17 Kasım 2011

MAA klasiği



Az zamanda çok işler beceren (!) ve futbolu siken bu şahsiyetten eylemlerini sürdürmesini bekliyoruz.

Taraftarsız futboldan sonra, ağırlık topuyla futbol, stadyumsuz futbol, kale direksiz göz ayarı ile futbol, ofsaytsız-penaltısız futbol gibi çığır açabilecek konularda atılımlar bekliyoruz.

Şike-teşvik de yasallaşsın.

Lan siktiniz futbolu, siktiniz...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu futbolu sikenler bunlardan önceydi aslında...Tüm takımlarda senin gibi futbolu iyi bilen ama fanatizm düzeyinde yaklaşıp diğer takım taraftarlarını siken çok godoş var...Bu hale gelmesinin asıl nedeni sizin gibiler...Bu konuya bile aynı mantıkla yaklaşmışsın...
Hadi şimdi de bana giydir...Küfürlerin her zaman fikirlerinin önüne geçiyor,yazık ki ne yazık...

koala dedi ki...

@ Adsız; futbolu bundan öncekilerin sikmediğini söyledim mi? böyle bir şey duydun mu benden?
haklısın benim gibiler yüzünden futbol böyle. ben bu hale getirdim. mantığı sakat bir adamı takip etmekten, okumaktan vazgeç. küfre gerek yok.

Adsız dedi ki...

Düzeyli cevabın için teşekkürler.
"mantığı sakat bir adamı takip etmekten, okumaktan vazgeç"
diyorsun ama senin bir de öbür yüzün var,o yanını terkedemem ;)
Dediğim konularda sevişeceğiz,bu konularda kapışacağız artık ne yapalım.

koala dedi ki...

@ Adsız; tamam :) küfür etsem düzeysiz olacaktım değil mi? ama şöyle yanıt vereyim futbolu son 20 yıldır yönetenler ve futbolun unsurları bu oyunun ağzının sıçılmasına neden oldu. benim için haluk ulusoy'un da bu adamdan bir farkı yok

Adsız dedi ki...

Sen bence konuşma ya da yazışmalardan sıkıntılı bölümü alıp işlemeyi seviyorsun.Benim düzeyli demem cevabınla ilgili idi sen ise direk kişiselleştirmişsin.Küfür etseydin düzeysizlik o anki yazın,hitap şeklin için söylenmiş olurdu.Bence sen oldukça düzeyli,sorumlu,haklı ama güçsüz olan durumların sancaktarlığını yapan birisin ve belki de bu tür durumları içine sindiremediğinden ve ayyuka çıktığından ve de tüm yöneticilerin basiretsizliğinden küfürle pekiştiriyor ve rahatlıyorsun...
Duvar senin ister slogan at ister işe...Sevgiler...

M.Cagdas dedi ki...

Futbolu siktiniz lafi tam olarak dogru degil bence, zira ulkeyi siktiniz daha dogru olur. Ulkede su anda duzgun isleyen herhangi bir kurum var mi? Futbolun duzgun olmasi nasil beklenebilir? Futbol sadece ulkenin genel isleyisinin bir alt kumesi.

Dunya uzerinde ulkesi bu kadar sikik durumda olup da futbolu cilgin atan bir ulke var mi? Ben bilmiyorum.

Hadi onu da gectim, dunya uzerinde spor kulturu bu kadar dusuk olup da futbolu iyi olan ulke? Bakalim basarili ulkeler olimpiyatlara kac sporcu gonderiyor, biz kac.
Bu ulkede gercek anlamda bir spor kulturu yaratilmadikca futbolda kalici hicbir basari saglanamaz.

oğuzhan dedi ki...

Dunya uzerinde ulkesi bu kadar sikik durumda olup da futbolu cilgin atan bir ulke var mi?

uruguay var dostum

M.Cagdas dedi ki...

Istisnalar kaideyi bozmaz :) Ayrica da ben bunu soylerken istikrarli bir basaridan sozetmistim, Uruguay'in fii tarihinde aldiklari dunya kupalarindan sonra bugune kadar bir basarilari yok bildgim kadariyla, yeni yeni biryerlere geliyorlar, ne kadar kalici olacagini gorecegiz.