12 Ocak 2011

Neymiş Kazım? Yalan söylemiyormuşuz değil mi?


"Benim ailemin tamamı Galatasaraylı. Geçmişte Fenerbahçe’de oynarken gol attığımda, hiç takım armasını öpmedim. Sadece Galatasaray armasını öptüm."

Önemli olan kaç gol attığı, kaç asist yaptığı değil. Ahlaklı futbolcu beklentisi bu kadar mı zor olur?

Kelepçesi, fantazisi başka bir hadise. Doğru, yanlış kimsenin cinsel hayatını sorgulamıyorum ama ne bu adamın samimiyetine inanıyorum, ne de kendisinin Galatasaray'a faydalı olacağını.

Tüm sorun istatistik mi? Bu mu bütün argümanımız? Galatasaray'ı bekleyen tehlike tam da budur. Zihniyetinin değiştiğini görmek. Sonucun her şeyden yeğ olduğu anlayışı.

Kazım daha çok forma öper. Biz de Kazım gibi tipleri çok omuzlara alırız bu kafayla..

Unutmadan Culio transferine laf etmiş bir adam olarak, gerek Hannover gerekse de Beypazarı Şekerspor maçında göt olacağımı anlamış bulunuyorum. Ne dediysem, ne söylediysem, dilim kopsun. Umarım böyle devam eder. Bir tane akıllı orta saha oyuncusunun, neleri değiştirebileceğini görmek bizi sevindirse de, 4 yıldır kıçını yırtan akil adamların da haklılığını ortaya çıkartmıştır.

KAZIM'IN FORMASINI ÖPTÜĞÜ VİDEO

18 yorum:

Saunders82 dedi ki...

Culio çok diri bir adam yahu. Savaşan adama ne kadar çok ihtiyacımız varmış meğer. Sol ayağını da adrese teslim kullanıyor. İnsua da mutlu oldu muhtemelen o da oynamaya başladı.

Bu arada bişey diyeceğim, Kazım bu fotoğrafta bırak formayı öpmeyi terlemiş yüzünü siliyor ya da burnunu temizliyor gibi gözüküyor. Gol attıktan sonra öptüğü bir fotoğraf yok mu? Yoksa yalan söylemiyordur. Olm kaldı ki çocuk Arsenal taraftarıymış bak o da senden üzerine gitme bu kadar çocuğun :) Kazım hep bizde dursun, oynamasın, Fener armasını öpmedim desin, karşı taraf çıldırsın bir gün herkes Fenerli olamayacak diye :D

koala dedi ki...

Lan oğlum videosu da var, bırak bu Kazım yalakalığını. Sen zaten seviyordun bu herifi, bana savunma

Anoz dedi ki...

Videonun linkini görebilirmiyiz? Bende Kazimin gelmesinden yana degildim, ama Kazima karsi bir durusum yok, daha cok yönetimin "disip... bik bik bik" dediginden sonra Kazimi getirmesine kiziyorum. Kendisi belki katki saglar, Aydindan daha fizikli daha etkili oldugu kesin! Ve demecleri okadarda kötü degil. Gerci simdiden poltika yapmaya basladi! Videoyu görürsem inanirim, ozamanda kendisi altindan cikamaz!

koala dedi ki...

http://www.gazeteport.com.tr/TV-VIDEO/VIDEOPOPUP/index.htm?videoDName=GP_834325

Adsız dedi ki...

Harbiden burnunu ya da terini siliyor gibi görünüyor resimde.Günahını almayayım şimdi videoyu görmeden;ama gerçekten öptüyse yatacak yeri yok.Yanlız armayı falan bilmem de adam ayağının tozuyla tarihe geçti.Bu balla ilerde kaptan bile olabilir.

Adsız dedi ki...

Adam hiç takım arması öpmedim demiş.
Formasını öpmedim değil.İkisi farklı şeyler.

koala dedi ki...

@ 13_rüzgar_13; arma öpmekle forma öpmek arasındaki fark nedir? ya ayrıca öpebilir de. Fenerbahçe formasını öpmüş de olabilir. Ne gerek var, Galatasaraylı olduğunu anlatma çabasına. Profesyonel futbolcusun işte en nihayetinde. Söylenmiş basın toplantısında bunları söyle diye, o da çıkıp konuştu. isteyen içine sindirsin, bin yıl geçse bu adamı ve birtakım oyuncuları Galatasaray formasının içinde görmeyi istemiyorum

Adsız dedi ki...

Culio yu bir iki maçta izlemiştim CL maçlarında Roma maçında 2 golü vardı teadüf olabilir di bir maç için ama geriye dönüp oynadığı şampiyonlar Ligi maçlarının özetlerini izlediğimde, hakikatten çok klas oyuncu olduğu belli oluyor, Cluj'un Cl maçlarında hep en iyisi, En çok sevindiğim ise Fizik olarak kuvvetli, kondisyon süper, Öyle lincoln Misimovic ve lincoln gibi saha içi tembelliği yok, ve bence en az onlar kadar ayağına bilhassa sol ayağına hakim, Şutları isabetli ve sert, komple bir Futbolcu hatta bu paraya bu kadar faydalı adam müthiş bir transfer sayılır.
1.6 milyon euro bu adamın kalitesi için azmış bence ilk defa doğru iş yapılıp ucuza kapatılmış.
Abartmıyorum Misimovic kadar Lincoln kadar kapasite var Cana kadar mücadele edicek gücü kuvveti var ve mücadele de ediyor ayrıca şahsiyetli sorumluluk alan bir oyuncu inşallah devam eder böyle bizi yanıltmaz.


Bu Arada Serdar Özkan şutlandı çok şükür.

Adsız dedi ki...

Öpülen yerler farklı :)
Birinde arma,birinde de formanın arkasındaki armasız kısım.

Not:İyimser olmaya çalışıyorum.Severim de Kazım'ı :)

Muratonovic dedi ki...

fotoda arma opulmuyor, ya terini siliyor ya da formayi kokluyor.. Videoda da optugu ismi olabilir, formayi opmek istese onde arma var.. buzaa aramaya gerek yok, adam opmemis iste. varsa net bir forma opme fotosu onu koyun, yoksa da yapcak bise yok..

ps: kazim gs'de cok is yapar, aykut hoca'nin da basini yerler kullanamadi die..

Elve dedi ki...

kardeşim bal gibi öpmüş işte adam... arma forma ne fark eder. zaten anlatılmak istenen öpüp öpmemesi degil ki... populist açıklamalarda bulunup, bir yerlere yaranmak istemesi. iyi futbolcu da iyi futbolcu... kötü diyen mi var sanki? ahlaksız deniliyor sadece.

Mamafih dedi ki...

Kazım, demecinde, armayı öpmedim demiştir. Videoda görünen hareketi batıl bir inancın hareketi gibi geldi bana. Her futbolcunun yapıtığı, yüzük öpme, dövme öpme, çime elini değdirme, yukarıyı gösterme gibi..

Kazım'ın transferinden ben de hiç memnun değilim ancak olan oldu ve bize yakışan takımımızın ve dolayısı ile oyuncularımızın arkasında durmaktır.

Elve dedi ki...

bu arada resmi sitedeki maç sonu kazım röportajı okudum. kazım şöyle söylemiş: ben fenerbahçe armasını hiç öpmedim. sadece kendi adımın yazdıgı yeri yani kendi adımı öptum demiş. şimdi biraz garip oldu durum :) bu da linki:

http://www.galatasaray.org/futbol/turkiyekupasi/haber/8991.php

Saunders82 dedi ki...

Ben şu ahlak kısmınıa takıldım nedir Kazım'ı ahlaksız yapan? Disiplinsiz olmasından çok ahlakı tartışılıyor. Neymiş elemanı diğer oyunculardan ahlaksız yapan? Mesela Servet daha mı ahlaklı? Ya da Hakan Balta, Sabri?

Teknik direktörde bitiyor iş. Oynatabiliyorsa ne ala. Oynatamıyorsa da satarız bu kadar basit. Galatasaray'a Fener'den gelmiş ne ilk futbolcu ne de son futbolcu olacak. 'Kefen giyerim Galatasaray forması giymem' diyen adam Galatasaray'da forma giydi Kazım giyse ne olur giymese ne olur boşversenize... Tepkiyi o zaman koyacaktınız, eşşek Niğde'ye vardı...

Adsız dedi ki...

Kesinlikle Kazım'ı desteklemiyorum ama şöyle bir gerçek var eski röportajlarından hatırladığım kadarıyla formasındaki ismini uğur için öptüğünü biliyorum.Burdada sanki formadan çok ismini öpüyormuş gibi.

Adsız dedi ki...

ya sanki önceki tum futbolcular dogustan GS'liydi... Bizler biliyoruz kimin Galatasarayli oldugunu olmadigini, adam belliki tribunlere oynuyor, ama hak'da veriyorum ben'de fenerden GS'ye gelseydim ilk yapacagim is taraftari kendime sevdirmem olurdu... ustunde belliki bir baski var onu asmak istiyor... Neyse adam iyi oynasin ve goller atsin.

Adsız dedi ki...

arkadaş sizin at gözlüklerinden gözleriniz görmez, kulaklarınız duymaz olmuş.

adam forma mı diyor arma mı diyor? armayı öpmedim ismimi öptüm diyor sen video linki koyuyorsun. bu kadar mı düşünme melekenizi yitirdiniz.

ha sen diyorsan ki arma ile forma aynı, o senin yorumun, arma ile forma aynı diyorsan git kayserispor forması giy , aynı şey, o da sarı kırmızı.

kazım bu kulübe faydalı olacaktır. size rağmen !

alig dedi ki...

hani düşünüorum oynadığımız takım beypazarı konuşmak için daa erken falan die ama culio hakkaten banada iş yapar gibi geldi hele 2 senedir orta sahada top almaktan çekinen ayhan barış mustafayla oynayan takımda çok fark yaratır heralde.istatistiklere baktım beypazarı 31 tane faul yapmış bunun rahat en az 10 tanesi culio ya yapılmıştır ama hiç geri adım atmadı mücadelesini sürdürdü o çok hoşuma gitti bnm ...bide saha içindeki el kol hareketlerini sorumluluk alışını liderlik özelliğini hagiye benzettm :)) ayrıca abi kazım konusunda bende senin gibi düşünüorum ama artık ne kadar doğru bilmiyorum hagiye söz wermesi çocuğum olucak bundan sona bende adam olcam gibi sözleri bide golden sona bebek işareti yapması fln vede artık galatasarayın oyuncusu olması negatif yönde olan düşüncelerimi nötr noktaya getirdi ama dediğim gibi o hareketi we sözleri yoksa attığı golün düşüncemin deişmesinde en ufak bi katkısı yok...