3 Ocak 2011

Hazır Necati geliyorken okuyuverin artık


Necati ile ilgili 2 Eylül 2009'da şöyle bir post yazmışım. "Necati kurban edildi"

Eğer söylentiler doğruysa Serdar Özkan'dan kurtulmak her şeyden öte ve önemlidir benim adıma. Necati ne yapar, ne eder bilmem ama sevgili kuzenim Umutcan böylece muradına ermiş oldu. İki yıldır "Şu Necati'yi alalım" deyip duruyordu.

Umutcan, Adnan Sezgin'le benzer bir beyne sahip olduğunuzu kanıtlamış oldun. Artık futbol konuşmazsan mutlu olacağım.

Serdar Özkan ve Ali Turan'dan kurtulmak mı güzeldir yoksa Necati'nin gelişi mi karar veremedim.

8 yorum:

Yiğit dedi ki...

Colin Kazım için nedir düşüncen sevgili koala? kelepçeler bile sarı kırmızıydı diyorlar.

koala dedi ki...

@ Yiğit; aman diyeyim hiç gerek yok. ben Türkiye'ye gelmeden önce kendisinden bir bok olmayacağını söylemiştim, ısrarlıyım da. senede 3 maç oynar sonra yatar cins futbolcu modeli.

Yiğit dedi ki...

abi kaç yerde geçiyor, twitter olsun blog olsun. "sözleşmesinde tüm maddeler Galatasaray lehine, adam olmazsa tek taraflı fesh edilecek" diyecek kadar detay verenler bile var.

koala dedi ki...

@ Yiğit; twitter olmadığı için ben de bilgi sahibi değilim ama eğer almışlarsa tam bu yönetime yakışır transfer olur. ve eğer alırlarsa sakız çiğniyor diye yani disiplinsizlikten takımdan gönderilen Misimovic ve Kazım karşılaştırması yaparım mutlaka. Kazım disiplin abidesi ya...

Yiğit dedi ki...

Ben hayatımda bu kadar soğuduğum, aidiyet duygumu kaybettiğim bir dönem yaşamadım.
"Servet, Gökhan Zan, Serdar Özkan, Colin Kazım."
olamaz, olmamalı.

Saunders82 dedi ki...

Ozancan Türkiye'de yerli forvet yok. Varsa söyle bilelim. Düşün 2 yılda 2. ligin 2 gol kralını aldık (Yaser ve Batdal) bırak golcülüğü ayaklarında top tutamadılar. Büyük takımda oynayacak yerli forvey yok. Boşuna Beşiktaş Bobo,Holokso,Nobre, Simao, Almeida adında forvetler almıyor. Fenerbahçe Anelka,Kezman,Güiza,Niang (Semih var bak) adında yabancılara para dökmüyor.

Bizde son samuray olarak 2000 lerden 39 yaşına kadar oynattığımız Hakan'a bel bağladık, Ümit Karan alemde gezse de ağzı bira koksa da ümit bağladık, Necati vardı onun da beli yağ bağlasa şans verdik, yetmedi kendine gelsin diye İspanya'ya yolladık olmadı. Ama adam Antalya'da kendine geldi. Adam bana mahkumlar diyip yine belini kalınlaştırabilir ama bu Türkiye'deki yerli forvet eksikliğinin en iyi göstergesidir. Avrupa klasında yerli oyuncu yok. Benzer düşündüğüm biri varsa Hagi'dir o, Adnan Sezgin değil Ozancan. Bu da benim haklılığımı ortaya koyuyor bilgisizliğimi değil... Varsa daha iyi bir yerli forvet alternatifin (Galatasaray'da oynayabilecek kapasitede) açıklarsan sevinirim. Fatih Tekke'yi mi tercih ederdin yoksa?

Ozan dedi ki...

abi senle konuşurken bir şey demiştin eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı artık bunlar götü kurtarmak için uefa zamanı kadrosunu bile toplar valla

bu sefer akıllı olsun necati ileri geri konuşmasın futbolunu oynasın zaten destek oluruz

koala dedi ki...

@ Saunders82; eleman yanılmıyorum Adnan Sezgin'le aynı kafa yapısına sahipsiniz ya da Hagi fark etmez. Günü kurtarmak için Necati'yi getiriyorsun, yaptığın şey sadece 6 aylık adımdır. Bu takımın arınması lazım diye kıçımı yırtıyorum. Necati nedir lan? İyi Hakan Şükür'ü de getirsinler olmadı Ümit Karan aktif. Aklındaki isimler Fatih Tekke ve Necati'den ibaretse yazık zaten bize. Kimdir bu adamlar; 30'unu aşmış futbolunun sonuna gelen adamlar.
Bu mudur çözüm yolu?
Boşuna söylemiyorum bu takımın önce taraftarının kafa yapısını değiştirmesi şart diye.
Necati mi, Fatih Tekke mi? Al sana Anıl, al sana Cem Sultan. Üç yıl kaybet 2 oyuncu kazan. Benim mantığım budur. Ama senin mantığın günü kurtar, gerisini siktir et.
Hakikaten bitmişiz be, haberimiz yok.