22 Temmuz 2011

Brain special series


Son sözümüz Fenerbahçe: 34.95 TL



Başkan T-shirt: 10 TL



Beyin özel seri: Kesinlikle bedava olmalı.

Umarım kandırıldıklarının, sağılır inek pozisyonuna getirildiklerinin farkına varırlar. Ne yazık ki, şu utanmazlık bile ranta çevrilebiliyor, bunun üstünden para kazanılıyor ve insanların duyguları ile oynanıyor.

Haaaa şimdi çıkıp biri "Sana ne?" der mi? Derse de umrumda değil. Zamanla ayaklar yere basacaktır diye umut etmekten başka bir çare görünmüyor.

7 yorum:

juvenal dedi ki...

sanane lan sanane. sen takımını yazsana. git bak son attığın postlara. hepsi fenerbahçeyle ilgili. kimsin sen nesin. galatasaraylı mısın anti fenerbahçeli misin. tshirtu de aldık maskeyi de taktın. SANANE.

koala dedi ki...

@ juvenal; lan oğlum sen niye asabiyet yaratıyorsun? "sana ne lan sana ne" demişsin ya, sana ne lan benim ne yazdığımdan, sana hesap mı vereceğim? kaldı ki, yazdığım son 20 yazının sadece 4'ü fenerbahçe ile ilgili.
haa sen sikilmeye razıysan kulübün tarafından benim itirazım olmaz, gönül rahatlığıyla sikilebilirsiniz.

WarBlood dedi ki...

Harbi mal bu juvenal...

temel reis dedi ki...

haha bu juvenal malı buraya da mı dadanmış. papazınçayırındakilerin götünü yalamaktan ne yapacağını şaşırdı sağa sola saldırıyor. ulan burası adamın kişisel blogu istediğini yazacak tabi ne angut bi adamsın sen ya.

Tanita Tikaram dedi ki...

Anlamak mumkun degil... Her ne kadar Fenerbahce'nin dustugu durum son derece uzucu olsa da, sapla samani iyi ayirmak lazim. Fenerium son 2 haftadir deli gibi forma, t-shirt, kukuleta satti. Aziz Yildirim diye aglayan yakaran binlerce adam ortalikta dolasiyor.

Sanirsiniz FB sutten cikmis ak kasik. Aziz Yildirim gibi kendi futbolcusunu dovdurmus bir adamin saibeli bir ise bulasmasi mumkun degil.. Ne de olsa vatana millete binbir faydasi olmus bir adam. Fenerbahce icin Kizil Deniz'i ortadan ikiye ayirmis neredeyse...

Yazarin belirttigi gibi bu isten karli cikan tek taraf forma vesaire satisindan dolayi dukkana para sayma makinesi alma noktasina gelen Fenerium (Kigili, ve uzantilari)..
Onun disinda taraftar, kulup, futbol federasyonu, Digiturk'ten bilmem neye kadar yayincilar, basincilar, kisacasi Turk futbolu ve altindaki her turlu kurum kurulus inanilmaz zarar gordu, gormeye devam edecek.

Akli selim olmak lazim. Olaylar yatistiktan sonra herkes ne olup bittigini daha iyi gorecek.. Don lastigi gibi tepkileri, protestolari uzatmaya gerek yok. Hukuk devleti miyiz? Evet.. O zaman bir susun da yargi ve karar organlari konussun.

Saunders82 dedi ki...

Juvenal Aziz Yıldırım şişme bebekleri çıkıyormuş sizin taraftarların yoğun isteği üzerine her eve Aziz Yıldırım şişme bebekleri gelecekmiş, Fenerium para da almayacakmış. Şişme bebek dediysek üzerinize alınmayın biblo yahu zuhahahahahahahahhahaha

hagininsolayagi dedi ki...

Bu juvenal bana da dolandı bi ara, kendi haline bırakmak lazım.

Neyse, bu "darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe" yazan tişörtü bugün İzmir Agora AVM önünde bir elemanın üzerinde gördüm, yanımızdan geçtikten sonra geberdik gülmekten. Bunlar normal değil yemin ederim, kafalarında birer tahta eksik.