18 Aralık 2010

Hagi, Alex, Guti'den sonra yeni Comandante

10 yorum:

Selocan dedi ki...

Kılıçdaroğlu hakkında kafamda şüpheler var. İnanmak istiyorum inanamıyorum kendisine.

Yıllar boyu gelen alışkanlıktan olsa gerek.

koala dedi ki...

@ Selocan; sorun liderde değil ki. sorun ekipte. şahane söylemleri vardı kurultayda ama CHP'nin o çizgiya gelmesi imkânsız.

Galenović dedi ki...

Hahahah... Pendikli olarak ve Pendik CHP ilçe örgütünü az-çok bilen biri olarak kıçımla gülüyorum.

stalker dedi ki...

demagoji bile hafif kalır bunun yanında. hikaye anlatıyor kk. dinleyenlerin yalancısıyım, ağzından bir kere kürt sözcüğü çıkmamış. ayıp desem ben ayıp etmiş olurum, normalde küfür etmem lazım.

outlaw dedi ki...

@selocan,

kılıçdaroğlu'na da, chp'ye de inanmamakla en doğrusunu yapıyorsun. aksi halde hayallerinle oynandığıyla ve kullanılıp atıldığınla kalırsın...

Unknown dedi ki...

postal yala yala nereye kadar:))

fabianernst dedi ki...

ya resmen tassak geçiyorlar insanlarla...bu afiş anca 3 5 yazı okuyan populist takılan yozdil yazılarını okuyan tipleri kandırır.pm oylamasında en az oyu alan 2 adamın kurt kokenli olmasını nasıl açıklayacak KK.kendisi unutmuş nerelerden geldiğini de biri de demiyor bu delegelere sahip bir parti nasıl 68 gençliğini temsil eder diye bu kk ya.duzgun insandır ona lafım yok ama bir kere bile ne olduğunu nerelerden geldiğini soylemiyor.bu arada alakasız ama şu habere şaşıran var mı ben şaşirmadım okkeş de izliyor nasıl guzel bir gençlik inşa ettim diye .tabi bunu alevi çalıştayına çağıran ak parti de alivelere elini uzatmıştı değil mi zamanında liboşlara gore

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=1033219&Date=19.12.2010&CategoryID=77

Saunders82 dedi ki...

KK'yi eleştirdiğiniz kadar Erdoğan'ı eleştirmiyorsunuz ne göt korkusuymuş... Sanki pankartı kendi yaptırıp oraya astırdı. Yok Kürt dememiş yok türban dememiş. Bu ülkenin derdi sadece bunlar ya bunlar çözülünce refah seviyesine erişeceğiz değil mi? Ama pardon Erdoğan bunların hepsini yapıyor durmadan Kürt diyor türban diyor bize yetiyor zevkten 4 köşe oluyoruz. Stalker bir zahmet aç gazete oku kulaktan kulağa oynayıp sonra yorum yapacağına!

stalker dedi ki...

saunders82,

terbiyesizlik yapma. madem beni muhatap aldın, o zaman aç blogumu twitterımı, yazdıklarıma bak cahil cahil konuşacağına.

TribunselSevda dedi ki...

Bu adama inandığım kadar partiyi bu çizgiye getireceğine de inanmak istiyorum. Ama olmuyor :/