14 Aralık 2009

Herkes silah kullanabilir


Dün Beyoğlu'nda 'kendini savunan bu vatandaş'lardan 2'si tutuklanmadı. Bir diğeri ise başka bir suçtan arandığı için adliyeye gönderildi.

Adaletin yerle bir edildiği Türkiye'de eğer herkes kendi adaletini (!) savunacaksa ve eğer kendi adaletini savunanlar ellerini kollarını sallaya sallaya gezeceklerse, bundan sonra herkesin silah satın alma, bu silahı taşıma ve kullanmak konusunda hiçbir izin ve belge olmadan bunu yapabilirler.

Bu iki insanın serbest bırakılmasında verilen mesaj şudur: "Silah doğrultabilirsiniz, hatta gerekirse bunu kullanabilirsiniz de ancak kime doğrulttuğunuz ve sıktığınız çok önemli."

Bu kişilerin tutuklanmaması yarın bambaşka olayların gerçekleştirilmesinde, cesaretlendirici bir fişek olacaktır. Kaos ve yıkım ortamı için hazırlananlar emin adımlarla yollarına devam ediyor.

1 yorum:

Saunders82 dedi ki...

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=969169&Date=14.12.2009&CategoryID=77

Normalde üniversite öğrencileri bir yerde toplanıp gösteri yapacak olsalar hadi onu geçtim ne olduğunu hatırlamıyorum İstanbul Üniversitesinde 2007 yılında bir polis ordusu geldi hayatımda öyle bir şey görmedim. 200 kadar polis sıraya dizildiler otomatik tüfekleri ellerinde ve hepsi abartmıyorum "Robocop" tan farksızdı. Yüzleri vücutları tam koruma altındaydı.

Şimdi bu Robocop polisler üniversite bahçelerinde rahat-hazır ol yapabiliyor da, belli bir örgütün yandaşları molotof kokteylleri ile ellerinde esnafın dükkanlarını yakmaya çalışırken neredeler acaba? Yoksa onlar da baskı altında mı acaba? Yukardan emir mi geliyor da bu olayların önüne geçemiyorlar? Şu an da DTP yandaşlarının yaptıkları şey hala daha sabır gösterip sokağa çıkmamış ülkücüleri sokağa çekip ülkeyi karıştırmak. Umarım bu aralar Bahçeli falan ölmez(!)