7 Ocak 2010

AA'da kimler çalışıyor?

Aşağıda göreceğiniz metin, Anadolu Ajansı tarafından geçilmiştir. 7 yıllık AKP iktidarının çiftlik haline getirdiği kurumlardan birinin AA olması gerçekten de vahimdir. Kimbilir, devlet kurumlarının nerelerinde, kimler çalışıyor. Düşünmek bile korkutucu. Daha korkutucu olansa bu adamların maaşı, eşek gibi çalışan insanların vergilerinden ödenmesi.

Kimler, nasıl ve ne şekilde burada çalışıyor bilemiyorum ama bu metni yazanın ilkokulu bile bitirdiğinden şüpheliyim.

Uyarı: Tashihler (yazım hataları orijinaldir, takım isimleriyle oynanmamıştır)

Orijinal haberin metni: Adı İngilizlerin dünyaca ünlü futbol kulübü Manchester Unidet ile anılan Brezilyalı genç yetenek Douglas Costa, Ukrayna’nın UEFA Kupası Şampiyonu Sahtar Doneck takımı ile anlaştı. Sahtar’dan yapılan açıklamada, gelecek vadeden ve dünya futbolunun yeni yıldızı olarak bakılan Douglas Costa’nın Brezilya’nın Gremio Kulübü’nden 12 milyon avroya satın alındığı, bu futbolcuyu daha fazla bir meblağa başka bir kulübe satmaları halinde Gremio’ya yüzde 15’lik bir gelir ödeneceği bildirildi. Manchester Unidet, Douglas Costa’yı geçen yıl yaz aylarında transfer etmek istemiş, ancak futbolcunun bonservisinin çok pahalı olması nedeni ile vazgeçmişti.

6 yorum:

Saunders82 dedi ki...

Sen bugün doğal gazın açılması için "09.00 -12.00 arası" İGDAŞ'tan gelecek olan ve gelmesi için 2 saat buz gibi evde beklediğim sakallıyı görmeliydin! Kendimi yemin ediyorum şeriatla yönetilen bir Arap ülkesinde zannettim. Doğalgazı sakallı arkadaşlar açıyor bu tarafta Suadiye'de bile...

Ayrıca ne zamandan beri devlet kurumlarında insanlar böyle peygamber sakalıyla çalışabiliyor? İGDAŞ'ı da özelleştirmeye çalıştılar ama bildiğim kadarıyla bu karar askıya alındı Danıştay tarafından. Yoksa sırf bu arkadaşları bu şekilde sakal ve türban, çarşafla çalışabilsinler diye mi özelleştiriyor ve bütün vatanı karış karış satıyor bu soysuz AKP?

koala dedi ki...

@ Saunders82; İGDAŞ, belediyeye ait bir kurum olduğu için çalışıyorlar.

akakiyeviç dedi ki...

Valla bugün çok güldüm.Ağlanacak halimize gülüyoruz,ama gülünmeyecek gibi de değilki.

Sen birde şunu dinle.Bizim Türklerden biri ta İspanyaya kadar gitmiş.Orada hiç üşenmemiş Nou Campın kapılarından birine "A.ın oğlu Esteban"yazmış.Ulan nasıl bir mantıktır ben daha hala çözebilmiş değilim.Hadi"gs,fb,bjk..vs. yazarsın anladık da "a.ın oğlu esteban"da neyin nesi :D

İstersen göndereyim fotoğrafı.Blogun köşesine koyarsın NouCamp hatırası diye.Ne de olsa yarı Barçalısın :D

MBC dedi ki...

nasil yane.. burda hata nerde? :)))))
---
arif bey mümkünse banada o resimi gönderebliirmisin? yesilortam@hotmail.de
tskler..!

Unknown dedi ki...

anadolu ajansı son zamanlarda böyle hataları sürekli yapıyor. işin kötü arafı çoğu haber portalı da buradaki haberleri kendi sitelerine koyuyor. işte o zaman durum daha da can sıkıcı. bu arada arif o fotoğrafı bana da bir şekilde yollar mısın? bloga koymak istiyorum. fmuhalifi@gmail.com

koala dedi ki...

@ futbol muhalifi; haber portalı dediğin yerlerde aylık bin liraya yeni yetme elemanlar çalıştırıp tamamen kopyala-yapıştır yapan gençlerle dolu.

Bu insanları eleştirmiyorum aslında, çünkü bunlara her ne pahasına olursa olsun haberi diğerlerinden önce girmek öğütleniyor.

Nasıl ve ne şekilde girdiğin önemli değil. Zaten o yüzden hiçbir haber portalında haber namına bir şey bulunamıyor.

Bu işe gazetede başladım, ilk haberimin gazetee yayımlanması 6 ayı buldu. Ama artık yöntem bu değil tabii