18 Ocak 2011

Yorumsuz!



11 yorum:

Ozan dedi ki...

utanmasalar başörtülü türbanlı çıkaracaklar ana karnından şu çocuk daha başörtüsünün ne işe yaradığının farkında değil aralarında da kendi isteği ile takan da yoktur bir bırakın çocuk anlasın öğrensin ne olduğunu ne olmadığını ondan sonra takarsa taksın takmazsa takmasın zaten bu olmadığı için sürekli siyasete meze olur türban başörtüsü

yorumsuz dedin ama dayanamadım be abi benim kızım olsun kendi öğrensin ne olduğu ister taksın ister takmasın yeter ki kendi karar versin.

koala dedi ki...

@ Ozan; bu yaşta çocuk nereden bilecek dini bilgiyi, hassasiyeti de türban takacak. ama bu sapık pezevenkler bu yaştaki kızlarla evlendiği için türban da takmaları gerektiğini düşünüyor. sapık orospu evlatları.

Selocan dedi ki...

Bir kaç ay önce bu ülkeye şeriat rejiminin geleceğini düşünmüyorum diyordun abi bir yazında. Hala öyle düşünüyor musun ?

Ozan dedi ki...

@koala ; öyle zihniyetin amına koyayım hepsini telef edicen valla :D belediye köpek zehirleyeceğine bu sapıkları zehirlesin köpeğin verdiği zarar geçer gider bu piçlerin verdiği zararı zararı gören bir ömür taşır

koala dedi ki...

@ Selocan; yok halen düşünmüyorum. gelmez, gelemez.

Ozan dedi ki...

@koala ; abi bunlar zamların bilmem nelerin ön hazırlığı sen zaten demiştin biz bunu tartışırken haşırt geçirecekler bariz suni gündem yaratmakta üstlerine yok bir bakmışız et 50 tl benzin 5 tl doğal gaz su elektrik zamlanır arıza çıksa gelmez herifler elektrik su kesmeye koşa koşa gelirler sanki faturasını ödemeyen var benim senin hakkını çalan onca kaçağı bulmaya güçleri yetmez 1 hafta geciksin hemen kes ağzımı bozmuyorum neyse Allah belalarını versin faturalara artık yağı eksik kazık şeklinde bakıyorum ve korkuyorum 15 günde bir fatura keserler diye

Adsız dedi ki...

Aslında Aslantepe böyle açılmak istendi.
http://4.bp.blogspot.com/_bKUTt5ai0dM/TTLuFIsts3I/AAAAAAAAAso/_N9voPj-Uyw/s1600/hitler.jpg

Adsız dedi ki...

protesto hakkını kullananlar tespit edilmeye çalışılıp stada sokulmamakla tehdit edilsin,
spor eğitmeni dediğimiz Antrenör görünümlü hayvanlar spor sahalarında böyle rezillikler yapsın, şaşılacak iş değil ama ülkemizde.
http://video.cnnturk.com/2011/haber/1/17/tokatci-antrenor

Adsız dedi ki...

Önümüzdeki seçimleri de kazanırlarsa
bundan aldıkları cesaretle şimdi gerçekleştiremedikleri herşeyi gerçekleştirirler.Bence şeriatı getirirler;ama halkı kıllandırmamak için ismine şeriat demezler.Yerine demokratik bilmem ne derler.Adnan Polat da AKP'den millet vekili olur:)

23 Nisan da cumhurbaşkanı veya başbakanın koltuğuna oturan türbanlı kız çocuğuna(resimdekilere yakın yaşta) klasik ne yapacan tarzı sorular soruyorlardı.
Kızın cevabı "Bu ülkede islamı yaşayamıyoruz.İslamı rahatça yaşamak istiyoruz"

A benim geri zakalı kızım islamı yaşamaya başlasan 80 yaşındaki adama cariye olacan haberin yok.
Hala islamı yaşayamıyoruz diyen kızları yaşı ne olursa olsun kızgın demirle dövesim geliyor.

koala dedi ki...

@ 13_rüzgar_13; evet getirmeye kalkarlarsa öyle olur zaten. demokratik islam cumhuriyeti oluverir. ama olmaz bence. gerçi olursa ben çoktan önlemimi aldım. okursunuz gazetelerde bol bol beni :)

Adsız dedi ki...

Bu görüntüler 2003'den öncede vardı.