4 Haziran 2011

lucabreitner denen götveren, kapat şu hesabı

O kadar iş-güç arasında bir de twitter boku çıktı. Şimdi bir arkadaş mail attı lucabreitner denen şahıs ben değilim. Herifçioğlu güzel de almış nick'i. Kuvvetle muhtemel eleman beni tanıyor, şarkı yollamış Pantera. Cümlelere baktım aynı benim tavrımla yazılmış. Sik kafası beni taklit edeceğine Orhan Kemal'i, Yaşar Kemal'i filan örnek alaydın bari.

Lucabreitner denen götveren, kapat şu hesabı. Eline ne geçecek, siktir git kendi isminle cisminle gir twitter'a.

Arkadaş başıma gelen işe bak sen. Millet mala bağlamış, okumaktan, bildiğin benim stil yazıyor. Bir taraftan takdir etmedim değil, yavşağı.

Lan zorla beni soktunuz ya şu aleme helal olsun. Pek sevdiğim Koala ismini haliyle almışlar. koalaluca diye bir hesap aldım.

Senin geçmişini sikeyim, götveren pezevenk. Sanki Rockstar'ım ben, siktir git başkasının adını kullan.

Şu ülkede ne kadar çok yarrak kafalı var, her geçen gün daha da dehşete düşüyorum...

10 yorum:

fabianernst dedi ki...

vay abi, biz de sensin diye adamla muhabbet ediyoruz daha doğrusu herkes sensin diye muhabet etti. iyi de bu adamın amacı ne amk. niye yani ?. amaçsız

ozdmroz dedi ki...

üslubuna hayranım :) vapurda kahkaha ata ata okudum. Takdir etmedim de değil şerefsizi :) 15 yasın altında değilse haysiyetini sikeyim onun :)

fabianernst dedi ki...

yalnız abi cidden seni iyi taklit ediyordu :) . aynı cumleler filan vardı banko seni taniyan veya blogun sağlam mudavimlerinden biri bu lavuk .ahah

Selocan dedi ki...

:)) Acayip de muhabbet döndürdü diğer bloglarla. Tanıtımı falan yaptılar. Ben de direkt takibe almıştım sen sanıp. Komik olmuş bu olay.

Atilla Çelik dedi ki...

Ahahahaha ahh Ozan Ahh. Hafta sonu tatili, evdeyim. Burak sms attı, böyle böyle, Ozan abi adına sahte twitter hesabı açtılar, Ozan abi de bu konu üzerine yazdı diye. Yine ne laflar sokmuştur acaba, internete bir bakayım diye açtım sırf makineyi. Yazını okudum, öldüm gülmekten tabii.

Kimlerin sahte hesabı açılır? Tanınan ve isim sahibi olan kişilerin. Şaka maka efsane olmuşsun. Burak sms attığında güldüm direkt. Aklıma gelen ilk terim Legend Koala oldu. Böyle ağaca tutunmuş, küfrede küfrede ağaçtan inen, elini meşe odununa uzatan bir koala. Legend koala!

Cidden ortalık ruh hastası manyaklarla dolu. Ama ayıptır söylemesi iyi ki de varlar. Sayelerinde senin sayıp sövmelerini okuyoruz. Kimse de senden güzel sövemiyor. Seviyoruz be seni Ozan. Senin gibi 10 adam olsaydı şu habercilik ve yazı işinde, bazı şeyler gerçekten daha farklı olabilirdi.

koala dedi ki...

@ Atilla Çelik; ya başka bir şey bu, manyaklık desem değil, hastalık desem değil. Nedir, necidir ben de merak içindeyim

TribunselSevda dedi ki...

Ben de diyorum Ozan abi niye girdi twitter'a :D Olsun ama hayırlı bir iş yapmış eleman iyi oldu :)

Saunders82 dedi ki...

Olm senin Lucabreitner diye formspring hesabın yok muydu? Ordan görüp almıştır eleman... Şu an öyle bir twitter hesabı yok ben bulamadım yani...

Saunders82 dedi ki...

Yok lan şimdi okudum ben de eleman ilk twitini 21 saat önce yazmış pat diye sana ulaşmış :) Bazı yazdığı şeyler de benziyor lan, bünye, yumurta falan kim lan bu?

Jordi Metal dedi ki...

Koala bu nedir biliyor musun? erişilememiş egoya erişemeye çalışmak için yapılmış ruhi bir mastürbasyon. Başka bir bok değil.