14 Mart 2011

Hepimiz Kewell'a veriyoruz haberin yok lan!


Galatasaray'ın temel sorunlarından biridir, bu Oğuz Altay denen tip ve başında bulunduğu sikindirik taraftar grubu.

Bu adamı televizyonlara çıkartıyorlar, Galatasaray'ın durumu hakkında racon kesiyor. "Kewell yakışıklı ve karizmatik diye mi seviliyor?" türünden, ilkokul çocuklarının bile aklına gelmeyecek cümleler kuruyor.

Bunlara mikrofon uzatıyorlar, televizyonlara çıkartıyorlar, haliyle bunlar da kendilerini bir bok sanıyor. Herif Galatasaray taraftarının tamamı hakkında söz sahibiymiş gibi atıp tutuyor. "Bilmem kimi severiz", "Yeter artık buramıza geldi", "Para verdik kombine aldık" v.s. v.s.

Kimsiniz siz de bu takım hakkında karar alma mekanizması gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum. Altı üstü taraftarsın, hepsi o kadar.

Gerçi benden üstün meziyetlerin var. Para vermeden kombine almak, yöneticilerin elinden bilet alıp karaborsada satmak, sağda solda milleti tehdit etmek, televizyonlara çıkıp racon kesmek gibi. Bu konularda haklarını vereyim arkadaşların...

Arkadaş "Başkan istifa etmeli" diye çırpınmaya başlamış. Bunlar cin gibi akıllı adamlar, rüzgârın nereden estiğini, neye ve kime göre estiğini iyi bilirler. Bilirler ki, çeşmenin başını tutmuş adamlar olarak su kesilmesin diye. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba, tribünler 'istifa' diye bağırırken, insanları susturmaya çalışan, tepkileri absorbe etmek için tribünlerde bulunan.

"Arda'yı çok seviyoruz" diyor programda. Arda hakkında besteler yaptıran, aleyhine küfrettirenler bunlar değil mi? Bu kadar mı salak sanıyorlar herkesi.

Ama bu konuda da haklı adam. Yanlarında aptal herifler taşıyınca, herkesi o aptallardan sanıyorlar.

Sporda Şiddet Yasası tartışılar, bunları TV'ye çıkartırlar. Lan zaten var olan şiddetin nedenlerinden biridir bu adamlar. Şu Ali Sami Yen'deki meşhur sulu geceyi, organize edenler bizzat bunlar. Bunlar mı şiddeti engelleyecek?

Yapılacak şey çok basit aslında. Bu heriflerin ve çevresindeki asalakların banka hesaplarını kontrol edeceksin, hepsi bu. Başka yapacak bir şey kalmaz.

Galatasaray'ın içine düştüğü durumda, söz sahibi olduğunu sanan bu tiplerin acilen ortadan kaldırılması gerek. İsim Oğuz'dur, Ahmet'tir, Mahmut'tur fark etmez.

Seyircisin sen adam gibi seyirciliğini bileceksin. "Kombine almış!" Sen para verip kombine aldıysan, ben sokaktan çevirdiğim ilk yüz kişiye loca alacağım, anasını satayım.

"Harry Kewell sırf yakışıklı karizmatik olduğu için mi seviliyor?"

Evet bütün Kewell sevenler olarak, haftanın belli günleri evine gidip veriyoruz hatta eşinin yokluğunu belli etmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Antrenman aralarında Florya yolunu tutup, soyunma odalarında veriyoruz Kewell'a.

Kimimiz yelpazeliyoruz, kimimiz masaj yapıyoruz. Kimimiz de vericiyiz...

Ya bir rahatsız mısınız anlamıyorum ki.

Haaa ama bu açıklama yarın öbür gün Kewell'ın yuhalanacağının kanıtıdır. Fenerbahçe maçında bekliyorum.

Ümit Karan gibi size binlerce bilet dağıtsa, baş tacı yaparsınız değil mi? Adam sizi mamalamıyor, derdiniz o. Bizde taraftarın yabancı futbolcuya çok çabuk sırtını dönmesinin nedeni budur.

Şu herifleri tv'ye çıkartanların da ta geçmişini sikeyim. Ama tabii Serhat Ulueren ne kadar adam ki, programa çıkarttıkları o kadar adam olsun.

Siz gidin tenis kulüplerinde takılın (!)

8 yorum:

Ozan dedi ki...

ultraslanı kewell sikmiş burdan onu anlıyoruz :D

ozdmroz dedi ki...

Ya tamam bunlar çapulcu da, Serhat Ulueren piiçine ne oluyor, hele Ahmet Çakar'a sırf reyting uğruna bunlara söz veriyorlar. Adama bak ya çıkmış ahkam kesiyor Galatasaray hakkında. Alpaslan Dikmen'den sonra bu grup bozulmuştur.

kaptan dedi ki...

hayatin her alaninda oldugu gibi bu fasistleri yillardir besleyenler gunu geldiginde karsiligini alir, bizlerde klavye basinda atar tutariz bizim en buyuk sorunumuz ne biliyormusun orgutlenememek bu davalar ugrunda yanamamak yanan insanlarin yaninda yer alamamak hep uzaktan teraneler uydurmak adamlar 10 senedir orgutlendiler ne kadar capulcu ne kadar uyusturucu hapci fasist varsa surekli yanlarinda kiralik katil gibi dolastiriyorlar ozelliklede mac siralarinda bu orgutsuzluge karsi bunlar basimiza geliyor bu tipler cikar galatasaray taraftarini temsil ettigini soyler bizde bakariz hepimize gecmis olsun..

Adsız dedi ki...

Ben Ultraslan'da Oguz Altay'i kritik ettim ve mamalarinizmi kesildide ISTIFA diye bagiriyorsunuz dedim.... Hayat boyu IP numaram mühürlendi;-)))))

koala dedi ki...

@ Adsız; sen yine IP numarasının mührüyle yırtmışsın, milleti ölümle tehdit ediyorlar

Unknown dedi ki...

son maçın sadece ilk yarısını izledim ve o maçt kewell'in hücum hattına nasıl katkı sağladığını görmemek için futboldan hatta dünyadan biraz uzak olmak gerekir. bunun yanında sürekliliği olmaması yani sakat olması yüzünden takım istediği verimi kendisinden alamıyor. buna sanırım kimse bir şey diyemez. ama yakışıklı vs. olmasından dolayı diyorsanız messi kovun lan dünyadan:))

ha kızlar filan sırf bu yüzden seviyordur. normal. bir de ne bileyim her zaman taraftar gruplarından uzak durmuşumdur ben. hayatta da böyle olduğumdandır. neyse keşke şu salak programları kimse izlemese.

not: dönmüşsün, zamanında bir şey diyemedim kusura bakma. saygılar.

Turan dedi ki...

Geçen sene yazmıştım ben Nonda kalsın Kewell gitsin diye. Nonda nasılsa yuhalanıyordu bari Kewell efsane kalırdı diye. Galatasaray'da bazı şeyleri bilmek için müneccim olmaya lüzum yok. Birkaç sene forumlarda takıl, tribüne takıl çözüyorsun olayı. Misimovic'i 6 ay sonra sittir ederiz dediğimde niye öyle diyrosun dediler bana. Eee amk sizin yüzünüzden olmasın...

madamoz dedi ki...

Ben bu yazını görmemiştim.Kewell'ı her gün özlüyorum bi geçmişe bakayım dedim.O gün bende sıkı sövmüştüm bu herife 1 hafta bozuk gezdim.

Nefret ediyorum bu Ultraslan'dan Şakşakçılar.

Görmüşken yorum yapayım dedim.O gün sonrası biri yazsada yorum yapsam diye geçirmiştim.İçim içimi yemişti.Sen yazmışsın da ben görmemişim demek X