21 Ocak 2011

Başkanı olduğu kulübün büyüklüğünü ancak 6 gün sonra anlayabildi


Acziyetini 50 dakika boyunca izledik. Israrlı bir biçimde 300 kişi sayısından söz ediyor. 300 kişinin kurban olarak seçildiği çok açık biçimde anlaşılıyor.

Bu 300 kişinin kimler olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Konuşmasında verdiği "Tribüne siyaset sokmam" cümlesi de zaten, söylediklerimi destekler nitelikte.

Hayır, iş öyle bir noktaya geldi ki, sanki bu arkadaşlar tribünde devleti yıkmaya yönelik faaliyetle bulunuyorlar. Adı konulmasa da, tribünde emekten yana tavır alan insanların olması istenmiyor. Ya da bunların bireysel olarak takılmaları isteniyor.

Benim adıma en dikkat çekici şey, daha dün Ultraslan'ın sitesinde "Selim Terzi'ye özür dilettik" mealindeki tavrın benzerini Galatasaray Kulübü Başkanı'nda da gördük.

Erdoğan Bayraktar'ın telefonla özür dilediğini söyleyerek, bu işin kapatılması gerektiğini söyledi.

Samimi insanlar olmadığı buradan belli oluyor. Kardeşim, sen o açıklamayı spontane yapmadın, hazırlanıp, yazılmış bir yazı, karşında monitörden okuyorsun. Millet sana tepki gösteriyor, sen daha sertleşiyorsun. Bütün Türkiye önünde Galatasaray'ı ve onun merhum başkanını yerin dibine sokacaksın ama iş özre gelince telefon açacaksın. Valla kusura bakmasınlar ama eğer telefona çok meraklılarsa oturup phonesex yapsın ikisi.

Nasıl herkesin önünde aşağıladıysan, o şekilde de özür dileyeceksin. Sizin zihniyetinizdeki adamların söylediğini ne kadar gerçek kabul edebiliriz ki. Madem çok iyi Galatasaraylı, basına haber verecek, çağıracak herkesi. Söylediklerinden pişman olduğunu, tüm Galatasaraylı taraftarlar ve Galatasaray camiasından özür dilediğini söyleyecek. Bu kadar basit midir? "Telefonla özür diledi, bu iş bitti."

Siz içinize sindirebilirsiniz ama kusura bakmazsanız, biz içimize sindiremiyoruz.

Adnan Polat, "Galatasaray itilip-kakılacak bir camia değildir" diye kükredi (!)

Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma.
Aradan ne kadar geçti? 6 gün

Günaydın Adnan Bey! Hayırlı sabahlar olsun size. Başkanı olduğunuz kulübün büyüklüğünü fark ettiğiniz için hepimiz sizi öpücüklere boğmak istiyoruz. Ancak mı idrak edebildiniz Galatasaray'ın büyüklüğünü? Bu kadar sene yöneticilik yaptınız, başkanlık yaptınız, sizin deyiminizle Ali Sami Yen'in parmaklıkları arkasında geçen 47 seneden sonra büyüklüğünü yeni keşfettiniz! Bravo size...

Çok açık, net belli ki, 6 gün boyunca bir yol haritası çizildi. Yol haritasının ilk ayağı Ultraslan'a düştü. Onlar işin Selim Terzi ayağını, Polat da Erdoğan Bayraktar kısmını halletti güya.

Ortaoyunu gibi yaşananların hepsi. Galatasaray Başkanı ve kendisini tribünün tek hakimi ilan eden bir grup birlikte hareket ediyor ve birlikte bir kurtarma planı uyguluyor. Dün itibariyle düğmeye basılıyor ve bugün son hamleyi Adnan Polat yapıyor.

Adnan Polat'ın bütün konuşması boyunca derin Galatasaray'a söylediklerine tamamen katılıyorum. Onun dışında Mehmet Helvacı ya da bir başkasıyla kavgası beni zerre ilgilendirmiyor. Adama sorarlar "Yönetime silah zoruyla mı aldın?" diye.

Galatasaray Başkanlık makamı işgal altındadır. Kimse çıkıp kahramanlık taslamasın. 6 gün boyunca siz susarken, Galatasaray'ın onurunu kurtarmaya çalışanlara "300 kişilik sızıntı", "Artık susun" gibi ifadelerle ancak günü kurtarabilirsiniz. Belki 3 gün, belki 3 hafta belki 3 ay. O koltuktan ineceksiniz.

Ne transferler, ne bu söylemler o koltuktan inmenize engel olmayacak. Pazar günü görüşmek üzere kağıttan kahraman Adnan...

Anamıza sövülürken, el etek öpenlere ihtiyacımız yok.

10 yorum:

dt.ibo dedi ki...

Galatasaraylılara konuşurken "Galatasaray başkanı Aslandır kuzu değil" stadyumda Erdoğan Bayraktar haklı, dedikleri doğrudur de.

Adam özür dilemiş olsa bile Adnan Polat demedimi TOKİ başkanı haklı dedikleri doğrudur diye, kendisi bi özür dilesin önce. Onu da geçtim adam bir gün sonra çıktı TV de "söylediklerimin arkasındayım, başbakanla konuştum az bile söyledin dedi" buyurdu, ne özür dilemesi

victor orbis dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak bu Gs taraftarındaki döneklikten iğreniyorum artık.Milliyet gazetesinde Polat'ın basın toplantısıyla ilgili haberi okurken gözüm yorumlara takıldı.Daha düne kadar defol git, istifa et Adnan diyenler şimdi ''adam haklı beyler'' e gelmiş.Yok kulübe sahip çıktı , yok stat yaptı yok onu yaptı yok bunu yaptı vb.Ya arkadaşım bu adam Galatasaray taraftarını resmen sattı be.Ultrayalakalarla bir olup resmen sattı.Jurnalcilik yaptı.Tokicinin söyledikleri doğru haklıdır dedi be.Bunları gururuna yediren varsa Polat devam etsin...

Ozan dedi ki...

@victor orbis aynısı benim başıma facebookda geldi dedim destek olun polata artık bank asyaya düşürdüğünü görürsünüz dedim yok efendim sen nasıl galatasaraylısın falan dediler sonra karşı ses çıktığı için banladı ibneler ya polatında helvacınında yeter artık düşsünler bu klubün yakasından hala destek olalım diyorlar ya kafam attı birde ben galatasaraylı değilmişim ulan ben başkan destekçisi değilim galatasaray destekçisiyim ve bundan sonra hangi başkan gelirse gelsin fikrim buduru başkan değil galatasaray destekçisiyim.

ulan 2-3 itin galatasaraylılığıma la söylemesi sinir etti beni ya nenden galatasaraylı değilmişim başkana destek olmadığım içinmiş içimizde o kadar çok yalaka ve dönek varki bu salaklar yüzünden gene galatasaray zararlı çıkacak yeter siktirolun gidin yalaka taraftarı başkanı ikinci başkanı düşün bu klubün yakasından

Adsız dedi ki...

oralarda yazıştıklarınızın çoğu stadyumla alakası olmayan çoluk çocukk.

Ozan dedi ki...

@Adsız stadyumu geçtim heriflerin galatasarayla alakası yok be abi görmüyorlar polatın takımı düşürdüğü durumu

Ozan dedi ki...

herifler stadı bile tam bitirmemiş yarım yamalak teslim etmiş ama biz bunlara gebeyiz dalga geçmeyin bizimle diyemiyoruz demek ki toki başkanı haklıymış tüm lafları polataymış arada bizde kaynadık polat acizmiş şu lafları polata söylese haklıydı ama bütün galatasaraylılara salladı

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=578518

semih dedi ki...

iğrendim artık be, midem bulandı bu adamdan.

yeter yahu, bas git artık, defol ulan!

bilimum devlet erkanının köpeğiymişsin(saygı başka, yalakalık başka) gibi davrandın, Galatasarayı bütün hafta rezil ettin, protestocudan provakatöre kıvırıp kendi taraftarını ispiyonlamak için bin bir takla attın. Şimdi de "beni asarsa GS taraftarı assın" tarzı iğrenç ifadeler...

Tiksindim artık be.

İnşallah Mehmet Helvacı istifa etmez ulan. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.

Pazar günü stadı "adnan polat istifa!" diye inletemeyeceksek, bu adamı yerin dibine sokamayacaksak bize de bin kere yazıklar olsun.

kaptan dedi ki...

300 SPARTAKUS HEPSINE HELAL OLSUN, sonuna kadar sonsuza kadar...Bugun istiklaldeyiz..

Melih ERTAN dedi ki...

selamlar,
adnan polat dün beni cepten aradı. "Melihcim kusura bakma seni ve tüm galatasaraylıları sattım. Özür dilerim" dedi. Var mı inanan? Toki başkanı da adnan'ı aramış, özür dilemiş varsa inanan beri gelsin.

Saunders82 dedi ki...

http://www.facebook.com/karalamalar

Bu eleman kimdir bilen mi eleman?