26 Kasım 2010

Kimi, niye okuyorum?


evrensel blok: Asi tavrından ötürü.

galatasaray formaları: Herkesten farklı bir iş yaptığı için.

kayıp zamanın peşinde: Müziği sadece dinlemekle yetinmeyip, yaşadığı için.

eren loğoğlu: Kendime benzettiğim için.

güneşli pazartesiler: Söyleyecek ve dinletecek sözü olduğu için.

tribünsel sevda: Kendime yakın bulduğum bir Fenerbahçeli olduğu için.

stalker: Anarşist görünmek için Beşiktaşlı değil, ruhu anarşist olduğu için.

cekoslovak: Çok sevdiğim bir dost ve spor bilgini olduğu için.

hepsi detay: Yazmak için yazmadığı için.

chao grey: İçtenliği ve samimiyeti için.

sportif cümleler: Durup, dinlenmeden emek sarf ettiği için.

stereo cipolla: Mantıklı ve dürüst olduğu için.

rovaşata: Tatlıları için.

Bir hafta sonra bu listeye dahil olması gereken ikinci grubu da yazacağım. "Niye parça parça?" derseniz, verecek bir cevabım yok ama sadece bunlarla sınırlı değil sıkı takip ettiklerim.

Hepimizde benzer tepkiler oluyordur, bazen çok severek okuduğumuz bir adamın yazdığı tek bir cümleye sinir olmak, "Ulan bu da olur mu?" diyeceğimiz türden yazılar yazdığını görmek gibi.

Önceleri bu kadar insanı takip etmiyordum, zamanla kartopunun çığa ulaşması gibi artmaya başladı. Bazen eliyorum, bazen yenilerini ekliyorum.

Gün içinde 15-20 dakika koşturmadan kaçtığım anlarda sayfaları açıp, kendimi ödüllendiriyorum.

Hiçbir beklenti gütmeden, kendinden ve zamanından vererek düzenli bir biçimde emek veren herkese teşekkürler...

13 yorum:

Atilla Çelik dedi ki...

Mahçup ediyorsun bizleri sevgili Ozan, her ne kadar, işlerim yoğunlaştığından, sorumluluklarım iyice ağırlaştığından, evdeki işlerim kabardığından dolayı eskisi gibi yazamasak da.

Senin her yazını büyük bir zevkle okuyoruz. Ne hikmetdir ki, baştan aşağıya sövdüğün, haklı bir şekilde bazı kişileri itin şeyine soktuğun yazılarında bile yüzümde bir gülümseme ve ferahlama oluyor. Ne zaman o şahsına münhasır küfürlerini okusam gülümsüyorum. Dedim ya, kimse senin gibi güzel küfredemez diye. Seni küfürlerin için okumuyoruz tabii ki. Söylediklerinde kendi açımdan öyle büyük haklılıklar ve ortaklıklar buluyoruz ki, bizim düşündüğümüz ama içimizde tuttuğumuz fikirlerin dışavurumuna şahitlik ediyoruz.

İtiraf notu: Ne zaman ki "yeter, artık yazmıyorum, bıraktım, kilitledim bu blogu" diye sinirlenip bir şeyler karalasan da bir şey yazma gereği hissetmiyorum. Çünkü benim tanıdığım Ozan haksızlıklara dayanamaz ve bir haksızlık olduğu zaman yine kendini tutamaz ve yazmaya devam eder. Devam etmeli de...

TribunselSevda dedi ki...

Eyvallah abi :) Bende seni kendime yakın bi Galatasaray'lı olarak gördüğüm için ve düşündüklerimi sansürsüz yazabilcek kadar cesur olduğun için okuyorum :)

Ozan dedi ki...

valla iyiki bu blogları okumaya başladım iyiki yazıyorsunuz ve iyiki bu sevdiğin blogları biizmle paylaştığın için çok teşekkür ederim ozan abi tvden ve gazetelerdeki ortamdan sıkıldığım ve çoğu kişi sıkıldığı için huzuru burada buluyor

A. Eren Logoglu dedi ki...

Eyvallah gözüm,

yazılarını okumak çok keyifli, yorulmaksızın devam etmeni umuyorum.

Yazdıklarımı okuyan sayısı azdır, bundan asla rahatsız olmadım, hatta içeriğe sınırsızlık getirdiğini ve çok olan tarafta olmamayı, böylelikle anlatılmak istenenin temsil edildiğini düşünürüm hep, senin okuduğunu ve kendine benzettiğini bilmek güzel.

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim ben de seni niye okuyorum aslında birebir aynı şeyleri düşünüp senin yazdıklarını yazmaya cesaret edemeyip kendime kızdığım için okuyorum. İnan daha yazdığın tek satıra katılmadığım olmadı belki 1-2 futbol yorumu hariç.

Burak Eren dedi ki...

Ben de teşekkür ediyorum. Gerçi ilk etapta sporun her yönünde konuşacak sözleri var diyordunuz. Şimdi ise Serap ayrıldı derken bu konuda biraz kopukluk oldu ama benim radarımda olan sporlar off-sezon yaşıyor malesef :) Çok teşekkür ediyorum.

aksilaz dedi ki...

Usta sana o tatlılardan göndermek lazım artık.
sevgiler

stalker dedi ki...

eyvallah abi, bilmukabele.

herkes siyasete, teknik adama, aklının estiği herhangi bir şeye atar gider yapabilir ama bunun altını doldurabilmek kolay değildir. zira birikim ister, vicdan ister, belagat ister, cesaret ister... biz de seni bundan dolayı takip ediyoruz. eyvallah.

Kieran dedi ki...

selamlar koala,

duygularımızın karşılıklı olduğunu bilmek beni sevindirdi.evrenselblok bir ara vitesi düşürmüştü,dediğin gibi vakit ayıramıyorduk ancak pek yakında bizler de vites yükselteceğiz işşalah.senin tarafından okunduğumuzu bilmek de en önemli motivasyon kaynaklarımızdandır.eyvallah..

outlaw dedi ki...

bir teşekkür de benden gelsin o zaman, farklı kelimelerle benzer bir duyguyu, öfkeyi, işliyoruz çokca. seni okurken bir "küfür blogu" açmayı düşündüm. artık ne sıklıkta yazılır bilmiyorum, ama her gün ya da her hafta küfürü en çok hakeden insanı seçip bir küfür tiradı patlatmaktı fikir. ama şimdilik rafa kalktı.

Adsız dedi ki...

Medyanın kopyası olan şu boktan ortamda sıkılmadan okuyabildiğim nadir bloglardan senin blogun. Bir sebep de benden sana gitsin; bu blogu seviyorum çünkü buradaki yazılarda vicdan ağır basıyor.

Eyvallah abi.

koala dedi ki...

Tek tek cevap vermeyeceğim, herkese eyvallah.

Selocan dedi ki...

Üstad çok teşekkür ederim. Ben pek söylemek istediğim şeyleri güzel bir dilde yazamam ancak blogunun benim için çok ayrı olduğunu söylemeliyim.