4 Ocak 2011

Yeni transfer politikamız doğrultusunda futbolcu önerileri (!)


Bugün önerilerden başladık, önerilerden devam edelim diye düşündüm.

Adnan Polat ve ekürisi A.Sezgin transfer konusunda hummalı bir çalışma yürütüyorlarmış.

Şahsiyet fakiri futbolcuları takıma doldurmaya niyetli Galatasaray yönetimine transfer önerilerim şunlardır.

ÖMER ÇATKIÇ

Galatasaray'ın kaleci konusundaki sıkıntısını (Sergen beni andı) bilmeyen yok. Yeni transfer prensipleri doğrultusunda kaleye Ömer Çatkıç'ın geçirilmesini talep ediyorum.

YALÇIN AYHAN
Neill Asya Kupası nedeniyle takımdan bir süre uzak kalacak. Ali Turan zaten hiç tutmadı ve Antalyaspor'a gönderildi. Demek ki, stoper konusunda Galatasaray'ın açığı var.
Adnan kardeşlerin yeni transfer politikasına uygun bir isimdir kendisi. Zaten daha önce de Galatasaray forması giymiştir. Yani renklere aşina, o yüzden de kendisi defansa ilaç olur.

BILICA

Stoper mevkisini Yalçın'la taçlandıran yönetimden Fenerbahçe'nin de yabancı oyuncu sorununu çözebilecek bir hamle olarak, meşhur sondajcı Bilica'yı alarak, çift stoper oynatmasını can-ı gönülden istiyorum.

HÜRRİYET GÜÇER

Ankaragücü ile yollarını ayıran Hürriyet, tam da Galatasaray'ın aradığı oyuncu. Orta alanda Mustafa Sarp'ı aratmayacak yetenekte bir isimdir kendisi. Üstelik tatlı sert (!) oyunu ile gönüllerde taht bile kurabilir.

EMRE BELÖZOĞLU

Eski minik Aslan'a bir an önce sarı-kırmızı parçalı forma giydirilmeli. Florya'nın suyundan içmiş, ekmeğini yemiş bir oyuncu olarak ve yeni transfer politikası doğrultusunda olmazsa olmaz bir isimdir. Tek sorun bonservisidir. Onu da Arda-Cana+3 milyon Euro karşılığında halleder zekâ küpü Adnanlar.

MERT NOBRE

Golcü aradığımız aşikâr. Üstelik Nobre Türk vatandaşı, yani bizden biri. O yüzden ne duruyoruz, derhal Nobre ile anlaşma şartları aramalıyız. Üstelik kaptanlık yapmış, lider ruhlu biri. Tam aradığımız futbolcu.

TÜMER METİN

Avrupa'daki futbol temsilcilerimizden Tümer Metin, orta alana ilaç olur kanaatindeyim. Orta alanda Misimovic gibi disiplinsiz adamların derhal yollanarak yerine Tümer gibi bir yetenek getirilmesi gerek.

COLİN KAZIM

Colin Kazım da, gerek Türk olması nedeniyle gerekse de forvetteki yetersizlik nedeniyle mutlaka alınmalı. Zaten görüşmelerin sürdüğü gelen bilgiler arasında. Eli kulağında yani.

OTTO BARIC

Böyle bir kadroyu Otto Baric kalibresinde bir teknik direktör yönetmeli. Özellikle İnönü Stadı'ndaki Beşiktaş maçında, kendisine atılacak olası pet şişelere karşılık üstüne zırh giydirilmeli ve o zırha rağmen üç takla, beş parendeyle orta alanın içine kadar yuvarlanmalı.

Evet, böylesi bir kadro ile Türkiye'de coşar, Avrupa'da koşarız. Taraftar zaten üç aşağı-beş yukarı bu kadroya yakışır kalitede orada bir eksiğimiz yok.

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Fena bir kadro değil ama Savunmaya Kuzmanovski Orta Sahaya Mapezanın ve Forvete önerim Dominic İorfa olabilir Zaten Kuzmanovski ve Mapeza Adnan Polat ve sezginin görevli olduğunda gelmemişmiydi. işte yine bunlarda olabilir. Hoca da Bariç değil daha evvel bu ikilinin getirdiği Saftig olmalı.

koala dedi ki...

Adsız; off diyorum Kuzmanovski, Mapeza ve Iorfa. Harika üçlü. Tam ihtiyacımız türde adamlar. O yılları alt belleğe atmıştım, neden hatırlattın şimdi. Oldu mu?

Melih ERTAN dedi ki...

Inamotu'yu istiyorummmmmmmmmmm.
Buradan açık açık belirtiyorum. Kazım Kazım mı, Colin Kazım mı neyse, eğer Galatasaray forması giyerse 1,5 yıllığına aldığım kombineyi Adnanlar'a göndereceğim münasip buldukları yerlerine soksunlar diye.

sevgiler.

Ozan dedi ki...

abi naptınız ya o değilde serdar özkana takım beğendiremiyoruz :D herif galatasaraydan ayrılmayı istiyorum ama kendi istediğim takıma gidicem diye şart koşuyormuş :D

Adsız dedi ki...

Valla Üstad bunlar kulübümüzü yönetir olduğu sürece daha nicelerini hatırlatırlar bize. Çünkü O bellekten nerdeyse silinenleride onlar getirmişti işin rezil tarafı bu, başkası getirmiş olsa hadi neyse diyeceğim.

Ozan dedi ki...

birde rijkaard ile o kadar dalga geçtikleri belli ki musayı konyaspora kiralıyorlar ya sikeyim böyle yönetimi yeter lan bir ışık yok geleceğimizi kararttılar artık bunlar transfer yapmıyor resmen dalga geçiyorlar bir neşe kaynağımız galatasaray vardı onunda ağzına sıçtılar helal olsun yönetim hadi şimdi stadı doldurmak için dağıtın karaborsaları

ozdmroz dedi ki...

Uzun süre sonra Galatasaraylılığımı hatırladım diye bir yazı okumuştum geçen.

Ben de diyorum ki. Uzun zamandır bu kadar aciz hissetmemişimdir kendimi Galatasaray konusunda.

Sıçtınız Koca Klübünn ağzına...

Elve dedi ki...

floryaya atom bombası atılmalı bunlarda gelirse. gerçi şu anda atılabilir. herşey sıfırlanır mis gibi...

koala dedi ki...

Elve; evet benim de isteğim o zaten

Ozan dedi ki...

kazım kesinleşti gibi lan bu kadar olmaz ya dün sözleşmesi fesh edilmiş eyvah eyvah diyorum birde iki gol attımı eyvah eyvah 2-3 senede toplanırız diyoruz bir 10 sene daha kendimize gelemeyiz ya

WarBlood dedi ki...

Bu isimler bize çağ atlatır,hele Keita gibi disiplinsizlik abidesinin üstüne Kazım Kazım hamlesi cuk oturur.Bu arada Otto Bariç yanılmıyorsam Beşiktaş değil,Trabzon maçında kafasına kaya atılmıştı,hep aklımda kalmıştır o olay,ne acımıştım adama.

Adsız dedi ki...

Elde var 1 Kazım Galatasarayda Tepki az olsun diye Diğer iki genç oyuncunun altına eklenmiş duyuru . Arada kaynatıcaklar akıllarınca.

Ozan dedi ki...

lan ben böyle işin gitmiyorum lan açılışa maçılısa sokarım tarihine tarih mi kaldı karaktersiz diye yolla adamları karaktersizin kralı getir sikerim lan bilet alırsam Allah belamı versin o yavşaklara para kazandırmak yok

Melih ERTAN dedi ki...

adnanlar bi siktirin gidin. Kazım gavatı galatasayda. resmi açıklama geldi. topunuzun amına koyayım. tayyip ve tayfası memleketi sikiyo, adnanlar da galatasaray'ı. allahım delirecem nedir bu çektiğimiz. pegasus alt kombinesi mevcuttur isteyen olursa aldığım fiyatın altına bırakacam. melihertan@gmail.com

melih ertan

Adsız dedi ki...

Sözleşme Detayları

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=138525

3,5 yılda Adam 4,5 milyon euro Garanti parayı cebe indirmiş oldu Kazım efendi

Kazımı bilmem artık ne diyeyimde Şu Yeni alınan 94 doğumlu Genç Berk İsmail Ünsal yetenekli bir genç çıksa bari tadından yenmez.

koala dedi ki...

@ WarBlood; yok zaten Trabzonspor maçıydı da ikinci yarı başka derbi yok deplasmanda o yüzden Beşiktaş maçı dedim

Saunders82 dedi ki...

Olm fikir hırsızları bir kaç saat içinde yazını çalabiliyor, buyur:

http://www.sporx.com/yazarlar/emre_ugurlu/colin-kazim-tamam-sira-kimdeSXHBQ218603SXQ/?ref=WKM3

koala dedi ki...

@ Saunders82; valla ben Gökmen Özdemir'in yazımın neredeyse tamamını aldığını biliyorum. artık şaşırmıyorum bunlara.