15 Ocak 2011

Karaborsayı ve karaborsacıyı seven yönetim


Adnan Polat: 16 bin kombine sattık, beklenti 24 bindi. Bize 200 binin üzerinde davetiye talebi geldi. Bunları tabii yerleştirmek de kolay değil. Burası 52 bin kişilik, belki o kadar dahi almayacağız.

Açılış maçı için ne kadar yoğun bir talep olduğunu herkes biliyor. Başkan, yöneticiler her çıktıkları yerde bunu tekrarlıyorlar.

Ama gel gelelim ki, Ajax maçı davetiyeleri karaborsada peynir ekmek gibi satılıyormuş. Bu davetiyeleri acaba kimler, kimlere veriyor satmaları için?

Karaborsa, Türkiye'de çok ciddi bir geçim kaynağı birtakım tipler için. Biletlerin sadece Biletix'te kısıtlı sayıda satıldığı bir ortamda, ellerinde koçanlarla dolanan bu insanların, istenirse bu biletleri nereden aldığı 10 dakika içinde belirleniverir.

Neredeyse herkesin büyük bir heyecanla beklediği stadın açılışının şifreli bir kanala verilmesi, maça gitmek isteyen binlerce insan varken davetiyelerin ite kopuğa geçim kaynağı olarak iaşe şeklinde verilmesi birilerinin ne kadar düzgün iş yaptığının göstergesidir.

Hayır, yaklaşık 13 yıldan beri insanlar bu stadı bekliyor. Statta bulunamayacaklar için en azından, maçın açık kanaldan verilmesini beklemek aptallık mıdır?

Ama tabii kime anlatıyoruz ki. Futbol çoktan ticarete döndü, biz hâlâ hayaller aleminde kendimizi kandırıyoruz.

Karaborsayı ve karaborsacıyı teşvik eden yöneticilerimize Ali Sami Yen'e girecek dozer girer umarım.

13 yorum:

madamoz dedi ki...

Bende aynı serzenişte bulundum.
Girsin o dozer yıksın geçsin.Ne Ali Sami Yen'in kapanışını doya doya izleyebildik ne yeni stadın eziyet resmen ya.Bütün ayrıntısına kadar hatırlamak istiyorum ben bu günleri neden bize çok görüyorlar anlamıyorum.Bunlara ne söylesem az kalır!

Adsız dedi ki...

Artık bunların yaptığı Mayıs 2012 ye kadar malesef çekilecek.

şimdi bu stadın inşaatını devletin tamamlaması kötü oldu.
Gs li olmayanlar, stadı devlet yaptı laflarından kurtaramıyor malesef kendisini, doğru Devlet yaptırdıda ne şartlarda nelerin karşılığında ama bunları kimse görmez ama böyle konuşanlara haklımı haksızmı bilmem ama bir koz verildi dillerine dolayacakları.

Ozan naber kardeş iyimisin TFF kapandığından beri burdamısın.

En çok mesajlaştığın abinim Gs li olarak bakalım hatırlayacakmısın ismimi ayrıca Samiyene veda videolarını HD kalite indirmek isteyenler

bu linkten faydalanabilirler.

http://www.divxcehennemi.com/spor-full-maclar/718134-ztk-beypazari-sekerspor-vs-galatasaray-full-mac-amp-ali-sami-yene-veda-hd1080p.html

Ozan dedi ki...

@adsız , hatırladım abi nasılsın iyimisin istersen bana burada ulaş forum kapandı kimseyle görüşemedik

ozancivan@gmail.com

aksilaz dedi ki...

Açılış maçını dahi şifreli kanaldan verilecek olması bir skandaldır. Artık kombineli kişiler ve davet ettikleri seçilmişler ile açarlar yeni stadlarını.

Anadoludaki veya stada gidemeyen hatta evinde D-Smart aboneliği olmayanlar ne yapar diye düşünmemişler. Endüstriyel futbol rüyasına kapılmış gidiyorlar. Düşmeleri yakındır ...

bss dedi ki...

parası olan 6 7 tane ''insan'' olsa şöyle 6 7 yıllık bi alt yapı yatırımından sonra prefabrik 20bin kişilik stadlarında maçı bedava kanaldan verebileceğin,stada giriş ücretinin 5 lira olacağı,amatör futbolun ruhunu canlı tutacak klüpler olsada onları izlesek...
ben hiç sevmedim bu kapitalizmin yeni eğlencesi futbolu :(((

Saunders82 dedi ki...

Şunu izledin mi bilmiyorum çok iyiymiş:

http://www.youtube.com/watch?v=llcM5OsLqSE&feature=related

semih dedi ki...

Lanet olsun bu yönetime. Yemin ediyorum, Aziz Yıldırım ve ekibi kadar nefret ediyorum şu heriflerden. Tribüne sözünü geçiren çapulcu itlerin ipleri bu yönetimin elinde. Haliyle bu karaborsacılar cebini dolduruyor, yönetim de tepkileri bu şekilde azaltmaya çalışıyor.

Siz ne dersiniz bilmiyorum ama Galatasaray, geçmişte rakip kulüplerle ne kadar dalga geçtiğimiz özellik varsa hepsine fazlasıyla battı, çamurun, bataklığın içine girdi.

ozdmroz dedi ki...

ağlamak istiyorum...

Samiyen Arena'da başbakan ve Toki başkanı Dehşet bir şekilde yuhalanıyor. Islıklı protesto var :)))

Ozan dedi ki...

iyi gitmemişiz abi resmen kongreye döndü açılış herifler siyasi şov yapıyor

Ozan dedi ki...

neyse defolup gittiler tepkiden :D

Adsız dedi ki...

Bu Toki başkanının gram beyni yok.
Propaganda yapmanın da bir usülü vardır.Adam direkt yönetim beceremedi biz yaptık dedi.Böyle dersen yuhalanırsın işte.

Adsız dedi ki...

Futbol çoktan ticarete döndü, biz hâlâ hayaller aleminde 'al gülüm-ver gülüm' bu oyunu niye? SEYREDİYORUZ

Koala , bu kör-sağır toplumda senin gibi bir çok konuda haklı isyanı ile ses olan ses getiren dostlar olduğunu bilmek ,bunun bir fırtına öncesi sessizliği olduğuna..ve gelecek güzel günlere bir umut .
ancak bir ricam olacak koyacak onca lafın...söyleyecek sözün,böylesi değerli özün varken, kadın cinsiyeti üstünden gönderme, etmesen-eylemesen : )

kendine iyi bak, hep böyle güzel bizle kal dileğim, saygı ve selam ile

koala dedi ki...

@ Adsız; tamamen bir benzetmeydi, seksist tavırladım yoktur. ama dikkat ederim bundan sonra. eyvallah..