28 Ekim 2010

Fındık kadar beynin var mı acaba?


Volkan Demirel, bugün yumurtlamış. Galatasaray maçında favori gösterilmelerinin kendilerini nasıl etkilediğine yönelik soruya şu cevabı veriyor: Maçtan önce Galatasaray’da hoca değişikliği oldu, birçok şey konuşuldu. Gündem değiştirilmeye çalışıldı, maçın önemini ve konsantrasyonumuzu bozmaya çalıştılar. 10 yıl süren bir geleneğimiz vardı ve bu bozuldu. Maçtan sonra ’Beraberliğe seviniyorlar’ derken bunu anlatmaya çalışıyordum aslında.

Karşı tarafa olumsuz bir yorum yapmak için konuşmadım. Anlatmak istediğim; rakibimiz karşısında ezici bir üstünlüğümüz olduğu ve bunun devam etmesini istediğimdi.

Evet, zaten Rijkaard, Fenerbahçe maçının öncesinde gündem değiştirilsin diye gönderildi. Birkaç hafta sonra geri alacağız. Derbiyi bekledik, derbi bitti. İki bilemedin üç hafta sonra geri gelecek.

Türkiye'de neden futbolcuların birçoğu gerizekâlılardan oluşuyor, ciddi merak içindeyim. Aklını kullanabilen adamlar neden çıkmıyor bu topluluğun içinden? Herifin cevaba bak, "Gündem değiştirilmeye çalışıldı, konsantrasyonumuzu bozmaya çalıştılar."

Bu arada Niang'tan sonra kendisi de sertlikten yakınmış ve şunları söylemiş: "Kasten yapılan, sakatlığa sebep olan bir sertlik varsa bu çok rahatsız edici oluyor. Fenerbahçe, bu sertliklere biraz daha fazla maruz kalıyor. Çünkü çok süratli, çok yetenekli, kanatlardan topu aldığında direkt kaleyi bulabilen futbolcularımız var. Bunlara engel olabilmek için sertlik uyguluyorlar, ancak faul yaparak durdurabiliyorlar ve hakem de buna müdahale yapmayınca futbolcular da olumsuz etkileniyor."

Belli ki, sıraya dizmişler, her gün birini ağlatıyorlar. Gerçi sığlıkla eleştiriliyorum bunu söyleyince ama zerre umrumda değil.

3 yıldır biz yırtınıyorduk, kimse kafasını bile çevirip bakmadı. İşler yolundaydı çünkü kendileri için. Şimdi sakatlıklar çıkmaya başlayınca, bas bas bağırtılar geliyor.

Ayrıca bu gerizekâlıya biri Galatasaray'ın ismini öğretirse iyi olur. Karşı taraf nedir? Ya hakikaten bu zihniyetteki herifler, en büyük rakibimiz diye utanıyorum çok kez.

Herif terbiye yoksunu, ahlâk yoksunu ve aynı zamanda da zekâ yoksunu. Hepsi bir araya gelince kendisini oluşturuyor.

Hep söylüyorum, cidden yetenekli bir adam ama aptal. Beyin yerine ne taşıyor bu familya acaba?

Aslantepe'deki derbi maçından önce Hagi gönderilir mi dersiniz, gündem değiştirmek için?

4 yorum:

Ozan dedi ki...

aa olurmu abi onlar anadolu takımıydı ya o yüzden karşı taraf biz bizans takımıyız böyle zihniyetin içine sıçayım

Ozan dedi ki...

buna bir daha kapak lazım demek ki kadıköyde böyle şeyler olmuyor dedi GSTV kapağı yerleştirdi başkanda çıkıp şunlara diyemiyor ki yıllardır hatta geçen sene kasten barosun bacağı kırıldı yapılmayan ibnelik kalmadı sertlikten mi yakınıyor

şu kapak iyi gelmemiş volkana

http://www.dailymotion.com/video/x93riq_kadykoyde-olay-cykmaz-diyenlere_sport

Allah akıl fikir versin diyim ne diyeceğimi bilemedim ne çabuk ağlamaya başladılar ya

WarBlood dedi ki...

Volkan'ı ciddiye almamak lazım.Bu tür söylemlerde bulunarak aklı sıra ayar verdiğini sanıyor.Bütün bir hafta yavşakça yapılan espriler,iddialı açıklamaların bir yerlerine kaçmasındandır bizim sevincimiz.Yoksa oynanan güzel futbolun karşılığı olan galibiyeti alamamamız üzüntü vericidir.Bu farkı anlamayacak kadar beyinsiz insanlara laf yetiştirmeninde anlamı yok...

Jordi Metal dedi ki...

Sevgili Koala,

Bak aragones Fenerdeyken kaleciler için bunu demiş :)

http://hakanbaysal.blogspot.com/2009/03/kaleciler-aptal-olur.html