye vermiş spikerler, haberciler Türkiye'nin ücra köşelerindeki TRT bürolarına sürülüyor.

Amaç insanları istifa etmelerini sağlamak ve TRT'den uzaklaştırmak. Tabii ki, boşalan yerlere yeni kadrolar açılmasını sağlamak.

Elbette bugüne dek, iktidarı paylaşanlar devlet kurumlarında partizanlık yapmıştır ve kadro çalışmalarında bulunmuştur. Ancak hiçbir dönemde bu kadar hayasız, bu kaar pervasız bir biçimde gerçekleştirildiği görülmemiştir.

Samanyolu, Kanal 7, Mesaj TV, Dost Tv, Meltem TV, Mehtap TV gibi dini içerikli kanallardan getirilen isimlerin yanında hiçbir televizyonculuk, radyoculuk geçmişi olmayan isimler de, bankamatik memurluğu yapmaktadır.

TRT neden önemli? Çünkü cebimden çıkan vergilerle hayatta kalıyor. Bülent Arınç'ın keyfiyetiyle atama yaptığı kurumun, insanların emekleri üstünden alınan vergilerle yapılması biraz ayıp oluyor.

Çok meraklılarsa açsınlar üç-beş tv kanalı istediklerini işe alıp, istediklerini oturtsunlar masa başlarında ama bunu benim vergim üstünden yapınca, haliyle tüylerim diken diken oluyor.

Yaşananları ve insanların sessizliğini görünce ciddi anlamda huzursuz oluyorum. Bu ülkeye olan tüm umudumu yitiriyorum. İnsanlar ses çıkartmıyor, olan biteni film izler gibi izliyor.

Senin, benim cebimden çıkıyor bu paralar. Herifin biri; babanın, annenin, ağabeyinin, teyzenin emekleri üstünden her istediğini yapıyor. Ve biz öyle koyun gibi bekliyoruz, kaderimize razı bir biçimde.

Bu kadar aptal bir toplum olduğumuzu bilmemem, benim de aptal olduğumu gösteriyor. Bugüne dek, fark etmediğim için.

Müslüman bunlar değil mi? Temel argümanları bu, Müslüman olmak. İnsanları sürmek, başkasının emeği üstünden alınan paralarla, masa başında oturması için istihdam yaratmak, her gün yalan söylemek, insanların onurları ile oynamak, hapishanelere tıkmak....

Müslüman bunlar değil mi? Cehennem ateşinin sıcaklığını hissediyordur bunlar her gün. Öyle günde 5 kere yatıp kalkmakla Müslüman olunmuyor.

Favori bedduamdır, atlamayayım. Umarım hepiniz evlatlarınızın ölüsünü ellerinize alırsınız...

4 yorum:

il Capitano dedi ki...

abi beddua ağır olmuş,bunlar bile haketmeyebilir bunu.

geri kalanı için söylüyorum çok haklısın.her yerdeler.her iktidar kadrolaşır ama bunlar bildiğin sömürüyorlar yahu memleketi.geldiklerinden beri zengin daha zengin olacak diyorlar.eee yani?fakir daha fakir olacak.bunu bile anlamıyor halkımız maalesef.cebimizi soymuyorlar artık çünkü zaten para hiç cebimize girmiyor ki!

bugün 3 tane generali açığa aldılar.iyice azıttılar ve durmayacaklar gibi duruyor!

bss dedi ki...

hocam insanın birazcık allahtan korkusu olur,bunlar din allah peygamber kitap diye iktidarda kalıyorlar,bari birazcık acaba bu kadar insanın inandığı şey gerçektende varmı,öldükten sonra bizi bu adam ne yapar diye hiç düşünmüyorlar.favori bedduanızı bunlara oy veren 47% lik kısımda paylaşmalı aralarında...
gitmiyorum lan askere felan kaçıcam kurtarıcam kendimi bu ülkeden...

Adsız dedi ki...

helal olsun yine şahane yazı.
bedduana aynen katılıyorum ancak hafif olmuş. çünkü arınç bunu yaşamış bi insan ama baksana işe yaramamış..

stalker dedi ki...

sadece türkiye'nin değil, tarihin gelmiş geçmiş en organize yiyicileri arasında olan bir iktidar blokuyla karşı karşıyayız.