2 Şubat 2011

Lan oğlum git kendine beyin naklettir


Hıncal Uluç: Şenol Güneş, Fenerbahçe maçını elleriyle teslim etti. Ben bu kadar korkak bir hoca görmedim. Dünya Kupası yarı final maçında, Brezilya'ya korkaklığından kaybettiğini söylediğim zaman, yer yerinden oynadı. Beni vatan haini ilan ettiler. Yıllar içinde Şenol da bir gelişme bekliyordum ama Fenerbahçe-Trabzon maçı gösterdi ki Şenol'da gelişme yok.
Sen 7 puan öndesin. Maçı kazanırsan Fenerbahçe'yi maddi, manevi bitireceksin. En güçlü rakibini... Ve neredeyse şampiyonluğunu ilan edeceksin. Kaybedersen; hâlâ 4 puan öndesin. Yani kaybetme korkun hiç yok, kazanırsan işi bitirebilirsin. Bu durumda bir takım korkak futbol oynar mı? Sahaya savunma takımı çıkarır mı? İyileşip, iyileşmediği belli olmayan Egemen ile başlıyor, korkudan... 19. dakikada ilk değişiklik hakkını boşu boşuna kullanıyor.

Trabzonspor'un maç kadrosu:

Onur
Serkan
Egemen (Dk. 19 Glowacki)
Giray
Cale
Burak (Dk. 73 Tayfun)
Selçuk,
Colman (Dk. 46 İbrahim Yattara)
Engin
Jaja
Umut
Burak (İki Burak takıma fazla, beyinm naklinden bana da gerekiyor)

Yuh ulan, şu kadroya korkak diyor herif. Engin, Jaja, Umut, Burak, Yattara daha kim oynayacak ki. Kadroda başka forvet özelliği bulunan adam yok neredeyse.

Yıllar geçtikte herifin beyninde ciddi tahribatlar oluşuyor. Şenol Güneş'e karşı garip bir takıntısı var. Korkak aşağıya, korkak yukarıya.

İnsan konuşurken biraz destekli konuşur, ayakları sağlam yere basar. Ağzından çıkanla, kulağının duyduğu arasındaki mesafe buradan köye yol olur.

Bu kadar dürüst ve doğru adamsın da halkın cebinden toplanılan paralarla satın alınan bir kurumda niye çalışıyorsun diye sormak lazım. Yanında, etrafında, sağında, solunda ne kadar yalama varsa bulunduruyor.

Her dediğine 'evet' diyecek, her söylediğine onay verecek adamlar istiyor.

Elindeki kalemi bir an önce bırakması dileğiyle.

Korkakmış!

9 yorum:

Adsız dedi ki...

"Şu dünya kupası finaline bak.Bu iki takımın bizim milli takımımızdan ne farkı var?Bu iki takımdan hangi oyuncu 3 büyüklerde forma giyebilir?Bunlar bile finale kalmışken bizim turnuvaya katılamamamız...Ben böyle rezalet görmedim."

Bahsettiği takımlar İspanya ve Hollanda.Bunların hiçbir oyuncusu 3 büyüklerde forma giyemezmiş.Xavi, İniesta,Robben.Bu adam futboldan babaannem kadar bile anlıyor mu emin değilim.

Anoz dedi ki...

Hincal Uluc 90dk programinda Fatih Terimin parmaginin koptugunun bir kac gün sonra söyle birsey demistir: Fatih Terim denizde parmagi koptu, Istanbula geldiginde ilk gittigi Metropol (tam olarak bilemem ama bir Amerikan Hastanesiydi) hastanesi parmaginin tekrar dikilmesi ve o parmagin denizde cok kaldigi icin hayati bir tehlike bile olacagini anlatmistir Doktorlar. Yani o parmak yeniden dikilir, orasi sorun degil ama ileri zamanda kandan dolayi hayati tehlike oldugu icin bu operasyonu desteklemiyoruz demisler doktorlar. Bunun üzerine Fatih Terim düsünmeden baska bir Hastanede baska Doktorlara parmagini taktirmis. Riski göze alarak. Hincal Ulucun Yorumu: Bu bir liderlik gösterisidir, okullarda ders verilecek nitelikte liderlik gösterisidir. Durusdur fln filan agiz ishali olmustu. Yani demem oki: Fatih Terimin bir parmak icin ölme riskini göze alip bunu aptallik, delilik olarak nitelendirmiyor, ama liderlik diyor. Böyle bir adamdan ne beklersiniz?

Suat dedi ki...

GS ve Fener uzerine yorumları gayet iyiydi..

işler zaten kotu gidince cok da cekilmez bir adam olmuyor :)

Ozan dedi ki...

bu salak xaviye futbolcu değildir diyecek kadar beyinsiz hiç beyni olmadı ki çalışsın :)

Hakan Özkan dedi ki...

Sende Trabzon'u 12 kişi çıkarmasan iyiymiş. Tamam bence de hücum takımı çıkan ama 2 Burak birden fazla:)

Jordi Metal dedi ki...

Hıncal'a herkes korkak.

Adsız dedi ki...

Kusun Hıncal kininizi. Şu medyada tabelacı olmayan tek adam nerdeyse. Alayınız tabelacısınız lan!

Adam Alanzinho niye yoktu diyor. Burak,Umut kötü oynadı bunlar niye sahada tuttun diyor.Yenik durumdayken defans oyuncusunu niye alıyorsun diyor.

Mnatıksız mı aq!Git kendine taktır beyin asıl.

koala dedi ki...

@ Adsız; lan oğlum sen ne tür bir dalyaraksın, her haberin içine girip mal mal yorumlar yapıyorsun. Alanzinho'nun transfer olduğu günden beri kurtardığı maçı hatırlıyor musun? Ne kadar sik kafalı varsa beni bulur zaten.

Ozan dedi ki...

@Adsız adam ne zaman konuşuyorsa br takım teklemiş oluyor mesela galatasaray geçen sezon başı estirirken eskişehir maçında 1-1 berabere kalınca başladı herif rijkaard futbolu bilmiyor adam değil futbolcuları rijkaard bitirdi şudur da budur gördük neler dediğini tamam biz tabelacı olalım ama sende gözlerini aç be kardeşim herif olumsuzluk bekliyor sallamak için yada herkesin hoşuna giden şeylerin kıskançlık yada başka bir duyguyla karalamaya çalışıyor ama sen bunu görmeyip yalanlara inanmak istiyorsan git hıncalla tatmin et kendini kendini kandırmış olursun yani sonrada dersin aa yalanmış bunlar