15 Ocak 2011

Adnan Polat kimsin lan sen!


Her gittikleri yerde şakşaklanmaya alışıklar. Eğer biri protesto ederse, polis, özel güvenlik ya da korumalar derdest edip götürüyor.

Ama tabii 50 bin kişi olunca öyle ensesine vur, kolunu kıvır, kafasını eğ, polis merkezine çek durumu olmuyor. Benzer bir tepkiye Barmen Minik Egemen U2 konseri sırasında uğramıştı.

Bütün yalakalar hep bir ağızdan "Başbakanımızın emeği büyük. Çok ayıp edildi" edebiyatı yapıyor. Bu stadın da bir seçim rantı olduğu; bu stadın karşılığının başka bir kulübe bedava arsa, bir diğerine örtülü ödenekten para verilmesi gibi hesaplar olduğu unutulmaması gerekir.

TOKİ Başkanı'na söylenecek bir söz yok. Kendisi önce halk için konut yaptırması gereken kurumun, zenginlere villa yapar hale getirilmesinin hesabını vermesi gerekir. Bu çıkışıyla seçimlerde 1. sıradan milletvekilliğini kapmıştır muhtemelen.

Kitlesel toplulukların önünde durmak zordur. Bu bazen bir stadyumda olur, bazen sokaklarda.

Oysa ne güzel olacaktı. İçeriye girdiği anda alkış kıyamet kopacak, "En büyük başbakan" nidaları kopacak ve bir konuşmayla iş bitirilecekti.

Galatasaray taraftarıyla uzun süre sonra gurur duydum. Orada olmayı istedim doğrusu.

Neyse, acısını bir taraftan çıkartırlar, bunu da unutmamak gerekir. Çünkü kendisinin 7 yıllık iktidarı gösterdi ki, kendisiyle uğraşan her grup, her kurum ya da her kişiyle bir biçimde hesap ödemek zorunda kaldı.

Helal lan hepinize...

SONRADAN EKLEMİŞ BULUNUYORUM
Adnan Polat, protestolarla ilgili "Yönetim kurulu toplantısı yapılacak, sorumlular tespit edilip gereken cezalar verilecek" demiş.

Birader burası neresi? İsteyen, istediği kişiyi protesto eder. Sen güvenlik gücü müsün, kolluk kuvveti misin? Ayrıca ne zaman monarşiye geçtik de bizim haberimiz olmadı. Ya da faşist diktatörlük ne ara kuruldu? Madem 'özgür bir ülkede yaşıyoruz', madem ülkede 'ileri demokrasi' var, o zaman isteyen istediği kişiyi protesto eder.

Sen altı üstü bir spor kulübü başkanısın. Ne İçişleri Bakanlığı'nda görev yapıyorsun ne de Emniyet Müdürlüğü'nde çalışıyorsun.

Ulan yalakalık paçalarınızdan akıyordu, şimdi kıçınızdan damlamaya başladı.

Ne lan bu! Osurma, sıçma, hallaççı geçiyor. İsteyen başbakanı da, seni de protesto eder. Ama tabii biat ettiniz, şimdi kulağınız çekildi görev yerine getiriyorsunuz.

Galatasaray Yönetim Kurulu şu olay yüzünden herhangi bir kişiye ceza verirse, topunuzun a.k. Kimsiniz lan siz?

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Acısı sandıkta çıkar

Ozan dedi ki...

abi yazıyı okuyunca bende sevindim valla şunun olcağını bilseydim giderdim ama adnan bey yuhalayanları bulup cezalandıracakmış adam senin yönetimin hakaret etti sen yuhalanları cezalandır aferin neymiş helali hoş olsun lan sen kimin malını kime hoş ediyon karşılıksız mı yapıldı o stad Allah sabır versin ya bebek bebek twitler atanda var vermiyorum lan stadı fenere vericem diye Allahım cehalet ne kötü şey ya Allah düşmanımın başına vermesi en büyük silah cehalet

Ozan dedi ki...

2 dakikada diktatörlük bulaşmış adnana aman korunalım bizede bulaşmasın bu mikrop

Adsız dedi ki...

Adnan Polat CHP'li değil miydi ya ne zaman AKP yalakası oldu.
Yalaka demişken:
-Alıntı-
Erdoğan Gs'lilerin kalbini çaldı...
İsterseniz koyu bir kemalist olun.
İsterseniz koyu bir chp'li veya mhp' li olun.
isterseniz yeminli bir akp karşıtı olun.
eğer Gs'li iseniz, başbakan Erdoğan’a bir teşekkür borcunuz var demektir.
Adnan Polat' tan dinledim ve şaşırdım.Başbakan, bu araziyi bürokrasinin elinden çatır çatır koparıp almış.Nedeni de biraz eski dönem yönetimlerin ihmali.Çabuk hareket edememelerinden dolayı haklarını kaybetmişler ve resmen başbakan araya girerek kurtarmış.
"...bu proje ne zaman tıkansa, hemen başbakana koştuk ve hiç tereddüt etmeden önümüzü açtı..."
bilirsiniz, erdoğan koyu bir fb'lidir.Hatta, bu projenin durdurulması için epey de baskı altında kaldı.Neler yazıldı, kimler itiraz etti, hepsini gazete sayfalarında görebiliyorsunuz.
Bu akşam, Gs'li taraftarın Erdoğan' a bir alkış ve teşekkür borcu var.
-Alıntı-
By M.A.Birand

Adsız dedi ki...

Hakan şükürde Başbakana yapılan bu protesto yüzünden çok üzülmüş ve oda ayrılmış stadtan maçı evde seyrediyormuş TRT habere bağlandı maçın 60. cı dakikaları oynanırken.

Hakan şükür sende şaşırdın kendini.

Cihan dedi ki...

Toki baskani neler sacmaliyordu ya? tam olarak anlayabilen var mi? GS. yonetimi yukumluluklerini yerine getirmedi falan diyordu. Ulan adamin acilisda yaptigi konusmaya bak. Ne garip bir millet arkadas.

dt.ibo dedi ki...

zaten bu seçimde milletvekilliğine aday olur o. El ele değilmiydiler referandum öncesi.

Her mikrofon gören başbakan da başbakan demeseydi belki böyle bişey de olmazdı.
Oldu da kötü mü oldu tabiiki HAYIR.

hatta bir de hükümet bizi ezmeye çalışsa, ya da stadı alırız gibisine tehdit falan etseler.

belki bi Barcelona efsanesi de bu coğrafyadan çıkar :))

Ogulcan dedi ki...

galatasaray tribünleri bitmiş,hepsi yalaka olmuş,tribündeydim ve setteki o büyük denilen abiler isim vermicem tribünleri yakından takip edenler bilir hepsi alkışlamamız konusunda bizlere talimat verdiler yapmadık tabi ama aramızda alkışlayanalar da oldu,yuhalayanlar ile gurur duydum.bu akşamdan sonra benim için ve ultraslan olgusu bitmiştir.tribünler tamamen rant meselesi haline gelmiş.tiksinti duydum resmen

Schumy dedi ki...

Şerefsiz herif başbakanın götünü yalayacağına taraftarına söz verdiğin kombineleri dağıt.

Toki başkanına ayar ver götün yiyorsa.

Allah belanızı versin !

semih dedi ki...

bu olay, hala adnan polat'a umut bağlayan o küçük kesime de gerçekleri gösterdi (adnan polat'a tamamen "duygusal" bağlananları ayrı tutmak gerek elbette)

adnan poalt için sonun başlangıcı oldu belki de bu akşam. uğruna, yüzsüzce koltuğa yapıştığı bu stad sonunu getirecek belki de.

Saunders82 dedi ki...

Keşke Tayyip GS taraftarıyla daha çok dalaşsa, daha çok konuşsa belki de ülkeyi kurtaracak hamlenin düğmesine basmış olur. İnsanların öncelikleri Türkiye'de tuttukları takımdır, siyasi partiler değil. 30 milyon kişiyle şu anda kumar masasına çoktan oturdu. Ondan sesi soluğu sinek vızıltısı kıvamında geliyor. Bizim mal başkan da sanırsın kendi çocuklarını azarlıyor. Önce onun ipi çekilmeli hatta devrilmeli. Bu kadar konuştuktan sonra ilk lig maçında hangi yüzle gelecek. Bence gelemeyecek, gelmeyecek. GS maçlarına gelemeyen bir başkana kavuşacağız...

Adsız dedi ki...

bende bugün söylenip duruyodum,çok güzel söylemişsin sende "kimsiniz lan siz" a.k.

Galatasaray taraftarıyla gurur duyulacak anlardan birini yaşadık.