15 Ocak 2011

Rica etmeden 'siktir git' diyorum


Daha önce rica etmiştim "siktirip gidin" diye.

Şimdi rica etmeden söylüyorum. Düşün bu kulübün yakasından. Al yanındaki şikeci herifi, siktir git Akp milletvekili ol.

Bu kulübün tarihinde şerefli başkanlar arasındaki yerini asla alamayacaksın.

Galatasaray başkanlarının görevi, siyasal güçlere, siyasal iktidara biat etmek değildir. Onların jandarmalığına, polisliğine soyunmak hiç değildir.

Yazık ki, Galatasaray Kulübü tarihi sizin gibi yalakaları, sizin gibi emir kullarını da görmüştür. Başkanı olduğun kulübe dilenci diyenlere en doğru cevabı verenlerin arkasında olacağınıza, vıcık vıcık bir kıvamda söylenenlerin doğru olduğunu kabul eder gibi bir tavır takınarak, hangi ilişkiler içinde olduğunuzu da göstermiş bulunuyorsunuz.

Yazık ki, Ali Sami Yen de bu kulübün başkanıydı, siz de. Birinin adı yüzyıl geçse de hatırlanıyor, sizin adınız birkaç sene içinde unutulacaktır.

Galatasaray'ı götünüze çevirdiğiniz, makamınızı yalakalık noktasına getirdiğiniz için sizi ne kadar tebrik (!) etsek azdır.

Artık bundan sonra toplumsal eylemlerde elinize biber gazı alıp öğrencilere sıkabilir, başbakanın her konuşma yaptığı yerde en önde saf tutup avuçlarınız patlayana kadar alkışlayabilirsiniz. Çünkü size yakışanı (!) budur

Sanırım Galatasaray'ı bir Saray zannedip, kendinizi de sadrazam yerine koydunuz. Artık kelleleri uçurursunuz, elinizdeki yetkiyle.

Ne yazık ki, bu kulübün başkanısınız. Ama ben söylemeden edemiyorum, yeter artık siktirip gidin! Hatta siktirip giderken, manevi yavrun, adaşın, şikeciyi de beraberinde götür.

9 yorum:

Selocan dedi ki...

Karaktersiz herif.

Ozan dedi ki...

Özhan Canaydın'ın adını anmayacak kadar yavşaklar bu adam olmasa nah stad açardın polatözhan cabaydın bu kadar peşine düşmeseydi bugün stad mtad olmazdı ama tayyip yaptı tayyip etti ya sanki kendi cebinden çıktı arkadaş neymiş başbakanı protesto edenler galatasaraylı değilmiş ulan adam sana hakaret etti be azııck onurun da mı yok içine sıçayım böyle işin 105 yıllık klubü ne hale soktular

bss dedi ki...

hocam bir yazıda paris kralı,mehmet ali birand ve mahmut özgener hakkında bekliyorum :) ne güzel gün oldu be herkez alelade renklerini açıkladılar :))

Adsız dedi ki...

Adnan Polat'ın kişiliği Rijkaard'ın gönderilmesi sırasında yaptıklarından anlaşılabilir. Gitmeden önce "Suç kimse de değil kan uyuşmazlığı" diyerek Rijkaard'ı savunurken,gidipte aleyhinde konuşma riski ortadan kalkınca "Suç %90 teknik direktördedir" deyiverdi.O zamandan beri gıcığım bu herife.

Adnan Polat'ın en büyük rakibi de cemaatçi(sanırım) Adnan Öztürk.O giderse daha kötülerinin gelme riski var.Bence bunu da düşün.Bu en azından yalaka falan;ama kulübü cemaatin oyuncağı yapma olasılığı yok.Hakan Şükür tayfasının yaşam stilini beğenmedikleri futbolcuları dışladıkları ve kendileri gibi yaşamaya zorladıkları malum.Tabi başka adaylar varsa siktirsin gitsin.

Adsız dedi ki...

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=571403

Ozan dedi ki...

protestoyu yapanlara helal olsun bedava biletçiler belli oldu ultrayalakalar

http://www.ultraslan.com/oku.asp?okuID=2001

valla abi sokayım stadına çadır dı madır dı ama Sami Yen di be mirasdı bize

semih dedi ki...

yahu bu arada, o etiketler ne öyle. yemin ediyorum saatler sona ilk defa güldüm. :)

Saunders82 dedi ki...

http://img839.imageshack.us/img839/5320/225613624.jpg

http://img510.imageshack.us/img510/6609/yasinekremserimkufur.jpg

Adsız dedi ki...

hemde bir an önce