19 Ocak 2011

BAŞBAKAN'A BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ


"Başbakana 'borcumuzu' ödeyeceğiz!

22 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’te İstiklal Caddesi’nde toplanarak, Galatasaray taraftarlarına desteğimizi sunacağız. Başbakan’a hak ettiği ilgiyi ıslıklarımızla göstereceğiz. Zorba yöneticilerin bize tanımadıkları protesto hakkımızı sonuna kadar kullanacağız.

Başta tüm sporseverler ve spor emekçileri olmak üzere, tüm bir ülke halkı olarak başbakana borcumuz var. Başbakan’ın “ananı da al git” hitabıyla onurlandırdığı Mersinli çiftçi nezdinde tüm çiftçiler olarak borçluyuz. Başbakan’ın “her üniversiteyi bitiren iş bulacak diye bir kural yok” diyerek aydınlattığı üniversite öğrencileri olarak borçluyuz.

13 milyon işsizi, sadece işsiz olduğu için borçlarından azade tutamayız. 13 milyon işsiz olarak borçluyuz.

Cumhurbaşkanı’nın seçkin (!) öğrenci temsilcileri ile yaptığı görüşme sırasında dışarıda kalan ama unutulmayan, Cumhurbaşkanı'nın değerli görüşlerinden o sırada yararlanamadığı için boynu bükük kalmasınlar diye hükümet temsilcisi polislerce coplanan öğrenciler olarak borçluyuz.

Son olarak Başbakan’ın “bu stadı ben yaptırdım, daha parası ödenmedi. Beni kızdırmayın, projeyi bozdurmayın” diyerek uyardığı Galatasaray taraftarları olarak borçluyuz.

Sporun ticarileştirilmesi sürecine yeni boyutlar kazandıran Başbakan’a, bununla yetinmeyip kapalı-açık tüm spor sahalarını siyasi rant alanına çevirdiği için, tüm sporseverler ve spor emekçileri olarak borçluyuz.

Bu borç ortada kalmamalıdır.

Galatasaray taraftarları borcun ödenmesi konusunda bir adım atmışlardır.

Borç hepimizin borcu olduğuna göre bizim de bu adıma katılmamız, hep beraber bir kez daha Başbakan’a borcumuzu ödememiz gerekiyor.

Başta tüm sporseverler ve spor emekçileri, tüm halkımızı, 22 Ocak günü saat 14:00’te İstiklal Caddesi’nde toplanmaya ve ıslıklarımızla Başbakan’a ve kendini onunla özdeşleştirmiş tüm devlet ve sivil toplum erkanına şükran duygularımızı iletmeye çağırıyoruz.

Borcumuzu öderken söylenecek bir çift sözümüz de olacaktır elbet. Bu da borcumuzun helal faizi olsun.

Spor-Emek-Sen
Devrimci Spor Emekçileri Sendikası

6 yorum:

Tanita Tikaram dedi ki...

Balik bastan kokar.. Kulubun baskani cikip ozur dilerse, bu demektir ki GS'de son sozu soyleme hakki bulunan kisi, sucu kabul ediyor. Dolayisiyla kuluple beraber taraftarini, sporcusunu, kongre uyesini, caycisini, simiticisini vesaire hepsini baglamis oluyor Polat..

Hal boyle olunca, oyle veya boyle birinlerine bilet kesilmesi lazimdi. Piyangoda ikramiye Tek Yumruk'a "vuruyor". Terorle mucadeleden kapsama alinmalari ayri bir mizah olusturmus...

Adsız dedi ki...

Bizim Tayyip'le ancak şöyle bir şey başedebilir.

http://ankakedisi.files.wordpress.com/2009/12/2006_v_for_vendetta_004.jpg

http://www.magturka.com/wp-content/uploads/v-for-vendetta-20060221085724795.jpg

Bu günlerde sık sık seyreder oldum bu filmi niyeyese :)

Adsız dedi ki...

Bu arada resim ve başlık efsane olmuş.Hala ara ara açıyorum gülmek için :)

Keşke kulübün resmi sitesine de koyabilsek bunu Tayyip de görsün diye. ;)

Manuel Calavera dedi ki...

Koala,
Ilk bakista yaziyi sen yazmissin gibi duruyor. Ancak bi sonraki postta diger bloglara giydirince farkettim bunun Spor-Emek-Sen aciklamasi oldugunu.

Viva Metin Kurt

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

Şimdi haberim oldu bu protestodan. Hemen bloga haberini geçiyorum.

Kieran dedi ki...

selamlar,

orada olacağız abi.görüşmek üzere...