4 Şubat 2010

Türk futbolunun yeni canlısı


3-2'lik lig maçında Kewell'a yaptıklarından sonra dikkat etmeye başladım. Bu arkadaş, herkese benzer biçimde giriyor. Vitesi boşalmış kamyon gibi ve daha da garip olan, kötü niyetli.

Herkesin aşil tendonuna giriyor, bileğine basıyor, arkadan vuruyor. Yediğin ekmek haram olsun, futbolda böyle adamların direkt biletini keseceksin. Tabii, bunu bilerek yaptığını ispat edemiyorsun.

Su testisi su yolunda kırılır, bir gün basıverirler bileğine biter futbol hayatın. Hayvanlığın anlamı yok. Bu işten para kazanıyor o sahadaki adamlar.

Hırsla açıklanacak şeyler değil bunlar. Çünkü bir değil, iki değil, üç değil. Adam olmak, futbolcu olmaktan daha önemlidir. Fakat bunu anlayabilecek beyni var mı, onu bilmiyorum.

5 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Bu oyuncu Yalçın.Bir dönem Galatsaray'da da oynamıştı.Hagi döenmidi yanılmıyorsam.Yarı sezonda maç yapmadan postalandı zaten...
Dediğin gibi de çok psikopat bir oyuncu,topu almaktan çok rakibi kırmayı düşünür...

Mario Jardel dedi ki...

Sedat ağçay denen insan evladını da es geçmemek lazım abi.. Lig maçında dikkatli gözler caner'e nasıl çemkirdiğini, hırsla dolu olduğunu hatırlarlar.. Dün de bu insan oğlu 2-3 tür rakiplerin başaramadığını az daha gerçekleştiriyordu.. bu hırs ne yahu !

koala dedi ki...

@ ksenophanes; evet Sedat'ın Caner'in arkadan bileğine bastığı pozisyon cidden kırmızı kartlıktı

Unknown dedi ki...

Herkese lisans veriyorlar Jo'lar Elano'lar ne yapsın!

MBC dedi ki...

yalcin bu sezon tavan yapti zaten..
ilginc olansa dünkü macta antalyali futbolculara sari kart gösteremiyen hakem.. Galatasarayli futbolculara rahatlikla sarisini gösterdi..

Yalcin´i umarim bir hakem fln görür.. yoksa daha cok can yakar..
ismail güldüren´di sanirsam.. oda bunun gibiydi..