12 Kasım 2009

Sportif Cümleler mutlaka okunmalı


Daha önce, bir benzerini stereotypeball için yazmıştım.

Sportif Cümleler'i okumayı çok seviyorum. Sporun birçok dalından başlıklar bulabilmek mümkün. Söyleyeceğini kıvırmadan, evirmeden-çevirmeden söylüyor. Sadece üstteki Kewell fotoğrafları için bile girilip, bakılmalı...

6 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Çok teşekkür ediyoruz bizlere gösterdiğiniz ilgi için. Gerçekten büyük gurur duyduk, sizlerin bu desteği bizleri yüceltiyor.

koala dedi ki...

@ Burak, çok resmi yazmışsın :) Siz-biz gibi kavramlar bünyeye oturmuyor, haber vereyim... Cidden gayet güzel, aynen böyle devam...

Burak Eren dedi ki...

Teşekkürler :)

Doruk dedi ki...

Sıkı bir Sportif Cümleler okyuucusuydum ama sanırım onlarla bambaşka maçlar seyrediyoruz. Maç sırasında takımın en kötüsü olan topçuyu, iki kelam değil 'cümleler'le hataları anlatılacak topçuyu göklere çıkarıp, sahanın en iyisinden de bahsetmiyorlar. Sanırım Glascow'un maçlarını takip ediyorlar.

koala dedi ki...

@ Doruk; maç değerlendirmeleri çoğu kez kişisel yargılardan ötürü farklılıklar taşıyabiliyor. Açıkçası, maç değerlendirmelerini hiçbir blogda o anlamda değerlendirmem. Farklılıklardan ötürü seviyorum Sportif Cümleler'i. Birçok spor dalına dair söyleyebilecek kelamları var, bu bana yetiyor.

Burak Eren dedi ki...

@ Doruk;

Maç yorumları kişilere göre değişiyor bana göre. Herkesin farklı bir görüşü var. Mesela Sportif Cümleler'de Serap'la ben yazıyoruz ve bizimde futbol görüşümüz bazı konularda çok ayrılıyor. O başka bir yazıda başkasını övüyor, ben başkasını. Bu farklılıkda insanların bana göre hoşuna gidiyor. Kişisel görüş o maç yorumları :) Ben hakkı olanın hakkını vermeyi seviyorum.