7 Aralık 2010

Doğu Perinçek'ten WikiLeaks iddiaları


* 1. KANIT TELEFON GÖRÜŞMESİ*

Telefon görüşmesi, BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan ile İngiltere'deki işadamı Remzi Gür arasındadır. İki kez "20-25 gönder" diyor. Bu para İngiltere'den Amerika'ya nasıl yollanacak? Bankayla yollanacak. Niçin kendi banka hesabından göndermiyor da İngiltere'deki Remzi Gür ile gönderiyor?

*BURS DEĞİL, KENDİ PARASI*

Burada bir yardım talebi yok. Muhasebe müdürüne "gönder" diyor. Tayyip Erdoğan'ın kişisel ödemelerini Remzi Gür yapıyor. Erdoğan'ın banka hesaplarının adresi Remzi Gür. İşte bu Erdoğan'ın hesaplarının yurtdışında olduğunu kanıtlıyor. Hesapların bekçiliği ise mahkemeye düşüyor.

*2. KANIT KRİPTONUN SATIRARASI*

Kriptolarda Edelman kendi devletini bilgilendiriyor. "Senin Eşbaşkanının 8 tane gizli hesabı var" diyor. Aynı paragrafta 8 hesapla birlikte Remzi Gür'den de söz ediliyor. Çocuklarını okuttuğu bilgisi sakat diyor. Gizli kasa olmasının ikinci kanıtı budur. Remzi Gür, Hilal-i Ahmer mi? Çocuğuna 2 milyon dolara 100 metre gemi alıyor. Çocukları okutmak idare amirliği demektir.

*3. KANIT GİZLİ KASADAN RÜŞVET DAĞITMAK*

Remzi Gür, 2007'deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında milletvekillerine rüşvet dağıtmaktan 10 ay hüküm giydi. Remzi Gür işadamı. Gül, cumhurbaşkanı seçilsin diye rüşvet dağıtıyor. Rüşvet amiri. Rüşvetin verilmesi de onun kasa olduğunu gösteriyor.

*4. KANIT GASPEDİLEN KÖŞK KASAYA*

Halis Toprak'ın 140 milyon liralık bir Aslanlı Köşk'ü var. Tam 117 milyon lira eksik bedelle 23 milyon liraya Remzi Gür'e satılıyor. Devlet, gizli kasanın cebine 117 milyon lira koyuyor. Yasadışı hesap böyle olur işte. 117 milyonu çıktı, alır götürür gizli kasaya koyarsın. O kasadan çocuk da okutulur rüşvet de dağıtılır.

*5. KANIT 1 STERLİNE KİRALANAN ARAZİ*

İngiltere'de Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı. Abdullah Gül burayı ziyaret etti ve hizmetinden dolayı Remzi Gür'ü övdü. Arazinin Gür'e ait olduğu söylendi. Tapu kayıtlarına baktık böyle bir şey yok. Örtülü Ödenek'ten para aktarmışlar ve 1 sterline Remzi Gür'e kiralamışlar. Bir kanıt da bu...

*6. KANIT SIRDAŞ HESABI EDELMAN'DA*

5 sene boyunca bu bilgiyi ne bir yazıda ne de bir beyanda kullanmadım. Çünkü kanıtlayamamıştık. Ancak Edelman'ın kriptosu doğruladı. Belgede, "Edelman buz gibi bir ses tonuyla dosyayı muhatabının önüne sürdü. 5 hesapta 7 milyar dolar olduğu yazılıyordu" ifadeleri yar alıyor. Olay artık ispatlanmıştır. Çünkü bizzat Edelman'ın bu "sırdaş hesap" bilgisini, 30 Aralık 2005'de bir kriptoyla ABD Dışişleri Bakanlığı'na da ulaştırdığı ortaya çıkmıştır. Açıklanmayan konu, bu hesapların hangi tehdit ve şantajlarda kullanıldığıydı."

Not: Tamamı mahkeme tutanaklarındandır. Hiçbiri benim iddiam değil ama özellikle Aslanlı Köşk'ün satışı sırasında rakamlar arasındaki uçurum çokça yazılmıştı. Perinçek'in üstüne parmak bastığı nokta çok tutarlı gibi görünüyor.

10 yorum:

ozdmroz dedi ki...

Koala, Yazılarını facebookta paylaşıyorum. Böyle güzel yazıları her aklıbaşında kişi kaçırmamalı diye düşünüyorum.

aksilaz dedi ki...

Ustaca orta oyunu oynanıyor. Amerika tüm dünyada bir takım değişiklikler istiyor yine. Wİkileaks ile bunun adımını atıyor. Türkiyedeki öngörüm ise şu şekilde :

akp iktidarını tekrar tek başına getirebilmek adına bu tip haberler servis edilecek ve sonunda kanıt bulunamayacak böylelikle tekrar mazlumkisvesi altına bürünecek sözde yeşiller. Bunun ilk adımı dahi atıldı. Wikileaks kurucusu ingilterede tutuklandı bile. başbakan o kadar rahat ki senaryoyu önceden okumuş gibi duruyor.

Bence en güzel duruşu bahçeli sergiledi. zaten onların ne olduğunu biliyoruz gibisinden bir konuşma ile wikileaksle fazla ilgilenmediklerinin gösterdi.

Saunders82 dedi ki...

Erdoğan'ın MİLYAR EURO'ları olduğunu sokaktaki çocuk da biliyor artık. Bunun için Wikileaks'e gerek yok. Kaldı ki Wikileaks saçmalıktan başka bir şey değil. Resmen tiyatro oynanıyor arkadaşın da dediği gibi. Asange saçma sapan bir nedenle tutuklanıyor ve durduk yere hiç bilinmeyen bir herife taraftarlık yaratılmaya, sahte bir kahraman yaratılmaya çalşılıyor.

Gündem değiştirmek için resmen dünyaya da bir çeşit global bir ergenekon malzemesi lazımdı işte bunu az biraz başardılar. Gerçi anket yapsalar %50 %50 gibi bir sonuç çıkar bence. Belgeler gerçekte olsa hiçbiri bir anlam ifade etmiyor çünkü çok daha fazlasını insanlar biliyor ve konuşuyor. Eskiden gündem değiştirmek için Michael Jackson'ı kullanırlardı nihayetinde adamı öldürdüler. Medya bu konuları işlerken ABD neyin peşinde ona bakmak lazım!

koala dedi ki...

@ Saunders 82; hay senin Michael Jackson'ına. seviştiniz mi ne yaptınız anlamıyorum ki? nasıl bir Michael Jackson sevgisiymiş bu.

Ozan dedi ki...

@koala ; olmadı abi şimdi bende severim michael jacksonu :D

Ozan dedi ki...

@ Saunders 82; o değilde arkadaşla konuşurken adam hem yapıyor hem götürüyor dedim bana cevabı şu götürüyorsa helal olsun neyse sonradan değişti zihniyeti :D

kaptan dedi ki...

bunlarin hepsi varolan ama bir turlu ispat edilemeyen olaylar ispatida zor ortaya cikar fakat burada onemli bir acik var ustune de buradan gidilir, aslanli kosk satisi bir ornektir arti 1 sterline kiralanan yer bunun ornekleri cogaltilabilir, cunku cok var ustune buralardan gitmek daha akillica, el konulan araziler yakilan ormanlar galataport ihaleleri hilton haberturk binalarinin izinleri calik in arnavutluk gibi paranin olmadigi yerlerde buyumeleri yani son 20 senedir merdiven altindan cikip kocaman kocaman holdinglere donusmus sirketlerin uzerine gidilirse bu 7 milyarlarda ortaya cikar 70 milyarlarda ..

Saunders82 dedi ki...

Olm Michael Jackson'a laf söyleme çarpılırsın. Adam fakirler, çocuklar, doğa ve dünya barışı için durmadan çalıştı. Kliplerini bile üzerine çekti mesaj verebilmek için. Sonuç ne oldu? Ağzına sıçtılar. Şu anda çıplak karılarla dans edip, göt oğlanı gibi giyinip rap söyleyen zencilerden geçilmiyor. Bir de bu zencileri taklit etmeye çalışan beyazlar var. Ne dünya a.q.

koala dedi ki...

@ Saunders82; yemin ediyorum süpersonik malsın oğlum. Michael Jackson'un ta... Anladın işte

Saunders82 dedi ki...

Onu geçte kovanın dolduğunu, motorun artık yağ yaktığını söylemiştim. Bak bugün hem Süheyl Batum'un hem de AKP'li vekile gerekli mesajları vermişler. Helal olsun Ankara Üniversitesi'ne. Umarım İstanbul Üniversitesi'ne, ODTÜ'ye de gider bu vekilimsi şekilsiz omrugasızlar. Oyun daha yeni başlıyor...