13 Ocak 2011

Bu vahşete 'dur' deyin!!!!!


Fotoğraf İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hasdal hayvan barınağından. Bu şahsiyetsizler, barınağa aldıkları canlılara böyle davranıyorlar. Muhtaç canlılara bakmaktan kasıtları muhtemelen bu.

Facebook'um yok ancak olanlardan destek isteniyor bir grup tarafından. Eğer siz de desteklemek istiyorsanız, şu linke tıklamanız yeterli olacaktır sanırım.

Mideniz kaldırırsa şurada da video görüntüleri var.

Bu orospu çocuklarının insana bakışı ne ki, hayvana nasıl bakacaklar. Göstermelik bir barınak, barınakta hayvancağızları kasap gibi doğra.

Böyle durumlarda, bu gibi tiplerden biriyle karşı karşıya gelmediğim için kendimi şanslı addediyorum. Çünkü 60 saniye içinde katil olurum.

Cidden yazamıyorum, kusura bakmayın.

3 yorum:

Ozan dedi ki...

http://sahipsizhayvanlar.blogspot.com/2011/01/istanbul-buyuksehir-belediyesi-hasdal.html#comments

burada yavşağın biri siyasi hazımsızlık demiş ben o fotoğrafı görünce bittim bütün neşem bozuldu adam siyasi hazımsızlık diyor orda kadın nedenini anlatmış ama iyide barınak be kardeşim herşey olması lazım belediyenin desteklemesi lazım herşey istemekle başlar isteseler sokakta tek bir kedi köpek kalmaz umarım büyük bir para geçer elime ilk işim adam gibi bir barınak kurmak olacak yazık günah ya

koala dedi ki...

@ Ozan; cidden insan değil bunlar, hakikaten artık farklı bir tür olduklarına inanmaya başladım

suskunlar dedi ki...

Allah topunun belasını versin...vicdan yoksunu yavşaklar.