14 Ocak 2011

Sikmişim hepinizi


Zaman zaman benim jargonumda elektronik iletiler geliyor. "Ne dediysen yüz katı sana girsin" tadında oluyor genelde. Bazen de, tehdit dolu postalar geliyor, "Kaçacak yerin olmayacak" türünde.

Bu akşamki arkadaş biraz hadiseyi aşmış ve şunları yazmış:

"Allahsız köpek, senin ne bok olduğun kurban bayramı yazından belli. Allah'a inanmyan, dinsiz ibnenin tekisin. aklın sıra millete msj veriyorsun. kimsin ulan sen soysuz piç. nerde çalıştığın belli. ne iş yaptığın belli. Bir gün kendini kimsesizler mezarında buluverirsin. ne anan, ne babanın haberi olur.
Yazdıklarına dikkat etsen iyi olur. adam gibi yaz futbolunu, otur yerine. kafanın basmadığı konularda ahkam kesme. bir daha ağzına Allah'ın, iktidarın, Hizbullah'ın adını alma.
Bu sana ilk ve son uyarım, bir dahaki sefere karşında kimleri bulacağını görürsün."

Kendisine kısaca, öncelikle Türkçe öğrenmesi gerektiğini belirterek, bu mailden sonra karşıma çıkmazsa, kendisini götveren ilan ettiğimi söyleyip, iş adresimi de isterse verebileceğini söyledim.

Garip ve saçma bir tahammülsüzlük örneği bu. Sanki ülkenin çoğunluğu benmişim gibi, herif oturmuş yazmış. Birkaç yazının nasıl bir hazımsızlık yaptığını ve etraflarında kendi gibi düşünenlerden başka kimsenin olmamasını istediklerini görmek mümkün.

Aslında adam haklı. Yüzlerce insan öldürmüş eli kanlı bir örgütün -Hizbullah- mensupları, cinayet işledikleri, işkence yaptıkları aleniyet kazanmış oldukları halde, ellerini kollarını sallaya sallaya çıktılar.

Sanki bir mesaj gibi, "Devam edin, bir yolunu bulup çıkarsınız" deniyor sanki.

Bu arkadaş ve bu arkadaş gibi düşünen, mail yollayacak arkadaşlara şimdiden sesleniyorum. Bunu birkaç kez, bazı garip durumlar oluştuğunda söylemiştim, "Verecek bir canım var, onu da kolay vermem."

Sikmişim hepinizi.....

25 yorum:

Ozan dedi ki...

abi kanım dondu valla okuyunca nedir bu yazdıklarına tahammülsüzlük nerde yaşıyoruz ya

TribunselSevda dedi ki...

Hizbullahçılarıda sikeyim, bu mesajı atanıda ! Bu köpeklerin tasmalarını gevşetince böyle havlarlar.

bss dedi ki...

yavşak ne olduğu belli olmayan şerefsizler.size gönderilen mail ı görünce sinir katsayım arttı.ısırcak olan köpek dişini göstermezmiş hocam,bulunduğum her ortamda blogunuzun adını verip insanları okumaya teşvik ediyorum,merak etmeyin sayımız yakında daha fazla olacak daha fazla insanları uyandıracağız.siz davanızdan vazgeçmeyin yeter!!sikmişim hepsini!!!

Unknown dedi ki...

onu yapmaya got siter o arkada kendi adresini versin bakalim yuregi yetiyosa!! kimsesizler mezarliginda bile yer bulamaz direk asite basar kmiklerini bile eritebilecek insanlarla karsilasabilir aninda bu orospucocuklari kopeksiz koy bulup degneksiz geziyolar am sunu unutuyolar buarsi amina kodumun batmani degil!! burda adama anasinin amini tersten gosteriverirler anlayan anladi!!

Unknown dedi ki...

hak var hukuk var diyeceğim nerede diyeceksin, demiyorum :)

Adsız dedi ki...

Tabi korkmaman güzel ama yine de bunları ciddiye alsan iyi olur.
Sonuçta adamlar psikopat herşeyi yapabilirler.(Ben bile tırstım okurken:))

Daha önce bir yazında bu blog popülerleşirse,bunu kapatıp başka adla bir blog yazmaktan bahsetmiştin.Bunu şimdi de yapmayı düşünebirsin.Boş yere risk almaya değmez.

Bu arada polise şikayet etsen bir şey çıkmaz mı ki :(

dogac dedi ki...

Böle beyinsizleri umursamıycan kardeşim. Bu salakların hayatından dini çıkar konuşacak konu bulamazlar. 50 IQ ile yaşamaya çalışıyorlar. Hayatta kendini ifade edebilecek başka bişi bulamayan zavallılar bunlar. Kimseye de bişi yapamaz anca konuşurlar. Kim kime napabiliyor yakın gelecekte de görücekler.

kaptan dedi ki...

bunlar sinsidir bunlar kahpedir bunlar alcaktir bunlar soysuzdur, bunlar kansizdir bunlar namussuzdur, bunlar dinsiz dir, bunlar vicdansizdir,bunlar ciyandir ciyan tani bunlari tanida buyu..alayinin soyunu sikeyim elbet birgun hesaplasacagiz.

ozdmroz dedi ki...

Havlayan köpek ısırmaz!!! Siktir olup gidin beyinsizler. bunlara ben kelime bulamıyorum hiç bir kelime yakışmaz hakaret için...

koala dedi ki...

@ ozdmroz; özetlemişsin olayı, havlayan köpek ısırmaz. bunlardan bir bok olmaz.

Semih dedi ki...

amına koduğumun yavşakları,it sürüleri

sen yine de ip adresi vs. bir şekilde şikayette bulunsan?

aynı şekilde bende yazılarını paylaşıyorum,umarım daha çok takip eden olur.

Atilla Çelik dedi ki...

Daha kurban bayramına dair yazdığın yazının içeriğini anlamayanlara ne desen fark etmez. Onu geçtim, bildiğimiz dinin yüz karası olabilecek ve gerçekte dinle bir alakası olmayan saçma salak bir örgütün arkasında olmak garip bir dengesizlik hali olsa gerek. İşte bunun gibiler yüzünden İslamiyet dendiğinde tüm dünya burun kıvırıyor. Sevgi ve barış dini olarak çıkmış bir inancın günümüzde terör gibi algılanmasının nedenini bile anlayamazlar.

Senin neler yazdığını anlamayanlara laf anlatmak çok zor. Ulan, bu adam, Ozan denen adam, Türk milleti et yiyemediği için geri zekalı bir millet alıyor, millet et yiyemiyor diye burada üzülen bir adam. Bu adam eti yenecek hayvanlar kesilmesin demiyor ki! Adabınla kes, insan gibi kes, eziyet ederek kesme diyor. Ulan senin inandığın din bile eziyet ederek kesme diyor.

Ulan senin peygamberin, savaşa giderken, bir köpek yavrularına süt içiriyor ve onlar rahatsız edilmesin diye askerlerinin yolunu değiştirten bir peygamber. Senin peygamberin bir hayvana kıyamazken, sen insan kıyan bir şeyi koruyorsun. Oh ne güzel İstanbul...

koala dedi ki...

@ Atilla Çelik; ya bunlar kafalarına göre bir din yaratmış, ona göre konuşuyorlar. bunlara sohbetlerde, söylenen dışında bilgileri de yok. ezbere alınmış birkaç bilgi hepsi o kadar.

götü yiyen gelir beni bulur, benim lafım budur.

Yiğit dedi ki...

Kendi kendine Hizbullah ile AKP iktidarını aynı kefeye koymuş, ideolojik olarak eşleştirmiş. Aferim, doğru yolda.

bss dedi ki...

hocam 32.güne bülent arınç çıktı dün izledinizmi?

koala dedi ki...

@ bss; yok izlemedim ama okudum sağda solda.

fabianernst dedi ki...

abi git polise şikayet et bu yaratığı.bulunur elbet

suskunlar dedi ki...

Bir bilinç uyansın artık çok geç olmadan.... neyi değiştirir bilmiyorum ama yanındayım!!!!!!

bss dedi ki...

bülent arınç çok mide bulandırdı,demokrasiyi anlattı kendi çapında,ardından ne kadar tezat işler yaptıklarını vurmaya çalıştı mali birand sorularıyla.çok kötü durumdayız göz göre göre yalan söylüyorlar insanları kandırıyorlar.neymiş ''3. dönemden sonra aday olmayacağız,vakıf kurup vakıf işleriyle uğraşacağız'' amk. oğullarının dokunulmazlıkları kalksa 1dk durmazlar bu ülkede...

koala dedi ki...

@ suskunlar; eyvallah çok sağol.

@ bss; tabii artık aday olmaya gerek yok, herkes yükünü tuttu

Troyadabiradam dedi ki...

Senin daşaklarını yesin bu köpekler...
Ben hayatta silaha karşı bir adam olarak bilinirdim ama geçen ay gittim mis gibi kendimi ve ailemi korumak adına silahımı aldım, sonrada bunlar tahliye oldu, yarın olacaklara hazırım bekliyorum...

ozdmroz dedi ki...

Bu arada foto çok klas! Gelsinler ne görecekler bakalım.

Berkant dedi ki...

Mesajında 'arkadaş' diye bahsettiğin o arkadaşın hayat görüşünü sikeyim ya.Bu kadar mı kör olur bi insan.Dansöz herifler.Hayatında makale okumamış 2-3 tane hacı hocadan duyduğu saçmalıkla kendisini profesör sanıp insanları haksızca eleştiren, her türlü konuda varolan derin bilgi birikimiyle ahkam kesen, işine gelmeyeni dinlemeyen bu adamların sadece ve sadece amına koyum. Ne diye yaşıyorsunuz siz ?

Saunders82 dedi ki...

"adam gibi yaz futbolunu, otur yerine. kafanın basmadığı konularda ahkam kesme. bir daha ağzına Allah'ın, iktidarın, Hizbullah'ın adını alma."

Hizbullah sikiyoruz. Önce karakola imza ver sonra gel buraya yorum yaz. Yok onlardan değilsen boş yere bizi yorma amına kodumun çocuğu. Adım gibi eminim akpli bir amın oğludur. Hizbullah'ın adını kullanarak milleti korkutmaya çalışıyor. Araplara mı benziyoruz lan biz? Türkiye'de yaşıyorsun evlat sözlerine dikkat et, harbi o polislerin bulamadığı yeri biz buluruz, bırak bir daha buraya yorum yazmayı yaşadığın delikten çıkmak istemezsin... Gidin Cübbeliyle sikişin, Adnan Oktar'la sikişin, gidin birbirinizi sikin götverenler...

always dedi ki...

beyin önemli bir organ..