20 Ocak 2011

Susun amına koyayım


Şişli Başsavcılığı, Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakan Erdoğan'a yönelik protestoyla ilgili soruşturma başlatmış.

Kanun bazen çok seri çalışıyor. Hizbullah gibi eli kanlı örgütlerin üyelerini yargılamak konusunda zorluk çeken adalet, Başbakan ıslıklandı diye soruşturma başlatmak konusunda zaman bile kaybetmiyor.

Yazamıyorum çünkü söz verdim çok sevdiğim bir dostuma. Bu akşam kendisiyle görüştükten sonra üslubunda yazabilir miyim diye soracağım kendisine. Yoksa kişisel olarak çekinmiyorum kimseden. Bu soruşturmayla ilgili değil sadece o kadarını söyleyebiliyorum.

Türkiye'nin gözü önünde aşağılandık, ana avrat küfür yedik, ciğeri beş para etmez adamlar ağzına geleni söyledi. Ve sonuç, Başbakan ıslıklandı diye soruşturma açıldı.

Bunlar 12 Eylül'de referandumda gelen özgürlüğün ilk sinyalleridir. Siz hele bir de seçimden sonra görün olacakları.

Hakikaten demokraside ileri düzeyi yakaladık. O kadar ileri bir noktadayız ki, dünyanın hiçbir ülkesinde yaşanmayacak bir biçimde ıslıklama ve yuhalama soruşturma konusu oluyor.

Herkes piyon olmuş ülkede. Adama rastlamak, çölde yağmur beklemek gibi bir şey.

Siz de oturun ekzantrik isimli bloglarınızda pusuya yatmış sırtlan gibi ortalığın durulmasını bekleyin. Susun amına koyayım, yakında basında hepinize kalem verecekler ya. O yüzden kimseyle dalaşmayın, kimseye ses etmeyin.

Götünüzün sikileceği gün o kadar yakın ki, farkında bile değilsiniz. Oturun oturduğunuz yerde, rahatınızı da sakın bozmayın. Twitter'dan iki mesaj atar, vicdani mastürbasyonunuzu gerçekleştirmiş olursunuz ve gönül rahatlığıyla hayatınıza devam edersiniz.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

eger fb taraftari diyosaki gs dan stat alinirsa her zaman sukru saracoglunda oynayablirler! eger besiktas taraftari yaziyosaki sanli gs in sanli tarihini bilmeden konusan orospucocuklari diye!! iste budur bu takimlari ve taraftarlarini buyuk yapan 100 kusur yildir birbirinden ayrilmaz parca yapan ruh eyy tayyip gs a savas acip tehdit ederek tarihte cok az gerceklesmis bir birlikteligi basardin bu sana secimde yse olarak geridonecek ozzelikle istanbulda!!

Little dedi ki...

İçindeki nefreti kusmussun ama hoş ama abartı.. :))