22 Ağustos 2011

Yorumsuz 'Playoff' yorumu





8 yorum:

Adsız dedi ki...

süpermis.hahahah

Adsız dedi ki...

hahaha iyiydi

ama keşke playoff yazısı üstte olsa daha iyi olur .

koala dedi ki...

@ Adsız; haklısın hiç düşünmemiştim. çok sağol

Adsız dedi ki...

Tabi MAA seçilsin diye kıçını başını yırtan ama istedikleri kararları almadı diye şimdi tu kaka ilan eden tüpçü ve kıçı başı heryeri ayrı oynayan(bkz. önce kulüpler birliğinde konuşup sonra aksi yönde açıklamalar şaka gibi) cincon yönetiminede burda orospu çocuğu olduklarını es geçmeyelim...

Ligin 2. yarısı oynandığında -ulan gene gitti şampiyonluk bari fener şampiyon olmasın- diye ona buna aşçıya bahcıvana yatan cincon sekiztaş hamsiler bu duruma eminim bozulmuşlardır.

Bencede çok saçma bir uygulama ama önce aynaya bakıp -bizene fenerden biz önümüze geleni yenmeye çalışırız- diyen bir futbol iklimi, takımlarımız varmı ona bakalım....

koala dedi ki...

@ Adsız; Önce rakibinin ismini düzgün söyleyeceksin. Cincon nedir? Cidden soruyorum bunu, nedir? Sekiztaş, Hamsiler? Nedir bunlar, hakikaten açıkla bana.
Şu 3 fotoğrafta eleştirdiğim şey Fenerbahçe değil ayrıca, TFF'nin götünden uydurduğu play-off sistemidir. Zaten uygulayamayacaklar da.

Adsız dedi ki...

Cincon=GS, Sekiztaş=beşiktaş, hamsiler=TS

İşte bende diyorumki kardeş sezonun ikinci yarısında fener şampiyon olmasın diye ona buna yatan takımlar olmasın diye adam mecburiyetten uydurdu böyle bişi..

yemin ederim kaç aydır söylüyorum. TS 82 puan alacak kadar kaliteli bir takımmıdır?. Nerdeyse fenerbahçenin şampiyon olabilmek için 102 puan almasını gerektirecek bir futbol iklimine doğru gidiyoruz.
Adam bunu engellemek için böyle birşey uydurmuş. Ki bencede tutmaz ama...

Adsız dedi ki...

Süper Olmuş, Tam Tan'lık bir Manşet :)

Let's Kick Finirbahciliis Out Of Internet

Ozan dedi ki...

@Adsız : senin gibi mallar lütfen işgal etmesin burayı normal hayatta senden çok var zaten buradan siktir ol git bari.