5 Mart 2011

Orospu çocuğu sayısı artıyor


Buna ne demek lazım bilmiyorum.

Hamile hayvanları kesmişler. Tabii karınlarından ölü buzağılar çıkmış.

Bir insanı, insanlıktan çıkartan para hırsı böyle bir şey olsa gerek. Kimi para için kendisini satar, kimi de böyle hamile hayvanları katleder.

Bu ülkede ne kadar çok orospu çocuğu varmış. Sayıları gün geçtikçe artıyor.

Umarım ölü çocuklarınız olur.

Nasıl bir his, o zaman öğrenirsiniz.

10 yorum:

Unknown dedi ki...

öff be abi!

bunu yapan nasıl bir ruh halindedir?

aman be aman be...

fabianernst dedi ki...

nerede yapmışlar bunu hangi şirket ve hangi il acaba ? şerefsizler ya ...

Adsız dedi ki...

Çok Merhametli insanımdır ama Yemin ediyorum bunu yapanları kıyma makinesine koysalar gram acırsam Şerefsiz evladıyım.

Alper dedi ki...

Sektörün içinden biri olarak bu şerefsizliğin çoktan beridir sıradan algılanan bir durum olduğunu söyleyebilirim.

gp maksimov dedi ki...

burada suctan kendini sorumlulu tutmama durumu var. et tuketen herkes bu vahsetten sorumludur! Post sahibinin beslenme aliskanlikalrini bilmediim icin uzatmiicam ama bu goruntunun gebe olmayan bi hayvanin entegre et tesisinde oldurulup satilmasindan cok ama cok daha vahsi oldunu zannetmiyorum. bu halti yiyen zerzavatlar da ayni seyi dusundukleri icin gece rahat uyuyorlar zaten.

Alper dedi ki...

@gp maksimov
et tüketmekle bu vahşetin ne alakası var?
o zaman ot da canlıdır ot da tüketmeyelim?
ne dersin?
Abartmayalım saçmalamayalım.

Ozan dedi ki...

@gp maksimov kusura bakma ama bu ne salakça bir bakış açısıdır ben et yerken bunlarımı düşünücem sonuçta ihtiyacım sevmeyenler var biliyorum olabilir ama şuradan baksan olaya ben yediğim hayvanın hamile olduğunu hamile hamile kesildiğini nereden bilicem marketten veya kasaptan alıyorum kusura bakmada hamile hayvanı kesip etini satmak benim suçum değil onların suçudur

gp maksimov dedi ki...

et yerken bunlari dusunun demiyorum, et yemeyi dusunun diyorum. Dunyada vegan/vejetaryen hareket almis yurumusken sol tandasli bu sitede "bu ne yea, sacmalik yea" diyen degil de, ne demek istedin diyen adamlar beklerdim.

Alenen soyluyorum, hayvanlari oldurmek icin beslemek, toplama kampindan hallice yerlerde itip kakarak oldurmek vahsettir! entegre et tesisleri icin harcanan tahil miktari ile o ugruna aalar gibi yapip aslinda siklemedigimiz afrikanin aclik sorunu cozulebilecegini artik heskes biliyor.

sektorden arkadas anlatsin bunlari bize, sonucta o bu isin uzmani...

Adsız dedi ki...

Otlarin sinir sistemi yoktur bu nedenle aciyi algiayamazlar. Hayvanarin ise aynen bizim gibi sinir sistemi vardir ve aciyi aynen bizim gibi algilarlar.

Adsız dedi ki...

Bakın arkadaşlar.Et yemekle Hamile hayvanı kesmek farklı şeylerdir.Et yemeyi pek sevmiyorum ama, yinede hamile hayvanları kesenler yemiyorlarsa günah işlemek için hayvan kesip yemezler.Onları yapanlar günah nedir bilmez.En sonunda onu yapanlar ölünce Allah tarafından cehennemde yanar.O zaman anlarlar anyayı konyayı