29 Aralık 2010

Samsun'un İlkadım ilçesi sapık yuvası mı?


Gün içinde pek çok haber okumak zorunda kalıyorum. Bir süre sonra algı farklı yerlere kayıyor haliyle. Bugün okuduğum bir haberden sonra iyice karar verdim ki, Türkiye'nin en sapıklarla dolu yeri Samsun'un "İlkadım"
ilçesi.

Neredeyse her gün hiç sektirmeden taciz, tecavüz haberi geliyor buradan. Bir gün ara verdiklerine bile rastlamadım. Siz siz olun, Samsun'a yolunuz düşerse İlkadım'a gitmeyin. Götü kaybedip gelme ihtimaliniz çok yüksek.

Buyurun, bakın neler yaşanıyor burada. Hakikaten şaka gibi ama gerçek.

"Samsun'da evden kaçan 11 yaşındaki D.K.'yı erkeklere pazarladığı iddia edilen 38 yaşındaki M.K. ile cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen 3 kişi tutuklandı."

"Samsun'un İlkadım ilçesinde, araçlarına aldıkları kadına tecavüz ve çantasını gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan 4 kişi çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı."

"Samsun İlkadım'da 17 yaşındaki İ.S., 15 gün önce tanıştığı kız öğrenci 13 yaşındaki B.B'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı."

"Samsun'un İlkadım İlçesi'nde 19 yaşındaki G.G., facebook'tan tanışarak arkadaş olduğu 16 yaşındaki F.T.'ye evine giderek tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı."

"Samsun'un İlkadım İlçesi'nde karısıyla aynı yatakta yakaladığı arkadaşını baltayla 10 parçaya bölen 37 yaşındaki Engin Payaz tutuklandı."

"Samsun'da (İlkadım yine) 13 yaşındaki K.A., teyzesinin kızları, 11 yaşındaki M.A. ve 8 yaşındaki İ.A.'ya cep telefonundan porno izlettirip taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan 24 yaşındaki İbrahim C.'nin yargılanmasına devam edildi."

"İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde seyyar arabada balık satan Mustafa Baş ile yine seyyar satıcılık yapan arkadaşı Engin Menteşe birlikte eve gitti. Bekar olan iki arkadaş birlikte yemek yiyip alkol aldıktan sonra aynı yatağa girip uyudu. İddiaya göre gece Baş, arkadaşını taciz etmeye başladı."

"Samsun İlkadım'da işsiz olan 43 yaşındaki Musa Alaca, birlikte yaşadığı annesi 70 yaşındaki Asiye Alaca'ya bıçak çekip, ölümle tehdit ederek 3 bin TL istedi."

Daha bunlardan en az 35-40 tane var. Ben elime ilk geçenleri seçtim.

6 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Bende Samsun / İlkadımlıyım :) Bari bizim mahalleyi çıkar abi, bizim orada olmaz böyle şeyler :)

koala dedi ki...

@ Burak Eren; ciddi olamazsın. artık şüphe ile bakarım sana, kolay kolay aklayamazsın kendini.
şaka bir tarafa hayatımda Türkiye'deki hiçbir ilçede bu kadar tecavüz-taciz haberine denk gelmedim. bir yıldır takipteyim şu ilçeyi. önceleri denk düşüyor dedim ama yok öyle değil. sapıksınız kabul et :)

Burak Eren dedi ki...

Atatürk'ün şehridir Samsun, Ata'nın ilk adım attığı yerdir İlkadım ilçesi öyle deme abi :) Gazi ilçesi ile birleşti sonra olanlar oldu, bu dediklerin hep Gazi sınırlarında aslında :D

Ama cidden biz yedi göbek İlkadımlıyız, iyidir Samsun :)

stalker dedi ki...

samsunlu arkadaşların yalancısıyım, en arıza olaylar burada oluyormuş. sonraları ben de dikkat etmeye başladım 3. sayfalara, hakkaten ciddi bir samsun ağırlığı var bu tip haberlerde.

Burak Eren dedi ki...

Gelin Samsun'a hepinizi misafir edeyim, basın abartıyor bu güzelliği :) Gerçi bende Samsun'da oturan biri değilim ama olsun...

Adsız dedi ki...

apaçisi çok olsada güzel şehirdir samsun zaten ne geliyorsa basa bu apaçiler yüzünden geliyor.