21 Aralık 2010

Kasap yağı bol bulunca



"Kasap yağı bol bulunca taşaklarına sürermiş" gibi güzel mi güzel atasözünü ilk annemden duymuştum. Favorilerimden biridir, o yüzden.

Bursa'da bir otel bu söze denk düşen bir uygulamaya başlamış. Restoranındaki yemekleri artık 24 ayar saf altınla bezemeye başlamışlar.

Yemekler arasında altın parçacıklı badem çorbası, krep yaprağında altın somon, patlıcan yatağında altın soslu bonfile ve altın tozlu çikolatalı sufle, altın peynir tabağı, üç renkli altın tortellini, altın ıspanak yatağında levrek ve altın browni varmış.

Orospu çocukları, millet karnını doyuramıyor, bunlar altından menü yapıyor. Hakikaten, birtakım iğrenç Arap ülkelerine dönmeye başladık. Gösterişin, şatafatın bini bin para.

Otun bokun en büyüğünü yapıp Guinness'e girmeye çalışılıyor; sokaklarda bir parça ekmeğe muhtaç duyan yüzbinlerce insan varken, altından yemek yapılıyor.

Birkaç tane yavşak, sağa-sola altın kaplı yemekler yediğini anlatacak ya, aman eksik olmasın, hemen altın kaplı, altın soslu yemekler yapalım diye düşündüler herhalde.

Bir tane doğru düzgün bir şey yapılsın ülkede dişimi kıracağım. Her yanımızdan gösteriş, sonradan görmeliğin verdiği iğrenç bir küstahlık akıyor.

Altın kaplı yemekmiş. Hazırlayanın, yiyenin geçmişinden geleceğine yol yapıp sikmek lazım.

bss yorum: Altın tozuna bulanmış at y.rr..ı verseler onuda yer bu şerefsizler ama tutup fakire fukaraya 1 kuruş verip de sevindirmezler.

Dayanamadım yorum çok güzeldi, yazının içine koyayım dedim.

4 yorum:

bss dedi ki...

bunu yapan insanda allah korkusu yok belli,bunu yapsa yapsa zaten inançsız,vicdansız,kitapsız insan kılığında yaratıklar yapar.
altın tozuna bulanmış at y.rr..ı verseler onuda yer bu şerefsizler,ama tutup fakire fukaraya 1 kuruş veripde sevindirmezler,veya tutup okula maddi imkansızlıklardan gidemeyen çocuklara yardımda bulunmazlar.allah belasını versin böyle düzeninde böyle sisteminde bu ''adem oğulları''nında :((

Atilla Çelik dedi ki...

Sevgili bss,

Ben bu kavatların ademoğlu olduğunu sanmıyorum. Topunu yatırıp altın tozuna bandırıp insan eti yiyen kabilelere bandırta bandırta yedirtmek lazım.

Asıl komik olan da bu adamların dini imanı olamaz. Olsa zaten, senin dinin sen aç kal komşunu bırakma diyor. Böyle ikiyüzlü oç hepsi.. Lafta dindar ama içte bencil oç'nun önde gideni..

Ozan dedi ki...

Atilla abi eline sağlık diyecek söz bırakmamışın bunlar dini sadece vicdanı mastürübasyon için kullanıyor oda vicdanları çok ağır bastımı

Ozan abi arap değilmiydi ya bende öyle bilirim :D nedense şu araplara ısınamadım gitti dünyanın en görgüsüz ırkıdır araplar birde emperyalizm uşaklıkları varki aman uzak dururum araplardan

babam şöyle der hacca gidip arapları zengin edeceğime o parayla fakir fukarayı mutlu ederim daha iyi diyor

konuyu nerden buraya getirdim bilmiyorum ama kime özeneceğimizi şaşırdık çok haklısın ozan abi

bss dedi ki...

atilla abi zaten tırnak içinde yazdım :)) adem oğlu değil o..s.u oğlu anlamında :))