2 Eylül 2012

Ayıp



Sabah ilk okuduğum haberdi, Necati'nin ayrılma kararı. Kadro açısından karar tartışılır ancak yapılan ayıp tartışılmaz.

"Kendisi gitmek istediyse" ile başlayan ve sonuna eklemlendirilecek her türlü cümle sonuna da katılmıyorum.

Ayıp oldu hem de çok ayıp.

Tribündeki birtakım itler seni sevmese de, biz seni seviyoruz.

Teşekkürler Necati...

8 yorum:

Barakuda dedi ki...

her olayın yangın yapılmasına feci şekilde uyuz olmaya başladım artık abi ben.. vefasız gs'den tutun bilmemneye kadar herkes sövüyor..

elmander burak umut.. bunlar takımın ilk 3 forveti.. necati de biliyor ki kendisi hem yaş hem fizik hem beklenti açısından "doğal olarak" 4. sırada.. yani çok az forma şansı bulacak.. baros'un da 5. olduğunu özellikle belirtelim.. e şimdi bu adam hayatının belki de en iyi dönemini geçirmiş burada.. tekrardan ulaşabileceği en üst seviyeye ulaşmış.. beklentisi ne ki artık? doymuş bir adam necati.. bundan sonra da kulübede beklemeyeceği bir takıma gitmek istemesi gayet doğal.. kaldı ki galatasaray'dakinden daha az kazanmayacak deniyor.. neden illa galatasaray onu kovmuş gibi algılanıyor durum? geçmişte birçok vefasızlık oldu, bunları herkes biliyor ancak bu olay yüzünden yangın yapmanın da bence alemi yok..

cihan dedi ki...

cok ayip. kullan at. hic olmadi hic yakismadi.

blowjoe dedi ki...

galatasaray' da bu vefasızlık olayı var malesef.yıllardır olağan ve uzun yıllar boyunca olacak gibi. hakan şükür gibi adamları baş tacı yaparlar. ergün gibilerini, necati gibilerini ise böyle harcarlar. necati'ye de helal olsun çıkıp tek bir kötü kelime etmedi. aynı şekil baros'a yapılanlarda ayıp. klube bu saatten sonra pek bir katkısı olacağını sanmıyorum ama oyuncuyu göndermek için yıpratma politikası uygulamak nedir ya. herşey naddiyat ile ilgili olmamalı. bazen klübün çıkarlarını düşünmek değilde maneviyatta önem vermek gerekiyor kanımca.

hagininsolayagi dedi ki...

Yemin ediyorum dün o kadar üzüldüm ki Neco'nun gitmesine gözüme uyku girmedi. Sabahın köründe gözler balon gibi gittim işime gücüme.

Yazık ediyorlar, kendi gitmek istediyse eğer ben bir şey bilmiyorum. Neler gördük neler işittik harbiden asaplarım bozuluyor.

Necati umarım jübilesini bizde yapar. Yolu açık olsun, vurduğu gol olsun.

Adsız dedi ki...

bu transferi ben istedim. harika bir 6 ay geçirdim. başta fatih hoca olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. böyle olması daha güzel olacak. antalya'dan 500- 600 bin dolar alacağım vardı, galatasaray için feda ettim. yaşadıklarımızı düşününce 1 milyon da olsa bırakırdım hiç mühim değil. her dakikasına değdi.

necati ateş

bunun üzerine yorum yapanda art niyet ararım.

koala dedi ki...

@ Barakuda; yangına vermek değil ama bana sorarsan şık olmadı bu hareket. yarın Elmander, Burak sakatlansa oturur ağlarız. kendisi feda etse de, bizim feda etmememiz gerekirdi. yine de kendi seçimidir, daha fazla konuşmamak lazım

Tanita Tikaram dedi ki...

Ha, bu sabah Necati'nin dun katildigi spor programinda (hangisi unuttum) yaptigi aciklamalar vardi gazetenin birinde.
Soylediklerini okuyunca saygi duydum, son derece mantikli ve duzeyli sekilde hem GS'ye basarilar dilemis, hem de kendi yolunu cizmis. Kimseye cikip camur atmamis, soyle oldu boyle oldu deyip aglamamis. Bence iyi etti acikcasi, cunku Elmander, Umut ve Burak muhtemelen oncelikli adamlar olacak forvette. Yasi da bir iki yil daha kenarda beklemeye musait degil. En azindan dandik bir Anadolu takimi yerine hedefleri olan, ve is yababielcegi onemli bir kulubu secmis.. Kalben basarili olmasini diliyorum, hatta Eskisehir-GS macinda bize gol atarsa yemin olsun uzulmeyecegim.
Son olarak Neco'nun soylediklerinde beni en fazla etkileyen, ikinci gelisinin cok kisa ama cok anlamli olmasi ibaresiydi. Yolun acik olsun Necati Ates!

cihan dedi ki...

yalniz necati takdir edilesi bir insan. istese takimda kalip, sezonda 5-10 maca cikip, parasini alip, galatasaray gibi bir kulupte olmanin tadini cikarabilirmis. demek ki; azmi ve hedefleri bitmemis. tebrik ediyorum necatiyi. galatasaray tarihinin en delikanli yerli futbolcularindan biridir. benim icin efsanelerden biridir.